• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos anneleri gelin zayıflayalım birlikte

hazal3423

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2015
136
55
48
31
4 ağustosta 85 kilo ile doquma girdim. 10 gün içerisinde 70 kiloya düştüm. Ama 4 ay bitmk üzere daha zayıflayamadm. 70.5 olarak kaldım. Benmle birlkte zayıflayacak diyet anneleri arıyorum

Doğuma 85 le girdim doğumdan on gün sonra diyet yaptım on ayda 55 kiloya düştüm. Yaklaşık bir yıldır 56 kilodayım korumayı başardım hala dikkat ediyorum ve hala emziriyorum oğlum 21 aylık artık diyetle ilgili kitap bile yazabilirim

nasıl verdin canım kiloları, benim de 5 kilo fazlam var, tatlıya dayanamıyorum sürekli talı istiyor canım, nasıl bir diyet uyguladın ne kadar spor yaptın paylaşabilir misin N Nesrings

nasıl verdin canım kiloları, benim de 5 kilo fazlam var, tatlıya dayanamıyorum sürekli talı istiyor canım, nasıl bir diyet uyguladın ne kadar spor yaptın paylaşabilir misin N Nesrings
Pek spor yapamadım bebek den dolayı neler yaptım , her sabah cevizli su içtim, direnç ve tokluk sağladı, sabah bir etimek yani kıtır ekmek , iki haşlama yumurta zeytin peynir, gün oluyo bazı sabahlar sadece sade kahve içtim bazende akşamdan kalan bir kase çorba, öğlen sebze yanına ayran , akşam tavuk haşlama salata, aralarda yeşil çay fındık meyve , menüler değişiyor bazen bulgur , köfte balık oluyor , bu işin püf noktası şudur yani ben asla akşam 6 dan sonra hiç bişey yemedim, bu kadar işteşu an çocuk uyutuyorum hiç rahat yazamadım

Back