• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

agrıdan ölüyorumm yardım ltfn

turkuazturuncu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2011
181
0
46
Hatay
meraba arkadaşlar ..banim sorunum hemaroit anlamadığım kabızlık yok kanama yok ama lavabodan sonra agrı ve aşırı yanma oluyoo yürümekte bile zorlanıyorum ,oturup kalkarken de çok canım acıyoo :43: bu durumda olan varmı...bebeğe zarar vermeden ne yapabilirimsizce

zeytinyağı sür canım,üşüttüğüm zaman benimde çıkacak gibi ağrıyor,hele yılbaşında hemoroitim öyle bir azdıki eşimden yardım almadan oturup kalkamadım bile

meraba arkadaşlar ..banim sorunum hemaroit anlamadığım kabızlık yok kanama yok ama lavabodan sonra agrı ve aşırı yanma oluyoo yürümekte bile zorlanıyorum ,oturup kalkarken de çok canım acıyoo :43: bu durumda olan varmı...bebeğe zarar vermeden ne yapabilirimsizce
Eşimde de vardı hemoroid. Sık sık oturma banyosu yap, çok rahatlatıyor. O kısımdaki dolaşımı hızlandırdığı için baya iyi geliyor. Küvet falan varsa evde, dayanabileceğin sıcaklıkta suyu doldurup içine giriyorsun.

Eşimde de vardı hemoroid. Sık sık oturma banyosu yap, çok rahatlatıyor. O kısımdaki dolaşımı hızlandırdığı için baya iyi geliyor. Küvet falan varsa evde, dayanabileceğin sıcaklıkta suyu doldurup içine giriyorsun.

bu yöntem hamilelerde uygunmu bilemedim??çünkü sıcak banyo bile yapmayın diyo doktorlar..

çok geçmiş olsun..aynı sorunu bende hamileliğimin ilk zamanlarında yaşadım..aldığım ilaçlardan olduğunu söyledi doktorum..elevit kullanıyorum ben koyu renkli ve ağrı olabilir demişti..bol su içiyorum ve sabahları aç karna kayısı yiyorum...çok faydasını gördüm özellikle suu kesinlikle iyi geliyor...

Su yönünden sıkıntım yok bol bol içiyorum dr um bi krem verdi ama bakalım ii gelecekmi.sıcak banto konusunda gebelikten dolayı tedirginim aslında kaş yapım derken göz çıkartmayayım sonra...dr um baskıdan normal diyor ama tabii ben çekiyorum bu sıkıntıyı:43:

çok geçmiş olsun, ben doğumdan sonra yakalandım bu illete:43:

bende de kabızlık olmadığı halde, çok ama çok şiddetli bi ağrı oluyordu.
uyuyamadığım geceler oldu, ağrı kesiciler aldım fayda etmedi.
aile hekimine gittim
procto glyvenol krem (anti hemoroidal), ultra proctolog (fitil) ve anestol (anestezik krem) verdi..
o en şiddetli ağrılar esnasında en etkili olan fitildi, akşam yatarken kullanıyorsun, ve sabah % 80-90 ağrın geçmiş oluyor.
yani benim öyle oldu. kremleri de gündüz kullanıyordum.
şuan spor yapıyorum, etkisiyle çok azaldı sıkıntım.
ama bazen yine azıyor, o zaman sıcak suya oturuyorum gerçekten çok etkili bi yöntem.
on dakikada o dayanılmaz ağrıyı kesiyor. ama hamilelikte uygun değil muhtemelen :100:

belki de doktora gitmen senin için iyisi..

Benim bir arkadaşım böyle olmuştu dr ona ortopedik oturma yastığı vermişti her yerde onunla oturup kalkıyordu epey ise yaramıştı rahatlamıştı

28. haftamdayım öncesinde kabızlık sıkıntısı yaşadım ama son 2 gündür çocuk gibi ağlıyorum.Karnım daha da şişti,oturup kalkmakta zorlanıyor hatta karnıma bile dokunamıyorum.Zeytinyağı ve kayısı çözüm olmadı.Ablamın tavsiyesi üzerine bir şey denedim biraz rahatlamış gibiyim isterseniz sizde deneyin.Bir kaseye akşamdan zeytinyağı ve bir tane kuru incir bıraktım.Sabah aç karnına yedim.Biraz rahatlamış gibiyim ama bugün yinede doktora gidicem.
Ayrıca sıcak suya oturma önerileriniz için bir şey sormak istiyorum;ben daha önce bu sıkıntıyı yaşadığım da sıcak suya oturdum ve dışarıya atan parça daha da büyüdü.Bu sebeple sıcak suya oturmaktan çekiniyorum.Sizlerde de bu sorun oluyor mu acaba?

28. haftamdayım öncesinde kabızlık sıkıntısı yaşadım ama son 2 gündür çocuk gibi ağlıyorum.Karnım daha da şişti,oturup kalkmakta zorlanıyor hatta karnıma bile dokunamıyorum.Zeytinyağı ve kayısı çözüm olmadı.Ablamın tavsiyesi üzerine bir şey denedim biraz rahatlamış gibiyim isterseniz sizde deneyin.Bir kaseye akşamdan zeytinyağı ve bir tane kuru incir bıraktım.Sabah aç karnına yedim.Biraz rahatlamış gibiyim ama bugün yinede doktora gidicem.
Ayrıca sıcak suya oturma önerileriniz için bir şey sormak istiyorum;ben daha önce bu sıkıntıyı yaşadığım da sıcak suya oturdum ve dışarıya atan parça daha da büyüdü.Bu sebeple sıcak suya oturmaktan çekiniyorum.Sizlerde de bu sorun oluyor mu acaba?

slm cnm geçmiş olsun.bende hamilelik öncesi kabızlık sorunum vardı ve hemorid olmuştu.hamilelikte 2 ay daha çektim.ben ilaç bile hamilelikte kullanmıştım.doktorun önerisi ilacı zor durumda kullan dedi.bol bol salata ,su bol iç,hergün çorba yada sebze yemegi yiyorum.hamur işi,makarna,pilav ve abur cubur yemiyorum.yerine bol yoğurt ve ayran tüketiyorum.acıkınca ara öğünde 1 adet meyve.artık hiç böyle sorunum yok.yediklerine dikkat et.ve hergün yürü.ben hergün yarım saat yürüyorum.sorunum bitt

Back