Agresif biriyim

ZeynepSuzan

Aşkım Kızıım Nisa'mm
Kayıtlı Üye
21 Mart 2013
312
4
26
35
İstanbul
mrb..ben çok çabuk sinirlenen agrasif biriyim.sinirlerime artık hakim olamıyorum.1 yaşında kızım var.kaynanamdan nefret ettim resmen onu görmek değil aynı ortamda bulunmak,aynı havayı tenefüs etmek bile istemiyorum.okadarki nefret ediyorum.ne yapacığı bilemiyorum.yardımcı olurmusunuz

cnm bazen olaylar üst üste gelişince insanda sinir sistemi ister istemez çöküyor, inan şuan bende aynen senin dediğin gibi çok agresifim, saçlarımdan bile anlaşılıyor,
amaa akşam eve gidip kızlarıma sarılınca biraz olsun rahatlıyorum tabi....
kayınvalidenle beraber mi yaşıyorsun, nedir problem?
ne kadar sinirli olursn ol elinden geldiğince bebeğinin yanında sakin olmaya çalış...
çocuklar hisseder, onların kırılmasına dayanamam.
bugün büyük kızıma ders çalıştırken bağırdım ağladı,, şimdi kendime kızıyorum niye bağırdım niye çocuğu ağlattım diye.... bu huyuma da sinir oluyorum.... ya sabır çekiyorum içimden, ayetel kürsi okudum, biraz rahatladım.... havalar ısındı çocuğunu al parka git biyerlere git, samimi dostun varsa onu ara dertleş, iyi gelir belki... içine atma, olan sana olur. kayınvalidenin neyine sinir oluyorsan uygun bir dille anlatmaya çalış

ya evlendiğimde çok seviyodum ben oda beni kendi beğendi aldı.yaşlıda ama bilirsin beni kabullenmesi zor oldu.oğlundan ayırdımya bana düşman kesildi.bağırdı kızdı herşeyime karıştı kıyafetlerime falan onu giyme onu alma.alışveriş yapıp yanına uğrardım poşetlerime bakardı ve kızardı buna niye para verdin niye aldın falan.böyle şeyler.ozamanlar bişey demiyodum ama git gide beni değiştirdi.çocukta olunca bizden çıkmadı ben iyce bunalıma girdim.şimdi yüzünü görmek adının geçmesini istemiyorum.hiç tahammül edemiyorum.aynı ortamlarda bulunmamaya çalışıyorum.ne yapıcam bilmiyorm

yani yaşlı insanların herşeye karışma huyları ne yaparsan yap vazgeçmiyorlar. senin gene kayınvaliden ben annemden çekiyorum:) annem yanımda allah başımızdan eksik etmesin ama olur olmaz herşeye karışmasına sinir oluyorum. çocuklrla diyaloğu da hiç iyi değil. yapma, etme, elleme... çocuk tuvalete gider elli defa seslenir hadi gel yemeğin soğuyor diye... elli defa kızmışımdır, bari tuvaletteyken rahat bırak çocuğu diye... ama gel görki laf anlamıyor ya da işine gelmiyor ne bilim.. zor yani işimiz...
atsan atılmaz satsan satılmazlar.... ben kendi anneme bile zaman zaman tavır almak durumunda kalıyorum yoksa hem çocukların hem de benim psikolojim bozuluyor.
birde benim gzölemlediğim yaşlandıkça bencilleşiyorlar, yani benim annem ve kayınvalidem öyle, genelleme yapmak belki yanlış olur ama annem hen benci oldu çıktı.
geçen gün ablamla telefonda konuştu parasal sıkıntıları vardı, kredi kartı borçları vardı, telefonu kapadıktan sonra bana sordu naptılar borcu diye, bende bilmiyorum haberim yok dedim. "ne halleri varsa görsünler" dedi ben bozuldum, yahu insan kendi evladının durumuna nasıl böyle kayıtsız kalır.
neyse cnm konu ben değilim:)) sen de kayınvalidenin davranışlarından herşeye karışmasından rahatsız olduğunu açık açık söyleyeblirsen söyle söyleyemesende davranışlarınla anlamasını sağla dicem ama nerde işlerine gelmezse görmüyor, duymuyor, bilmiyorlar...

eşinin hatrına kırma gene de kalbini derim, eşinle paylaş, herşeye karışmasın diye o konuşsun, mesela onun yanında bişeye karıştığında eşin müdahale etsin belki etkisi olur

bilemiyorum cnm.annem olsa kızsamda etsemde geçiyo sinirim.kaynana olunca farklı oluyo azda olsa batıyo işte

bilemiyorum cnm.annem olsa kızsamda etsemde geçiyo sinirim.kaynana olunca farklı oluyo azda olsa batıyo işte

senin durumun gibi çocuk olursa benden çıkmaz deyip de kv si yüzünden çocuk yapamayan o kadar çok insan var ki...........
ben d eyapmadım düşünemiyorum da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…