Gebeliğe Hazırlık Agnucaston kullananlar?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Dream1988

Nirvana
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2008
3.782
3.574
658
Merhaba arkadaslar
3 aydir korunmasiz iliski ile bebek planliyoruz. Kismetse insallah hepimiz en yakin zamanda kavusuruz.
Benim surecimde adet dongulerim git gide uzadi gecen ay 38. Gunde adet olmustum bu ay 35. Gun hala adet goremedim. Burdaki arastirmalarimla gecen hafta inofolic combi aldim. (Doktora gorunuyorum bu arada )
Ve yine arastirmalarim sonucunda agnucaston (hayit bitkisi hapi) ni okudum adet dongulerini duzene sontugu yaziyor. Adetim gecikince doktora sordum hic birsey kullanma diyor ama her ay bu surec uzadikca uzuyor. Oysa yumurtam zamaninda catlamisti. Agnucaston un herhangi bir zarari ya da yan etkisi olur mu aldim ama kullanmaya cesaret edemiyorum.
Yanitlarsaniz cok sevinirim

Canim hayit otu cogu gebelige yardimci bitkisel ilaclarda var. Ben önceden yumurtladigimi anlamiyordum. Reglim düzensizdi.2 ay hayit hapu kullandim.reglim hormonlarim düzene girdi.sonrasinda farkli bir rahatsizlik nedeniyle tedaviyi biraktim.ve artik yumurtlama zamaninda akintim oluyor ve yumurtamin gelustigi yerde kasik agrim oluyor.ayrica 19.21.günlerde yumurtluyordum artik 14.15.günlerde yumurtluyorum. Ben doktoruma sorarak kullandim doktor hem reglinin hem yumurtlamani düzenler dedi o yüzden 3 ay kullanicam .ama regliyle baslayip düzenli kullanmak gerekiyor. Ben internette arastirdim sadece hayit hapiyla 2.3. Hatta ilk aydan gebe kalan cok kisi var. Doktoruna danisarak kullan . Insallah vesilemiz bu olur.

Eczaneden almadim. Ama hayit kullaniyorum ve herseyimi daha duzene soktu.. yumurtlamanizi saģlar catlamasini saģlar vs..
Bendede cok aksaklık yoktu ama stresten döngüler olumsuz etkilenebiliyor o yuzden haffif evre pkomda olduğu icin destek amacli kullaniyorum.

Annenize ya da teyzeleeinizde miyom var mı öğrenin eğer miyoma yatkindanjz kullanmayın onun dışında bişey olacağını sanmam yine de internetten prespektusunu okuyun

Annenize ya da teyzeleeinizde miyom var mı öğrenin eğer miyoma yatkindanjz kullanmayın onun dışında bişey olacağını sanmam yine de internetten prespektusunu okuyun

Yok ama antidepresanla beraber kullanilmiyormus arastirdim birde doktorum klomene baslatti o yuzden icme dedi hayirlisi bakalim

kızlar aranızda bu bir gebenin günlüğündeki adet masajını uygulayıp ta adet olan var mı ben dün başladm eşime yaptırıyorum ama umarım faydası olur...ağrılarım da var ama olmuyo ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…