- 8 Temmuz 2013
- 5.703
- 9.097
- 398
kesinlikle. ama herkes gücü yettiğince yardım etse de olur. aynı şeyler olsa da olur. mesela az evvel arkadaşım dedi ki. çocuğa neden defterine yazmıyorsun tahtadakileri diyorum öğretmenim defterim biter o zaman diyor.Sanırım yardım etmek isteyen arkadaşlar olarak listeden alabileceğimiz ürünleri belirtsek daha iyi olacak. En azından aynı şeylerden fazla miktarda almak yerine tüm listeyi karşılamış oluruz.
Örneğin bir kişi kurşun kalem, silgi, çizgili defter ve flüt. Bir başka kişi kırmızı kalem, açacak, kareli defter ve Atlas gibi...
para kabul olmuyor hanımefendi. valilik izni, arkadaşım ve sizin de güvende olması açısından sadece ihityaç listesindekilerin teminini bekliyorlar. yine de çok teşekkür ederiz. düsünmeniz bile yteter :)Duyarliliginiz icin tesekkurler yanliz benim dusuk tehlikem var ve hic yerimden kalkamiyorum hesap numaraniz varsa iletirseniz nakit olarak size iletsen siz alsaniz olurmu
ben de size inceliğiniz için teşekkür ederim :)Keşke bende bir şeyler yapabilseydim. Konu ve konuya duyarlı olan tüm arkadaşlara teşekkür ederim. Bunu görmek çok güzel.
Peki insallah bulunur ben yine etrafimdakilere haber verecegimpara kabul olmuyor hanımefendi. valilik izni, arkadaşım ve sizin de güvende olması açısından sadece ihityaç listesindekilerin teminini bekliyorlar. yine de çok teşekkür ederiz. düsünmeniz bile yteter :)
çok iyi olur. mesela soba çok eskiymiş, duman ve is yayıyormuş. allah korusun zehirlenme durumu olabilir. ucuzundan bir soba temin edilse çok güzel olacak. ben de bir miktar yardım yaptım mont bot ve usta masrafları için, o yüzden sobayı da buraya eklemek durumunda kaldık.Peki insallah bulunur ben yine etrafimdakilere haber verecegim
tabii ki . hem de çok iyi olur. yollarsanız çok memnuz oluruzMerhabalar, minikler için çocuk okuma kitabı almayı düşünür mü arkadaşınız? Çocuk kitapları konusunda yardımcı olabilirim :)
tabii ki . hem de çok iyi olur. yollarsanız çok memnuz oluruz
Sanırım yardım etmek isteyen arkadaşlar olarak listeden alabileceğimiz ürünleri belirtsek daha iyi olacak. En azından aynı şeylerden fazla miktarda almak yerine tüm listeyi karşılamış oluruz.
Örneğin bir kişi kurşun kalem, silgi, çizgili defter ve flüt. Bir başka kişi kırmızı kalem, açacak, kareli defter ve Atlas gibi...
tabii ki, çocuklar için çok iyi olur.Ben de böyle düşündüm. Herkes aynı şeyi alıp yollayabilir, diğer ihtiyaçlar eksik kalabilir mesela. Bir de küçüklüğümden kalma çocuk kitapları var, iyi durumdalar. Onları da yollayabilir miyim?
Herkes saydıklarımı aynı anda alsın demek istemedim zaten. Yani en azından alacağı şeyi yazarsa başkaları da hep aynı şeyi almamış olur.kesinlikle. ama herkes gücü yettiğince yardım etse de olur. aynı şeyler olsa da olur. mesela az evvel arkadaşım dedi ki. çocuğa neden defterine yazmıyorsun tahtadakileri diyorum öğretmenim defterim biter o zaman diyor.
çok haklısınız tabi. yardım edicek arkadaşlar yollayacakları şeyleri burda paylaşırsa veya özel mesajla yazarsa çok sevinirim <3Herkes saydıklarımı aynı anda alsın demek istemedim zaten. Yani en azından alacağı şeyi yazarsa başkaları da hep aynı şeyi almamış olur.
Şimdi herkes listenin başından ve en temel ihtiyaçlardan kalem, silgi, açacak alsa toplam 100-200 tane olacak belki ama o zaman diğer ihtiyaçlar eksik kalacak.
çok teşekkür ederim, esas siz sevindiriyosunuz onları.:)Ne güzel bir konu
Bende çevremle organize olurum. Elimizden geldiğince toparlar yollarız. Hem yavrucakları hemde bizi sevindirmiş oldunuz çok teşekkür ederiz.
çok teşekkür ederim, esas siz sevindiriyosunuz onları.:)
yollama işlemi hallolduğunda bana bilgi verirseniz sevinirim. bir süre gözüm kulağım burda olucak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?