Merhaba kizlar ben bu ay agnucaston diye bi ilac buldum bu siteden kendi ulkemde de agnus isimli ilacmis ayni islevi goruyor qaliba adet duzensizliyi hormonlari duzenliyomis arastirmalarima gore sebebsiz inf olan cogu kisi bu hapla hamile kalmia fakat hala anlamadigim tum ay boyuncami kullanmam gerek yoksa yumurtlama oldugundan sonra birakmamMi?
Benimde doktorum hicbirsey soylemedi zaten genellikle doktorlara olan inancimi itirdim, bende o zaman adetin 17,18 gunune kadar icib durucam bakalim nolucak insallah hayirli haberler veririz surda bende adetin 4 gunu :)Canim ben reglinin 17.gününe kadar kullanip ara vericem.gebelik olunca burakin diye okudum bazi yerlerde. sonra regliye yakin test yapip gebelik olmadiysa yine baslicam icmeye.
Benimde doktorum hicbirsey soylemedi zaten genellikle doktorlara olan inancimi itirdim, bende o zaman adetin 17,18 gunune kadar icib durucam bakalim nolucak insallah hayirli haberler veririz surda bende adetin 4 gunu :)
Merhaba bu hapı ben de kullanmıştım 3 ay boyunca durmadan içtim adet günlerim pamuk gibi geçiyordu ne ağrı ne sızı harika bir ilaç. Gebelik oluşmadı o ayrı
Benim prolaktinim biraz yüksekti ondan vermişti çok adet sancısı çekerdim hiç çekmedim o yüzden çok sevdim bu ilacı zaten tamamen bitkisel bişey internetten araştırdım onlar agnus dediği şey bizim hayıt tohumu galiba öyle bişeyler okumuştum şimdi hayıt aldım onu kullancam adet olursam.Bende doktorlar sitesine baktim hicbir doktor gebeligi kolaylastiriyor dememiş.ama forumlarda cok kisi hamile kalmis. Bir umut herseyi deniyoruz. Zaten benim ilk amacim regliyi düzenlemek.cok agrili oluyor ve söktürücü ilacsiz gelmiyor.
Benim prolaktinim biraz yüksekti ondan vermişti çok adet sancısı çekerdim hiç çekmedim o yüzden çok sevdim bu ilacı zaten tamamen bitkisel bişey internetten araştırdım onlar agnus dediği şey bizim hayıt tohumu galiba öyle bişeyler okumuştum şimdi hayıt aldım onu kullancam adet olursam.
Yani adet donemi dahi hamile kaldigimiza emin olanadek kullanmamizmi gerekArkadaşlar bunu heryere yazıyorum. Hayıt tohumu etki etmesi için en az 3 ay kullanmanız gerekiyor. Adetli iken, normal zamanda vb zamanlarda başlayınca asla ara verilmemeli. Kısırlık tedavisinde en az 5-6 ay. Bıraktığınız an özellikle ilk 3 ay geri dönüş yaşarsınız içtiklerinizde boşa gider.
Yani adet donemi dahi hamile kaldigimiza emin olanadek kullanmamizmi gerek
Ben artik hicbi doktora guvenemiyorum nedense, 17 gun icib durdurucam bakalim insallah ise yararda burda hamileyom diye paylasirim tabi bu ay dhea ve denore diye vitaminlerde icicemInsallah hepimize sifa olur en azindan 3ay kullanmayi düsünuyorum.
Ben artik hicbi doktora guvenemiyorum nedense, 17 gun icib durdurucam bakalim insallah ise yararda burda hamileyom diye paylasirim tabi bu ay dhea ve denore diye vitaminlerde icicem
Ben kullandım genelde aralıksız üç ay kullanılıyor eğer etkili olmazsa altı yedi ay aralıksız kullanılıyor ama ben adetle başlayıp yumurtam catladiktan 1-2 gün sonra bıraktım eğer gebelik varsa bebeğe zarar vermesin diye ve hamileymisim şükür şuan 10+ 3 haftalık. Rabbim isteyen herkese nasip etsinMerhaba kizlar ben bu ay agnucaston diye bi ilac buldum bu siteden kendi ulkemde de agnus isimli ilacmis ayni islevi goruyor qaliba adet duzensizliyi hormonlari duzenliyomis arastirmalarima gore sebebsiz inf olan cogu kisi bu hapla hamile kalmia fakat hala anlamadigim tum ay boyuncami kullanmam gerek yoksa yumurtlama oldugundan sonra birakmamMi?
Ah canim hayirlisi olsun insallah bende genelde yumurtlama oluyordu ama bu ay hic takip etmedimBu ilac mucizevi birsey ilk defa yumurtladigimi bu ay hissettim ve ilk defa ovulasyon testim pik oldu..insallah devami gelir. burayada yaziyorum cunku belki doktoruna danisarak kullanmak isteyen olur hayit hapi veya otunuEki Görüntüle 2249926
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?