Agrılarınız ne zaman gecti?

BiscolataM

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2018
461
600
Merhaba kızlar bilen bilir meme büyütme ameliyati olmanin üzerinden 28 gün gecti..
Ama agrilarim devam ediyor...Gögüslerimde nefes alip verirken zonklayici tarzda agrilarim var.Ozellikle gögüs cevrem batiyor gibi aciyor..birde 20 gün Sonra masaja basladim agrilar daha dayanilmaz oldu
Masaj yaparken de gögüs cevresinde ve gogus ucunda agri var..ayni zamanda gögüs ucu uyusuk ve agrili..

Kızlar sizde agrilar tam anlamiyla ne zaman gecti?
Burdaki nerdeyse herkes 3 hafta Sonra ameliyat oldugumu unuttum diyor Ben niye unutamiyorum
Acı esigimde yüksek 2 kere sezeryan oldum 3 gun Sonra tüm islerimi yaptim...
Agrilarim devam ettikce bir terslik oldugunu dusunmeye basladim doktorum normal diyor...
Sizin Agrılarınız ne zaman gecti gögüs ucu agri sikayet oldu mu

herkesin yapisi, yag orani ve implant hacmine gore farklilik gosterir ama benim de yari kas alti yari kas ustu revizyondan sonra zaman zaman agrilarim hep devam etti. bir sure daha gozlemleyin. devam ederse guvendiginiz ikinci bir doktorun fikrini almak iyi olabilir. ama umarim gerek kalmadan kendinizi daha iyi hissedersiniz.

Cok tsk Ederim canim umarim Gecer

Benim de kas altı oldu 2 yıl önce.Günlerce çok ağrı çektim.Kaç haftada geçti hatırlamıyorum.Ağrılar azalarak bitecek bence.ilk haftalar gibi değildir,azalmıştır değil mi?

geçen sene Eylül de yaptırmıştım. 1 ayın sonunda ağırlarım tamamen bitmişti. Ama bir ay da ağrılara doymuştum. Ben 1 ay asla kendim tuvalete gidemedim Mesela. Asla düz yatamadım. Ama bir ayın sonunda bıçak gibi kesildi birden ağrılarım. Ki benim ağrı eşiğim yerle birdir. Dayanıklı biri asla değilim. Sabredin geçer şnşallah ama kontrollere sürekli gidin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…