- 23 Haziran 2019
- 1.825
- 3.153
- 48
- Konu Sahibi Papatyaa90
-
Hormonlarıma baktırmadım hiç ama ovulasyon testi yapıp koyu gördüğüm günler olduBende yumurtlamadigim zamanlarda daha az agri olurdu. Kanama da azalirdi. Prolaktin yukseldiginde de olabiliyor.
Detaylı bir vajinal ultrasona girin bence, bir de hormon değerlerinize baktırın. Normalde kimyasal gebeliklerin ardından adetler daha ağrılı geçer çünkü.Merhaba kızlar. Size bir şey danışmak istedim şimdi biz 6 aydır bebek istiyoruz ama maalesef bu ayda olmadı 2 kere adet günü beta baktırdım biri 7 diğeri 8 küsürlerde çıktı ve devamında adet oldum. Fakat şöyle bir durum var benim önceden adet ağrılarım sancılarım o kadar kötü olur ki yatsam yatamam kalksam kalkamam O derece süründürürdü beni son 3 aydır ağrılar gitti sadece adet olacağımı hissediyorum o rahatsızlık hissi oluyor ve ufak ağrılarla 5 güne bitiyor adetim. Önceden de pıhtılı parçalı gelirdi yine aynı şekilde devam ediyor ama süründüren ağrılarım geçti aramızda bu durumu yaşayan var mı ? Ya da sebebi nedir acaba bu arada evleneli 16 ay oldu
Hormonlarıma baktırmadım hiç ama ovulasyon testi yapıp koyu gördüğüm günler oldu
Vajinal ultrasonla bakıldı bir kere sorun yok hatta yumurta var değerlendirin demişti doktor ama hormon bakmadı. Kimyasaldan sonra Benim ağrılarım azaldı aksineDetaylı bir vajinal ultrasona girin bence, bir de hormon değerlerinize baktırın. Normalde kimyasal gebeliklerin ardından adetler daha ağrılı geçer çünkü.
Hormonlarıma baktırmadım hiç ama ovulasyon testi yapıp koyu gördüğüm günler oldu
Yaptırmam gerek aslında. Adetin 3 günü mü bakılıyor nasıl oluyor ?Hormon yaptirabiilirsiniz aslinda
Yaptırmam gerek aslında. Adetin 3 günü mü bakılıyor nasıl oluyor ?
Evet. ha bu ay oldu ha bu ay olacak diye diye beklemek çok zor adet olunca da acaba bi sorun mu var diye kafaya takıyor insan takmamak elde değil ki etrafımda tek denemede gebe olan insanlar da oluncaAynen oyle. Donem donem doktorlar normal buluyorlar ama kontrol ettirmeniz en iyisi kafaniz rahat olur
Benim de adetlerim çok ağrılı geçerdi, polip ameliyatı oldum doktorum sonrasında azalır dedi ama hiç azalmadı aynen devam etti. Bir kez kimyasal gebelik yaşadım ve o adet dönemim gerçekten çok sıkıntılı geçti, hem çok büyük pıhtılar düştü hem de inanılmaz sancım oldu. Ama bence endişe etmeyin çünkü herkeste aynı ilerleyecek diye bir kural yok. Ultrasonda sorun yoksa ciddi birşey de yoktur diye tahmin ediyorum. Siz reglinizin 3. gününde tüm hormon testlerinizi yaptırın ona göre ilerleyin. İnşallah tez zamanda Allah gönlünüzden geçeni versinVajinal ultrasonla bakıldı bir kere sorun yok hatta yumurta var değerlendirin demişti doktor ama hormon bakmadı. Kimyasaldan sonra Benim ağrılarım azaldı aksineacaba kötü bişey mi var herkeste farklı şeyler oluyor okuduğum kadarıyla
İnşallah canımBenim de adetlerim çok ağrılı geçerdi, polip ameliyatı oldum doktorum sonrasında azalır dedi ama hiç azalmadı aynen devam etti. Bir kez kimyasal gebelik yaşadım ve o adet dönemim gerçekten çok sıkıntılı geçti, hem çok büyük pıhtılar düştü hem de inanılmaz sancım oldu. Ama bence endişe etmeyin çünkü herkeste aynı ilerleyecek diye bir kural yok. Ultrasonda sorun yoksa ciddi birşey de yoktur diye tahmin ediyorum. Siz reglinizin 3. gününde tüm hormon testlerinizi yaptırın ona göre ilerleyin. İnşallah tez zamanda Allah gönlünüzden geçeni versin
Evet. ha bu ay oldu ha bu ay olacak diye diye beklemek çok zor adet olunca da acaba bi sorun mu var diye kafaya takıyor insan takmamak elde değil ki etrafımda tek denemede gebe olan insanlar da olunca
Evet zamanı var bende inanıyorum ama bir sorun varsa çözmeden beklemekte boşa kürek çekmek gibi geliyor inşallah yokturBiz 5 sene ugrastik cnm herkesin zamani var. Allah gonlune gore versin
Ne mutlu sizeEvet zamanı var bende inanıyorum ama bir sorun varsa çözmeden beklemekte boşa kürek çekmek gibi geliyor inşallah yokturçünkü adetim gerçekten çok ağrılı oluyordu duramıyordum ağrıdan ağlasam bile ağlayamıyordum o derece ama artık ağrılar bitti nedense
Kimyasaldan sonra mi bitti agrilarEvet zamanı var bende inanıyorum ama bir sorun varsa çözmeden beklemekte boşa kürek çekmek gibi geliyor inşallah yokturçünkü adetim gerçekten çok ağrılı oluyordu duramıyordum ağrıdan ağlasam bile ağlayamıyordum o derece ama artık ağrılar bitti nedense
Evet ilk kimyasaldan sonra bittiler en son kimyasalı öğrendiğimde adet oldum çok ağrım oldu acile gittik hatta kustumKimyasaldan sonra mi bitti agrilar
Evet çok güzel o ağrıları çekmemem ama hamile de kalamıyorumNe mutlu size
Evet zamanı var bende inanıyorum ama bir sorun varsa çözmeden beklemekte boşa kürek çekmek gibi geliyor inşallah yokturçünkü adetim gerçekten çok ağrılı oluyordu duramıyordum ağrıdan ağlasam bile ağlayamıyordum o derece ama artık ağrılar bitti nedense
Evet zor bir durum gerçektenBende sorun varsa cozeyim diyd kendimi paraladim hicbirsey bulamadilar. Bulsalardi rahatlayacaktim neredeyse. Bulamadiklari icin tup bebek yaptirdik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?