Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benide eklermisiniz bat 6 agustos yaş 26 6

Merhaba canım ekledim hiç tüp bebek denediniz mi 6 yıl çok uzun bi süre merak ettim
Denedik bir kere malesef olmadı bizim herşey normal sadce bnde pco var ama 2 aydır testlerle takip ediyorum yumurtlama oluyo ama tutmuyo
[/QUOTE]
Anladım cnm inşallah bu ay tutar 🥰
[/QUOTE]
Amin amin inşallah artk rabbim bekleyişlerimizi evladımızla sonlandırsın

6 mayıs
11 haziran
9 temmuz bunlar gecmıs adet tarıhlerım yaklasık 2-3gun yogun sonrası kesık kesık oluyor, ilaçla görüyorum, erken menapoz olunca, batı bilmiyorum ama tahmını 7 si gibi gösteriyor takvım uygulaması sımdıden kasıklarım ağrımaya başladı bile adet sancısı gibi 🙄 nerdeyse 1 hafta var ama genelde belimin ağrısı başlardı karın ağrısı 1-2 gun once olurdu,test yapmıcam bat beklicem poff ya çünkü elimde kaset test var hayır birde ıkıncı kere yumurtladım aman hersey karman çorman olfu valla pöfff 🤦‍♀️

Canım günceller misin beni? 5 Ağustos'taydı adetim ama bugün geldi adetim. Temmuza elveda. 😔 Ağustos evlilik yıldönümümüz inşallah bu sefer tutar. Pazartesi salı doktora gitmeyi düşünüyorum, özele.
Yeni tarihim 28 Ağustos M mavili_yeshll

Denedik bir kere malesef olmadı bizim herşey normal sadce bnde pco var ama 2 aydır testlerle takip ediyorum yumurtlama oluyo ama tutmuyo
Anladım cnm inşallah bu ay tutar 🥰
[/QUOTE]
Amin amin inşallah artk rabbim bekleyişlerimizi evladımızla sonlandırsın
[/QUOTE]
Aysor bendede pko var en yumurtladığın testleri toplu resim varsa bi atar mısın

Yok kuzum yooook, bu ay çok güzel 5 yumurtam vardı iğne yapıldı doktor çok umutlu konuştu, çok inanmıştım. Bugün bat günüm ama bembeyaz kar gibi.., 😔😔
Ben artık bu ay gitmedim her ay git git iğnelerde haplarla şiştim içmicem Allah’a bıraktım o en iyisini bilir hayırlısı inşallah

Kızlar pazartesi itibariyle diyetisyene başlıyorum. Biraz saldım kendimi 62 kg olmuşum, 1 ay diyet yapıp 56'ya falan düşmeyi planlıyorum.
Yine pazartesi özele gidip kontrollerini yaptıracağım ve yumurta takibi yada hsg ne gerekiyorsa yapmasını isteyeceğim. Artık bu işin üzerine biraz daha ciddi düşeceğim. Hepimiz için hayırlısı olsun.

Bende bu ay doktora gitmeyi bıraktım klomenler çatlatma iğneleri folik asitler hepsini… denedim olmadı demek var Allahım bir bildiği bu ay oluruna bırakıcam nasip belki bir sürpriz olur 🤲🏻❤️

Yok kuzum yooook, bu ay çok güzel 5 yumurtam vardı iğne yapıldı doktor çok umutlu konuştu, çok inanmıştım. Bugün bat günüm ama bembeyaz kar gibi.., 😔😔
Benim de bugün bat günümdü ve geldi yavaştan. 😔 Senin döngün kaç gün Selizay Selizay ben bu ay 29.günde adet oldum. Kaç aydır 33-38 arasında geliyordu

Benim de bugün bat günümdü ve geldi yavaştan. 😔 Senin döngün kaç gün Selizay Selizay ben bu ay 29.günde adet oldum. Kaç aydır 33-38 arasında geliyordu
Ben normalde 25 günde bir regl olurdum. Korunmayı bırakınca 27 falan olmaya başladı. İlaçlarla beraber 33 ü bile gördüğüm oldu. Ortalamam 29 falan oldu şuan 🤔

Ben normalde 25 günde bir regl olurdum. Korunmayı bırakınca 27 falan olmaya başladı. İlaçlarla beraber 33 ü bile gördüğüm oldu. Ortalamam 29 falan oldu şuan 🤔
Gidip doktora yumurta takibi yaptırmak istiyorum mu desem napsam bilmiyorum.

Özele giden kızlar doktora gidince ne demeliyim? Sadece hormonlara bakıp yollamasını istemiyorum

Gidip doktora yumurta takibi yaptırmak istiyorum mu desem napsam bilmiyorum.

Özele giden kızlar doktora gidince ne demeliyim? Sadece hormonlara bakıp yollamasını istemiyorum
Yumurta takibi yapalım gelişip çatlıyor mu bakalım demen yeterli canım. Özeldeki doktorlar istediğini yapar, çok sorgulamaz 😊 sonuçta gelip gitmeni isterler, para.

Canım günceller misin beni? 5 Ağustos'taydı adetim ama bugün geldi adetim. Temmuza elveda. 😔 Ağustos evlilik yıldönümümüz inşallah bu sefer tutar. Pazartesi salı doktora gitmeyi düşünüyorum, özele.
Yeni tarihim 28 Ağustos M mavili_yeshll
Cnm seni eklememişim listeye yaş kaçtı 7 aydır deniyordun diye hatırlıyorum

X