Gebeliğe Hazırlık Ağrı var ama kanama yok!!!

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

nurr5557

Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2020
74
34
18
27
Merhaba arkdşlar normalde 20 -21 gün diyince adet olurum çok nadir 22. Günde olurum şuanda 22. Gündeyim 3 gündür adet sansıcı çekiyorum ama kanama yok böyle adet sancısı çekip hamile olduğunu öğrenen varmı aranızda?(mide yanması var 2 gündürde)

Merhaba adet oldun mu? Bende bugün bu şekildeyim normalde bugün olmam gerekiyordu ama olamadım. Yani ha geldi ha gelicek gibi ama yok tık yok. Patlıycak ışım gibi hissediyorum karnımda ağrıyo midemde garip bi yanmada var bütün adet belirtilerini yasıyorum 2 yıldır evliyim hiç cocuk sahibi olamadım … bekliyorum

Size ümit lendirmek isdemem ama bende 5 yıldır çocuk bekledim RABBİM NASİP ETTİ ÇOK ŞÜKÜR BENİM belirtim adet olacakmışim gibi kasıklarım ağrıyordu ki benim adetlerim düzensizdir çok busrfer yine düzensiz olunca takmadım ama kasıklarımda kramp mide yanması göğüslerim taş gibidi akşamına test yaptım pozitif çıktı kan verdim ondada çıktı çok şükür ALLAH İSDEYEN HERKESE NASİP ETSİN

O kadar mutlu oldum ki senin adına, rabbime şükürler olsun . Bana da hayırlısıyla em güzelini nasip etsin. O kadar yıprandım ki beklemekten. Pzartesi tüp bebek için doktor beni bekliyor. Belki bir umut demiştim. Bakalım ama geleceginden o kadar eminim ki her ay belki öyle değildir be bu sefer gelmez diye hep kendimi kandırıyorum :) sağlıkla kucagına alırsın umarım sağ salim

Merhaba bi sey daha sorabilir miyim? Hiç cocugun yok dimi ilk cocuguna hamilesin? Bir de kaç günde bir adet görüyorsun? Cok mutsuzum hiçbi şekilde hamile kalamıyorum çok üzülüyorum

Merhaba bi sey daha sorabilir miyim? Hiç cocugun yok dimi ilk cocuguna hamilesin? Bir de kaç günde bir adet görüyorsun? Cok mutsuzum hiçbi şekilde hamile kalamıyorum çok üzülüyorum
Anlatayım canım ben 5 yıldir tedavi gördüm hep doktorlara gittiğimde birşeyin yok diyorlardi eşimde sperm azlığı çıktı şekil bozuklugu çıktı ama tedavi çok gördük bidaha gittik doktora ve doktor bana senin rahminde spermleri öldüren salgi var senin normalden olmaz dedi umudumu yitirmedim ama çok mu çok dua ettim benim arkadaşlarım benden önce hamile kaldı içten içe ağladım kimse duymasın diye ama yine dua ettim ALLAH çok büyük 5 yılın sonunda yani bu ay içinde adetim normalde düzensizdir acayip duzensin döngü günüm 55 64 olurdu 2 ay olmazdım bu ay yine adetim duzensiz oldu 20 gün geçti umursamadım kasıklarım fena ağrıyordu geldi gelecek diye tuvalete kosuyordum bişe yoktu sonra eşime test al gel dedim getirdi yaptım bende şok oldum saniyesinde cift çizgi çıktı heyecandan yatamadım sabaha kadar 5 yıl boyunca negatif görmeme rağmen sabah oldu kan vermeye gittim kan dada 598 çıktı beta RABBİN İSDEYEN HERKESE NASİP ETSİN

Peki akıntınız var mıydı ?

Sonu güzel hikayeleri okumak o kadar güzel ve umut verici ki. Benim de adet dönemimde sivilce cıkar. Sivilcelendim ikindiden sonra baya . Artık geldi gelcek . Her seferinde hüsrana ugramak cok zor cok yıpratıcı. Tabiki umudu yitirmemek lazım sonucta İmkansızları olduran Rabbim var. Sadece cok heveslenşyorum seviniyorum sonra olmuyo. Yani bi anda en yükseklere cıkıp en aşşağı düsmek gibi. Allah tamamını erdirsin insallah cidden cok sevindim senin adına. Bu arada o sıvıdan bende de vardı cikolata kisti amleiyatı da oldum tüpümde alındı. Artık hamile kalırsın dediler yine de kalamadım. Amh 1

Çok geçmiş olsun sana çok dua et çok ben neler yaşamadim ki ama ALLAH çok büyük İNŞALLAH RABİM SANADA NASİP EDER

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…