Ben 3 sene önce klasik cilt bakımı yaptırdım. Her yerim yara oldu. 2 güne geçer dediler 2 haftada geçti. Dışarı çıkamadım. O yüzden cilt bakımına hep bir daha asla diyerek baktım. Son zamanlarda yüzüm yağ bezeleriyle doldu. Gözeneklerim çok genişledi. Ve yüzümün her yeri ayrı bir tondaydı. Güneşli havada daha belli olduğu için güneş varsa dışarı çıkmak istemiyordum artık. Ne olacaksa olsun diyip perşembe günü ani bir kararla 2 seans hydrafacial 6 seans dermapen paketi aldım. 1 seans hydrafacial yaptılar ertesi gün gel dermapen yapılacak dediler. Merak etme kızarıklığın 3.günde tamamen geçer dediler ama ben inanmadım tabi. Yine de yaptırdım. Gerçekten 3 gün evde oturdum ve 4.günde dışarı çıktım. Ben çok takıntılı bir insanım o yüzden tamamen geçene kadar çıkamadım dışarı. 4.günde yüzüm o kadar güzel oldu ki. Gözenekler küçülmüş. Yağ bezelerim gitmiş. Markete gidip gelmek için bile kapatıcı sürmeden çıkmazdım. Güneş kremi sürüp çıkıyorum şimdi. Pazartesi günü 2.seansımı yaptıracağım. Kıpkırmızı oluyorsun. 3 gün evde oturuyorsun. Ama sonunda iyiki diyorsun.