- 10 Nisan 2013
- 3.459
- 3.611
Insallah canim yaaaaa . Insallahhhayyyy çok geçmiş olsun canımmm. aminnn inşaallah tez vakitte meleklerimize kavuşuruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Insallah canim yaaaaa . Insallahhhayyyy çok geçmiş olsun canımmm. aminnn inşaallah tez vakitte meleklerimize kavuşuruz
Slmm bende yeni katıldım aranıza rabbim hiçbirimizi evlatsiz bırakmasın
iyice darlandımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
aminnn canımmmmm . insaallah 10 günün sonunda hayırlı haberlerini alırızAşılama yaptırdım 4. Günüm çok heyecanlıyım rabbim çabalarimizi boşa çevirmesin
Üzülme canım herseyde bi hayir vardır ne demişler geç olsun güç olmasınSelam kızlar,
Benimde bu ay hatlar karıştı ayın 10 gibi adet olmam gerekiyordu ne gelen var ne giden
Hoş gelse de aşılama yapamayacağım sanırım bu ay yine... Doktorum tam trasfer zamanı yurtdışına çıkacakmış...
Bir daha ki ay yaparız dedi... Yaaaa birgün bile geçmezken ben nasıl beklerim koskoca 30günü
Şimdi başka bir doktor arayışına geçsem nasıl bulurum, inanın sıkıntı bastı
Amin canim inşallah senin durum neaminnn canımmmmm . insaallah 10 günün sonunda hayırlı haberlerini alırız
Amin canim inşallah senin durum ne
Selam kızlar,
Benimde bu ay hatlar karıştı ayın 10 gibi adet olmam gerekiyordu ne gelen var ne giden
Hoş gelse de aşılama yapamayacağım sanırım bu ay yine... Doktorum tam trasfer zamanı yurtdışına çıkacakmış...
Bir daha ki ay yaparız dedi... Yaaaa birgün bile geçmezken ben nasıl beklerim koskoca 30günü
Şimdi başka bir doktor arayışına geçsem nasıl bulurum, inanın sıkıntı bastı
İnşallah buyumuslerdir ve iğne ye gerek kalmaz canım benimde ilk aşılamam inşallah ikimizde bebislerimize kavuşuruz ve tüm isteyenlerselam canım. ben gonal f'ye başladım. pazartesi kontrolüm vardı. doktor büyümeye başlamış dedi. dozunu arttırdı iğnenin. 2 gün sonra gel dedi. yarın yine kontrolüm var. yumoşların büyümesine göre iğneye devam ettirecek. yumoşlar istenilen büyüklüğe gelince çatlatma iğnesi ardından da aşılama yapılacak. tahminime göre haftaya pazartesi yada çarşamba olur. benim ilk aşılamam olacak. umarım bi daha da gerek kalmazz
İnşallah buyumuslerdir ve iğne ye gerek kalmaz canım benimde ilk aşılamam inşallah ikimizde bebislerimize kavuşuruz ve tüm isteyenler
ayyy amin amin amiiiinnnn inşaallahh canım. bu ay herkes için bereketli geçer
İnşallah hersey istediğin gibi olur hiç canını skma stresede girme stres bize yasakbende yarin iyinelerimi vuracaktim cunku adetimin ucuncu gunuydu, yanliz bugun bir kan alindi ve progesteronum olmasi gereken seviyede degilmis, olmasi gerekenden yuksek duruyormus yani bu yuzden iyinelerimi persembe gunune ertelediler.
eyer seviyesi ve progesteron denen bu sey duserse 6 gun evde kendim iyinelerimi vurup, sonra asilama olcak iste
yanliz asilama daha olmadan ne kadar sitres oldum anlatamam