• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağrılı Cinsellik

sermine

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2009
5
0
86
İstanbul
Merhabalar,

Ağrılı cinsel birleşme sorunu yaşayıpta bu sorundan kurtulan var mı?
Varsa kurtulmak için ne yaptı ne kullandınız öğrenebilir miyim kayganlaştırıcı falan kullanablirsin dedi doktorum ama marka sormayı unttum çokta fazla marka var çok farklı fiyatlarda su bazlı olması gerektiğini biliyorum ama kullanıpta öneride bulunan birileri olursa daha rahat edeceğim.

Şimdiden teşekürler herkese...

Birde yeni üyeyim sadece kendi açtığım konulara gelen yanıtları görebileceğim bir yer vardır mutlaka ama bulamıyorum nerden bakabilirim?

valla durexin mor bir kayganlaştırıcısı var play falan yazıyo arkadaşım kullanıyordu. hemde heryerde satılıyormuş fiyatıda 16 falandı. carrefourlarda falan var. simear testi yaptırdın mı?
ağrılı ilişki vaginit den de kaynaklanabilir...

Evet cnm smear yaptırdım condülom hastasıyım aslında ama ondan önce de vardı ağrı sorunum sanırım durexi denemeliyim doktorum istediğin şeyi kullan vazelin bile kullanabilirsin demişti ama tabi insan doktor bile olsa söyleyen kullananlardan öneri almadan rahat edemiyor..

Back
X