çok teşekkür ederiz :) tabii ki o zaman da olur :)Çok güzel düşünmüşsünüz.
Ben yardım etmek isterim ama yurtdışındayım 1.5 ay kadar sonra bir memleket ziyareti yapıcam o zaman kolimi yapıp göndermek isterim
allah sizlerden de razı olsun.Nasıl güzel bi konu Allah razı olsun
cevap verdim hanımefendi teşekkür ederim :)Size özel mesaj atıyorum.
cevap verdim hanımefendi teşekkür ederim :)
gerçekten çok minnettar kalırız eğer bu iyiliği yaparsanız o çocuklara. arkadaşım güven vermesi açısından size fotoğraf vs yollar. sosyal medyada çocukların fotoğraflarını paylaşmak yasakmış çünküTamam kaydettim numarayı. Haftaiçi ilk fırsatta hangilerini temin edebileceğime bakıp arkadaşınızla konuşacağım. Büyük kısmını halledebilirim diye düşünüyorum.
çok teşekkür ediyorum, siz de çok iyi ve merhametlisiniz.Merhaba, haftaiçi ben de bir şeyler hazırlayıp yollamak istiyorum. Konunuz için ayrıca teşekkürler. Çok incesiniz
adres güncellemesi yaptım, konuya tekrar bakar mısınız?Bu adresemi yollayacağız❤
evet, yani ne göndersek mutlu olurlar. maddi durumları çok kötü imiş.Cocuklar 10 yaslarindalar sanirim kiyafet gondermek icin ortalams 9 -10 yas olur herhalde
ne yaptık ki, esas sizin duyarlılığınız çok mükemmelArkadaşınız da siz de mükemmel insanlarsınız
Gücüm yettiğince alacağım birşeyler. Biz teşekkür ederiz. Sayenizde birilerine faydamız olacakadres güncellemesi yaptım, konuya tekrar bakar mısınız?
çok teşekkür ederim ya.. gerçekten..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?