Uyusturmak için mi ?karanfil yagini bir dene
Gebelik planli olmadı aslında ama ne olursa olsun kaç kez discinin önünden döndüm. Bünye olarak morfin disimi uyusturmaz hep acı çektiğim için korkuyorumGeçmiş olsun. Gebelik düşünüyorsan neden doktora gitmedin zamanında?
Korkuyorum demişsin de, zamanında gitsen bu ağrının yarısını yaşamayacaktın.
Agriyi azalttigi soylenir bir deneUyusturmak için mi ?
Hayır çıldırıyorum esimiesimi şimdi eczaneye gönderdim hamile birinin kullandığı antibiyotik yok demiş. Kullanamaz demisGebelikte kullanilabilen antibiyotik ve agri kesiciler var.
Hatta bircok antibiyotigin gebelik kategorisi b'dir.
Doktorunuz istese yazabilir.
Karanfil de yok zeytinyagi da.Karanfili ezin zeytinyaginda bekletin cam kavanozda surun bebeklere dis cikarirken iyi geliyor... ya da karanfil cigneyin o disin üstünde
Ben de ağrı çekeceğime çekilmesindeki acıyı ya da çok rahatsız olduğum dolgu sesine katlanırım ki o diş çürüyüp ağrı yapmasın, ağız sağlığımı bozmasın, diğer dişlerimi de çürütmesin diye...Gebelik planli olmadı aslında ama ne olursa olsun kaç kez discinin önünden döndüm. Bünye olarak morfin disimi uyusturmaz hep acı çektiğim için korkuyorum
Ağrı değil ki derdim apseden dolayi yanagim kaşıma kadar şişiyor agzim kayiyorParol kesiyordu benim agrilari
Eminim kendimi biliyorum. Peki bebeginize bir zarari oldu muDoktora git mutlaka, ben Yeni hamileyken çok ağır Boğaz enfeksiyonu geçirdim, antibiyotik kullandım, abse olduğuna eminsen dr a gidip antibiyotik kullanman gerekir, parol de gebelerde kullanılan bir ağrı kesici. Ama sen doktorla konuş mutlaka
Teşekkür ederim. Şu an bir çözüm yok.Ben de ağrı çekeceğime çekilmesindeki acıyı ya da çok rahatsız olduğum dolgu sesine katlanırım ki o diş çürüyüp ağrı yapmasın, ağız sağlığımı bozmasın, diğer dişlerimi de çürütmesin diye...
İnşallah bir çözüm bulursunuz
Böyle bir şey buldum ama işe yarar mı bilmiyorum;Teşekkür ederim. Şu an bir çözüm yok.
Disimden çok bogazima indi ağrı o derece. Esim eczaneye gitmişti oda antibiyotik vermemis uyusturucu sprey vermis. Aynisi bende var zaten
Valla bilmiyorum doktorum yok dedi ya seni kaybederiz ya çocuğu. O yüzden seni seçeriz dedi. Şaşırdım ya. Ağlıyorum sürekliBir de diş hekimine danışsanız belki vardır bir hal çaresi. Yani ağrıdan ölen birine ilaç verilmediğini zannetmiyorum, gebelik için sıkıntı olmayan ilaçlar veriliyordur muhakkak. Geçmiş olsun.
Valla bilmiyorum doktorum yok dedi ya seni kaybederiz ya çocuğu. O yüzden seni seçeriz dedi. Şaşırdım ya. Ağlıyorum sürekliBir de diş hekimine danışsanız belki vardır bir hal çaresi. Yani ağrıdan ölen birine ilaç verilmediğini zannetmiyorum, gebelik için sıkıntı olmayan ilaçlar veriliyordur muhakkak. Geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?