Ağustos Anneleri Hadi Bebişlerimize Yaptığımız Hazırlıkları Paylaşalım

kalachakra

2 Prenses Annesi+Yeni Pozitif 🤗
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2008
899
17
Merhaba Ağustos Anneleri,
Temmuz anneleri kısmındaki yapılan hazırlıkları çok kıskandım doğrusu. CADIARZU Maşallah son sürat hazırlanıyorlarsırnaşık şey Bizim onlardan neyimiz eksikmiş :dilçikar: Şaka bi yana böyle bi başlığın çoktan açılması gerekiyordu ama neden açmadık ki biz...
Hadi bebişlerimize yaptığımız, aldığımız, almayı veya yapmayı düşündüğümüz şeyleri burada paylaşalım... Paylaşalım ki mutluluğumuz daha da artsın...:emir_bebek::emir_bebek:

kızlar ilk paylaşımı ben yapıyım... dün netten sipariş verdiğim çıngıraklı patikler elime ulaştı. hemen bi resmini çekip sizlerle paylaşmak istedim :))) hehe

işte kızımın patikleri... renkleri hiç belli olmuyor ama idare edin artık :))))

ay çok güzeller yaaaaa.prensesinede ne yakışır amaaaaa değil mi.güle güle giysin inşşş...

ben o patiklerin içine girecek ayakları yerimmm :emir_bebek: çok şeker güle güle kullansın kızımızz...
iyi etmişsin cnmm böyle bi başlık altında herkez neler aldıklarını paylaşsın bizimle ... bizde kopya çekeriz jeyyar

kızlar ilk paylaşımı ben yapıyım... dün netten sipariş verdiğim çıngıraklı patikler elime ulaştı. hemen bi resmini çekip sizlerle paylaşmak istedim :))) hehe

canımcııım çok şirinmiş bunlarrrrrr. benim aldıklarım böyle değil ondan fiyat farkı var. ayağında eskisin bebişinin:emir_bebek:yerimseniben

dsc01005tl5.jpg

bende çok özeniyodum valla temmuz annelerinin hazırlıklarını iyi oldu kızlar:)))bunlarda oğluşuşumun minik ayakkabılarıı:))

kalachakracım çok tatlı patikleriniz allah güle güle giymeyi nasipp etsinn.bende o kadar fazla şey aldım ki oğluma hangi birini koyucam bilemiyorummmm.iyiki açtın bu bölümüüyerimseniben yoksa ben açıcaktım.benden önce davrandınnsırnaşık şey

maviş ciim süper bunlar canımm hele şu (hastane çıkışı galiba) set ebayıldım rumuzun gibi maviş maviş. güleoynaya eskitsin bebişin

selam arkadaşlar bende ağustosta doğum yapacam inşallah ama açıkçası tek bir ürün almadım.odada yapılması gereken değişikler nedeniyle hala oturuyorum.açıkçası utandım kendimden siz süpersiniz.ama bende boya ve tadilat işini hallettikten sonra hemen başlayacam.ama çok kararsızım bu ikinci bebeğim ama ne alacagımı bilmiyorum yazlık mı kışlık mı lütfen yardımcı olun.bu arada ağustos anneleri bölümüne kayıt falan mı yaptırıyoruz yoksa direkt bu şekil mi şimdiden teşekkürler

selam arkadaşlar bende ağustosta doğum yapacam inşallah ama açıkçası tek bir ürün almadım.odada yapılması gereken değişikler nedeniyle hala oturuyorum.açıkçası utandım kendimden siz süpersiniz.ama bende boya ve tadilat işini hallettikten sonra hemen başlayacam.ama çok kararsızım bu ikinci bebeğim ama ne alacagımı bilmiyorum yazlık mı kışlık mı lütfen yardımcı olun.bu arada ağustos anneleri bölümüne kayıt falan mı yaptırıyoruz yoksa direkt bu şekil mi şimdiden teşekkürler

merhaba canım aramıza hoşgeldinşutarafagittikyook canım kayıt falan olmuyosunnyasakkelime ben hemen hemen herşeyi aldımm ilk bebbek olunca insan daha mı heyecanlı oluyooo bilemicemm amaa.s valla ağusatos sıcak olur diye ben çok fazla kalın şeyler almadımm.çıtçıtlı kısa kollu badiler,hastane çıkışları ve tulum aldımm.4. ve 6.ayda giyebileceği kıyafetleri kalın alıyorumm canım.:teytey:

bende hastane çıkışlarını,cici cici yazlık minik kıyafetlerini aldım uzun kollu kısa kollu baya bişiler aldım.şuan en çok çorabı var:)çok hoşuma gidiyor minik cici çorap patikler.battaniyesi,yelekleri fortbebesi,emzik biberon suluk,anne çantası aldıklarım arasında.tabi daha eksik çok:)hergün okşuyorum aldıklarımı.Allahım içlerini dolu yapar inşallah

ay yerim ben o patiği giyecek ayakları,sağlıkla iyi günlerde giysin havvacım miniğimiz :emir_bebek:

mavişim hastane çıkışı ve ayakkabılar harika ii günlerde giysin,hayırlısı ile cnmcım
bucuk-yiğit aramıza hoşgeldin cnm.ağustosta doğum yapacak anneler bölümünde de sohbetimize katılabilirisn cnm,sana da hayırlı olsun

hastane çıkışına karar veremedim istiyorum ki hepsine baktıktan sonra en güzelini oğluşuma almak ....dr organik almamı önerdi özellikle ilk kıyafetini havlusunu

X