- 1 Şubat 2014
- 415
- 455
- Konu Sahibi mavili_yeshll
- #1.981
Sabretmek çok herkes inşallah en kısa ve hayırlı zamanda kavuşuruz bebeklerimize sağlıklaEn uzun benim galiba şuan burda 6 yılla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sabretmek çok herkes inşallah en kısa ve hayırlı zamanda kavuşuruz bebeklerimize sağlıklaEn uzun benim galiba şuan burda 6 yılla
6 gun vat ama ben görüyorum eminim yarin tekrar yapcam bakalm koyulasir herlde varssGöremedim canım ama daha erken olabilir mi test için
İnnnşallah vardır canım Ama zaten 6 gün çook erken ya bilmiyorum bu ay ben de erken gebelik testi yapıcam eşimin doğumgününde bata 6 gün kala yine6 gun vat ama ben görüyorum eminim yarin tekrar yapcam bakalm koyulasir herlde varss
Malesef
Ben erken gebelik yapmadkm belki yapsam net cikardi adetlerim cok duzenli degil 3 temmuz satİnnnşallah vardır canım Ama zaten 6 gün çook erken ya bilmiyorum bu ay ben de erken gebelik testi yapıcam eşimin doğumgününde bata 6 gün kala yine
Amin inşallah ama benim artık gittikçe sabrım çok zorlaşıyoSabretmek çok herkes inşallah en kısa ve hayırlı zamanda kavuşuruz bebeklerimize sağlıkla
Denedik bir kere malesef olmadı bizim herşey normal sadce bnde pco var ama 2 aydır testlerle takip ediyorum yumurtlama oluyo ama tutmuyoBenide eklermisiniz bat 6 agustos yaş 26 6
Merhaba canım ekledim hiç tüp bebek denediniz mi 6 yıl çok uzun bi süre merak ettim
Anladım cnm inşallah bu ay tutarDenedik bir kere malesef olmadı bizim herşey normal sadce bnde pco var ama 2 aydır testlerle takip ediyorum yumurtlama oluyo ama tutmuyo
Ben artık bu ay gitmedim her ay git git iğnelerde haplarla şiştim içmicem Allah’a bıraktım o en iyisini bilir hayırlısı inşallahYok kuzum yooook, bu ay çok güzel 5 yumurtam vardı iğne yapıldı doktor çok umutlu konuştu, çok inanmıştım. Bugün bat günüm ama bembeyaz kar gibi..,
Benim de bugün bat günümdü ve geldi yavaştan. Senin döngün kaç gün Selizay ben bu ay 29.günde adet oldum. Kaç aydır 33-38 arasında geliyorduYok kuzum yooook, bu ay çok güzel 5 yumurtam vardı iğne yapıldı doktor çok umutlu konuştu, çok inanmıştım. Bugün bat günüm ama bembeyaz kar gibi..,
Ben normalde 25 günde bir regl olurdum. Korunmayı bırakınca 27 falan olmaya başladı. İlaçlarla beraber 33 ü bile gördüğüm oldu. Ortalamam 29 falan oldu şuanBenim de bugün bat günümdü ve geldi yavaştan. Senin döngün kaç gün Selizay ben bu ay 29.günde adet oldum. Kaç aydır 33-38 arasında geliyordu
Ben de bu ay bıraktım, bu ay deneme de yapmayacağım. Kafayı dağıtmaya ihtiyacım varBen artık bu ay gitmedim her ay git git iğnelerde haplarla şiştim içmicem Allah’a bıraktım o en iyisini bilir hayırlısı inşallah
Eveet bir de şu uçak fobim olmasa şimdi gidene kadar gece rüyalarımda görürümAy çok güzel yaaaa moral olcak bizlere canim
Bende keyfi ilişki yaşıyorum adet bittiğinden belli sallamıyorum işe girdim iş ev gezme bu ay Allah’a bıraktım nasipBen de bu ay bıraktım, bu ay deneme de yapmayacağım. Kafayı dağıtmaya ihtiyacım var
Gidip doktora yumurta takibi yaptırmak istiyorum mu desem napsam bilmiyorum.Ben normalde 25 günde bir regl olurdum. Korunmayı bırakınca 27 falan olmaya başladı. İlaçlarla beraber 33 ü bile gördüğüm oldu. Ortalamam 29 falan oldu şuan
Yumurta takibi yapalım gelişip çatlıyor mu bakalım demen yeterli canım. Özeldeki doktorlar istediğini yapar, çok sorgulamaz sonuçta gelip gitmeni isterler, para.Gidip doktora yumurta takibi yaptırmak istiyorum mu desem napsam bilmiyorum.
Özele giden kızlar doktora gidince ne demeliyim? Sadece hormonlara bakıp yollamasını istemiyorum
Cnm seni eklememişim listeye yaş kaçtı 7 aydır deniyordun diye hatırlıyorumCanım günceller misin beni? 5 Ağustos'taydı adetim ama bugün geldi adetim. Temmuza elveda. Ağustos evlilik yıldönümümüz inşallah bu sefer tutar. Pazartesi salı doktora gitmeyi düşünüyorum, özele.
Yeni tarihim 28 Ağustos M mavili_yeshll