Yorumunuz için teşekkür ederim. Çok kötü şeyler okudum ekşi sözlükte o yüzden korkuyorum bir yandan. Ankaradan gideceğim küçük yerleri severim. Soğuk zorlar mı diye düşünüyorum bir de memlekete uzak olması beni korkutuyor. Kadınlara bakış açıları medeniyetsiz falan diye okumuştum ama anlattığınıza göre sıcakkanlılar. Güzel dilekleriniz için sağ olunMerhaba 1,5 sene kadar orda yaşadım yaklaşık on sene kadar öncelikle küçük bir şehir kısıtlı faaliyet imkanları vardi hangi şehirden gidiyorsunuz bilmiyorum ben bocalamistim basta ama en güzel zamanlarim orda gecti ağlayarak ayrıldım
Civil civil yaşadığım şehirden biraz daha ağır bir hayata geçmiştim
İlla ki şuan daha gelişmiş ve ilerlemistir
Genel itibariyle bence yaşanılabilir sakin bir küçük şehir sıkılabilirsiniz ben bu durumu arkadaşlarımla aştım doğuda arkadaşlık ilişkileri batıya nazaran daha güzel kuruluyor sanki yapacak başka bisey olmayınca
Çok soğuktu ben Akdeniz çocuğuyum kışın buzlarin üstünde dans ediyorduk
insanları iyiydi esnafları güleryuzlu mutlaka sıcak biseyler icirmeye çalışır ikramda bulunurlardi
Özlemişim Ağrı'yi hakkınızda hayırlısı olsun umarım sizin içinde çok güzel geçer
Kadına gösterilen baskı şehir tanımıyor maalesef yüzde doksan aynı hep. Okuduklarınız gözünüzü korkutmasın hangi şehir olursa olsun ilk birkaç ay zorlar sonra alışmaya başlarsınız. Herkes aynı şehirde yaşıyor ama herkes bambaşka düşünüyor bir şehir için. Umarım sever ve alışırsınız. İyi bir meslek hayatı diliyorum hayırlı olsunYorumunuz için teşekkür ederim. Çok kötü şeyler okudum ekşi sözlükte o yüzden korkuyorum bir yandan. Ankaradan gideceğim küçük yerleri severim. Soğuk zorlar mı diye düşünüyorum bir de memlekete uzak olması beni korkutuyor. Kadınlara bakış açıları medeniyetsiz falan diye okumuştum ama anlattığınıza göre sıcakkanlılar. Güzel dilekleriniz için sağ olun
Yine de şimdiden çok uzun süre kalma niyetinde değilim ama tabi kader nereye götürecek bilinmezKadına gösterilen baskı şehir tanımıyor maalesef yüzde doksan aynı hep. Okuduklarınız gözünüzü korkutmasın hangi şehir olursa olsun ilk birkaç ay zorlar sonra alışmaya başlarsınız. Herkes aynı şehirde yaşıyor ama herkes bambaşka düşünüyor bir şehir için. Umarım sever ve alışırsınız. İyi bir meslek hayatı diliyorum hayırlı olsun
Kuzenim öğretmenlik yapıyo 3 yıldır tutak ilçesinde. Bizde 3-4 gün kadar gitmiştik yanına. Ağrının merkezi fena değil. İlçe olarak sanırım patnos daha gelişmiş kahveci filan var orda memur kesin hep orda takılıyodu benim gördüğüm. Merkezde güzel kahvaltı yerleri vardı. Kırmızı et özellikle ucuz orda ona çok şaşırmıştıkMerhabaa hanımlar,
MEB büro personeli olarak Ağrı'ya atandım. Şehirle alakalı çok bir bilgim yok. Hangi ilçeleri daha yaşanılası, dikkat etmem gereken nelerdir gibi bilgilere ihtiyacım var. Bilgilerinizi benimle paylaşmanızı rica ediyorum
Canım çok sevindim gözün aydın, yolun açık olsunMerhabaa hanımlar,
MEB büro personeli olarak Ağrı'ya atandım. Şehirle alakalı çok bir bilgim yok. Hangi ilçeleri daha yaşanılası, dikkat etmem gereken nelerdir gibi bilgilere ihtiyacım var. Bilgilerinizi benimle paylaşmanızı rica ediyorum
Kpss sayfasından tanıyorum sizi hayırlı olsun atamanızMerhabaa hanımlar,
Merhabaa hanımlar,
merkezde cumhuriyet mahallesi tarafı olabilir onun disinda genelde toki konutlarında oturuyo memurlar vs.Merhabaa hanımlar,
Memur insan kırmızı et mi yerKuzenim öğretmenlik yapıyo 3 yıldır tutak ilçesinde. Bizde 3-4 gün kadar gitmiştik yanına. Ağrının merkezi fena değil. İlçe olarak sanırım patnos daha gelişmiş kahveci filan var orda memur kesin hep orda takılıyodu benim gördüğüm. Merkezde güzel kahvaltı yerleri vardı. Kırmızı et özellikle ucuz orda ona çok şaşırmıştıkve inanılmaz lezzetli. Kuzenimin kaldığı ilçede 6-7 gibi market bakkal gibi şeyler kapanıyodu. Bi de çevre edinmezseniz sıkılırsınız.
Onun dışında trafik ışıklarına pek dikkat etmiyolar ilçelerde. Biz bi sorun yaşamadık.
Sağ ol canım benim. Ben sevinmekle üzülmek arasındayım. Evet atandım, ama kendi mesleğimden dğeil. Bir de işte il kafamı karıştırıyor. Hayırlısı bakalım ya. Sen ne yaptın canım kader ortağım takip edemedim çok fazla.Canım çok sevindim gözün aydın, yolun açık olsun
Teşekkür ederimm sağ olunAgri'yi bilmiyorum ama hayirli olsun guzum cok sevindim
Teşekkür ederimm. Doğuda hiç bulunmadım 25 senelik başkent hayatıma veda edeceğim bilinmeze yolculukAğrı'yı bilmem ama küçük sehrin sorununun çok olacağını sanmam. Doğunun insanı memura saygılıdır. Sosyal faaliyetler kısıtlıdır o açıdan belki alışmak zor olabilir. Hayırlı olsun