- 1 Nisan 2019
- 3.313
- 5.265
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hiç bırakmadan devam etmek gerekiyormuşkızlar nasıl kullanılacağına dair net bir bilgi bulamıyorum 3 ay hiç bırakmadan mı devam edilecek yoksa yumurtlamadan sonra bırakıp adet olunca mı devam edilecek nasıl yapmam gerekli anlayamadım
Merhaba Celin30, siz gebeliğinizi bu hap kullanımı sonrasında mı elde ettiniz? Ne kadar süreyle kullandınız?Arkadaşlar bunu heryere yazıyorum. Hayıt tohumu etki etmesi için en az 3 ay kullanmanız gerekiyor. Adetli iken, normal zamanda vb zamanlarda başlayınca asla ara verilmemeli. Kısırlık tedavisinde en az 5-6 ay. Bıraktığınız an özellikle ilk 3 ay geri dönüş yaşarsınız içtiklerinizde boşa gider.
Ben bu ilacı 2 kere kullandım ilk kullanımımda adetlerimi düzene soktu ama imzalan bebek düşünmüyorduk. Bebek düşünmeye başladık olmayacak diye stres oldum düzenim bozuldu. Yeniden 4 ay kullandım ama adetlerimin düzeni geri gelmedi. En sonunda soğan kürü kullandım o şekilde gebe kaldım.Merhaba Celin30, siz gebeliğinizi bu hap kullanımı sonrasında mı elde ettiniz? Ne kadar süreyle kullandınız?
pik oldu nedemk arkadaşım sık rastlıyormBu ilac mucizevi birsey ilk defa yumurtladigimi bu ay hissettim ve ilk defa ovulasyon testim pik oldu..insallah devami gelir. burayada yaziyorum cunku belki doktoruna danisarak kullanmak isteyen olur hayit hapi veya otunuEki Görüntüle 2249926
pik?Bu ilac mucizevi birsey ilk defa yumurtladigimi bu ay hissettim ve ilk defa ovulasyon testim pik oldu..insallah devami gelir. burayada yaziyorum cunku belki doktoruna danisarak kullanmak isteyen olur hayit hapi veya otunuEki Görüntüle 2249926
pik oldu nedemk arkadaşım sık rastlıyorm
Anladm arkadaşm çok teskr edermOvulasyon testinde ikinci cizginin kopkoyu olmasi demek. Pik olduktan sonra 36 saat sonra yumurta catlar
Buarada agnucaston a başladım sanki sol kasıpıma ara ara sancı gryor ama iştahamı da açtı 1 hafta oldu sabah akşam alıyorm ıyı hissediyorum 1 ay dolsn Ovulasyon testi yapayım yumurtalık yetmezliği var benim doktor t awkldekı rahmi düzeltip yumurta büyütme iğneleri e başlayalım dedi ameliyat olsammı baya muaşşaktahımOvulasyon testinde ikinci cizginin kopkoyu olmasi demek. Pik olduktan sonra 36 saat sonra yumurta catlar
Arkadaşım saraç oğlu nun tarifine baksana yotubeden net olsunsoğan kürü tarifi nedir kızlar yazabilirmisiniz
Soğan kürü nasıl kullandınız? Kürün yanında başka takviye aldınız mıBen bu ilacı 2 kere kullandım ilk kullanımımda adetlerimi düzene soktu ama imzalan bebek düşünmüyorduk. Bebek düşünmeye başladık olmayacak diye stres oldum düzenim bozuldu. Yeniden 4 ay kullandım ama adetlerimin düzeni geri gelmedi. En sonunda soğan kürü kullandım o şekilde gebe kaldım.
Hiç gecikme yaşadınız mı bende ilk ay 5 gün erken oldum ikinci ayı içiyorum halen ve 6 gün geciktim gebelikte dusunmuyorumMerhaba bu hapı ben de kullanmıştım 3 ay boyunca durmadan içtim adet günlerim pamuk gibi geçiyordu ne ağrı ne sızı harika bir ilaç. Gebelik oluşmadı o ayrı