Ağrılı adetin bitmesi

Benim de adetlerim çok ağrılı geçerdi, polip ameliyatı oldum doktorum sonrasında azalır dedi ama hiç azalmadı aynen devam etti. Bir kez kimyasal gebelik yaşadım ve o adet dönemim gerçekten çok sıkıntılı geçti, hem çok büyük pıhtılar düştü hem de inanılmaz sancım oldu. Ama bence endişe etmeyin çünkü herkeste aynı ilerleyecek diye bir kural yok. Ultrasonda sorun yoksa ciddi birşey de yoktur diye tahmin ediyorum. Siz reglinizin 3. gününde tüm hormon testlerinizi yaptırın ona göre ilerleyin. İnşallah tez zamanda Allah gönlünüzden geçeni versin:KK200:

Sonuçlarım çıkmış 🙄

Eklentiler

• 7CCFACDD-D614-406A-AD4A-EA2237A70C13.jpeg
    7CCFACDD-D614-406A-AD4A-EA2237A70C13.jpeg
    63,8 KB · Görüntüleme: 25
Evet ilk kimyasaldan sonra bittiler en son kimyasalı öğrendiğimde adet oldum çok ağrım oldu acile gittik hatta kustum 😔 sonrasında o derecede hiç ağrım olmadı
Bazi kisilerin dogumdan sonra oyle bi sikintisi kalmiyo yani bi gebelik gecirfikten sonra. Bende cok sancili yatak dosek agri cekerdim ilk fogumumdan sonra hepsi bitti gitti. Adet oldugumu sadece kan gordugumde anliyodum gogus hassasoyeti dahi kalmadi bi dahada hic agrim olmadi suan ikinci gebeligim

Normal gibi görünüyor doktor nasıl yorumladı, T3 biraz yüksek ama TSH normal çıkmış. Normalde bu hormon testlerini reglin 3. gününde alıyorlar, siz de öyle yaptınız di mi

Evet 3. Günü yapıldı tahliller t3 arada böyle çıkıyordu onu biliyorum bazen normal bazen yüksek çıkıyor doktor henüz yorumlaması AMH değerim henüz çıkmadığı için göstermedim doktora

Bazi kisilerin dogumdan sonra oyle bi sikintisi kalmiyo yani bi gebelik gecirfikten sonra. Bende cok sancili yatak dosek agri cekerdim ilk fogumumdan sonra hepsi bitti gitti. Adet oldugumu sadece kan gordugumde anliyodum gogus hassasoyeti dahi kalmadi bi dahada hic agrim olmadi suan ikinci gebeligim

Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah😊
Evet buna benzer bir söylem bende duymuştum hani evlenince geçer çocuk doğurunca geçer gibisinden...

Normal gibi görünüyor doktor nasıl yorumladı, T3 biraz yüksek ama TSH normal çıkmış. Normalde bu hormon testlerini reglin 3. gününde alıyorlar, siz de öyle yaptınız di mi

Amh 0.87 çıkmış 🤔

Kimyasalın sebebi de bu mu acaba iki kere kimyasal oldu ama beta hcg değeri 7.55 ti çok düşük
Yaşınız genç daha, kimyasalın yumurta rezervinden olacağını sanmıyorum. Bildiğim kadarıyla amh 1 olması normal kabul ediliyor ama 0.7-1 arasında olanlar da sınırda sayılıyor. İçinizi rahat tutun bakalım doktor ne diyecek

Yaşınız genç daha, kimyasalın yumurta rezervinden olacağını sanmıyorum. Bildiğim kadarıyla amh 1 olması normal kabul ediliyor ama 0.7-1 arasında olanlar da sınırda sayılıyor. İçinizi rahat tutun bakalım doktor ne diyecek
Çok canım sıkıldı gerçekten 😐

Sıkılmayın hiç çözülemeyecek büyük sağlık sorunlarınız yok çok şükür, sakın umudunuzu kaybetmeyin stres en büyük düşman

Benim bütün Ümitlerim bitti zaten eşim çok istiyor diye bu yola girmiştik babam istemişti artık o da yok bari torununu görsün demiştim olmadı neden dualarım kabul olmadı buymuş meğer sebebi 🥺

Ben 6 senedir istiyorum ama olmuyor malesef önce tiroit çıktı ona bağladılar sonra 1 buçuk senedir tiroidin normala döndü kilo verdim bu defa da esim yurt dışına iş için cıktı ama tabi aralarda develer oldu yine olmuyor adetlerim 28 günde bir oluyor ama tiroidin düzene girmeden önce adetlerim de azalmış tiduzene girince 6 gün yin e oluyor ama yinede olmadı çocuk o ve benim adetlerim çok ağrılı geçiyor du bi ebe kadın var di ona gittim o da bana bi kaç ilaç verdi onu kullandım şuan ağrılı geçmiyor adet lerin bende intihap olduğunu söyledi o da ama şuan iyi agrım olmuyor 2 aydır sanki daha iyiyim bi tek eşini bekliyorum şuan gelmesini bakalım bi de rahim filmi cektircem her seyin hayırlısı inşallah

Ben 6 senedir istiyorum ama olmuyor malesef önce tiroit çıktı ona bağladılar sonra 1 buçuk senedir tiroidin normala döndü kilo verdim bu defa da esim yurt dışına iş için cıktı ama tabi aralarda develer oldu yine olmuyor adetlerim 28 günde bir oluyor ama tiroidin düzene girmeden önce adetlerim de azalmış tiduzene girince 6 gün yin e oluyor ama yinede olmadı çocuk o ve benim adetlerim çok ağrılı geçiyor du bi ebe kadın var di ona gittim o da bana bi kaç ilaç verdi onu kullandım şuan ağrılı geçmiyor adet lerin bende intihap olduğunu söyledi o da ama şuan iyi agrım olmuyor 2 aydır sanki daha iyiyim bi tek eşini bekliyorum şuan gelmesini bakalım bi de rahim filmi cektircem her seyin hayırlısı inşallah
İnşallah canım inşallah olur bu sefer

Back