AGNUCASTON ile ilgili çok önemli!!!!!!!!!!!!

Bu ilacın göğüsleride dolgunlastorildigi söyleniyor dogrumu sizdede etkisi oldumu

Selam canim bu hayit tohumunu ben aldim ama adetimi bekliyorum ne zaman ve ne kadar sure kullandın gunde 2 doz mu 1dozmu kullandun gebe kaldınız mi rica etsem anlatirmisin

MERHABALAR, BENİMDE DÜZENSİZ ADETİM VE PROLAKTİNIM OLDUKCA YUKSEKTİ. AYRICA TİROİT İMDE YUKSEKTİ. HAMİLE KALAMIYORDUM. BİRÇOK DOKTOR SAÇMA SAPAN TEDAVİLER ÖNERDİ. TAKİ İŞİNİ ÇOK İYİ BİLEN BİR DOKTORLA KARŞILAŞANA KADAR. ADET DÖNEMİM IDI, AGNUCASTON VE EUTHYROX KULLANDIKTAN SONRA GEBE KALDIM. YANI 4 GÜN ADETIM SURDU HEMEN ARKASINDAN GEBE KALABILDIM. BU DEĞERLER ÇOK ÖNEMLİ BİTKİSEL İLACLARDAN ÖNCE MUTLAKA DEGERLERINIZE AYRINTILI BAKTIRMANIZI TAVSIYE EDERIM.

Doktor bana adet sancilarim için verdi adet sancilarim da kistden dolayı olduğunu söyledi şimdi size sormak istediğim bu ilacı başlamam için bir gün oluyormu çünkü domtor verdiği gün hemen başladım hani adette felan mi baslaniyor fark ediyor mu

2. Sorum hamile kalamiyorum eşimde morfoloji kaynaklı vitamin desteği alıyor olduda hamile kaldım bu ilacı kullanıyorum ya şuan bı yan etkisi birşey olur mu

BEN ADETLIYKEN KULLANMAYA BAŞLADIM, YANI SIZIN GIBI DOKTORUN VERDİĞİ GÜN. BENDE HİÇBİR YAN ETKISI OLMADI TAM TERSI HORMONLARIM DENGELENDI. Ancak gebe kalinca agnucaston biraktim kesinlikle kullanmamak gerekmis gebe iken.

BEN ADETLIYKEN KULLANMAYA BAŞLADIM, YANI SIZIN GIBI DOKTORUN VERDİĞİ GÜN. BENDE HİÇBİR YAN ETKISI OLMADI TAM TERSI HORMONLARIM DENGELENDI. Ancak gebe kalinca agnucaston biraktim kesinlikle kullanmamak gerekmis gebe iken.
Bende biraz ondan çekiniyorum diyorum hani hadi hamile kaldım haberim yokken içiyorum ya birşey olur mu

Bende biraz ondan çekiniyorum diyorum hani hadi hamile kaldım haberim yokken içiyorum ya birşey olur mu
Anladım, yok yok biz 4 aylığız suan cok şükür her sey yolunda bende gebe kaldigimda da haberim olmadığı icin kullanmis oldum 2 hafta ekstra adetim gecikince kullanmadim öğrenincede bıraktım zaten tamamen

Anladım, yok yok biz 4 aylığız suan cok şükür her sey yolunda bende gebe kaldigimda da haberim olmadığı icin kullanmis oldum 2 hafta ekstra adetim gecikince kullanmadim öğrenincede bıraktım zaten tamamen
Aaâ gözün aydın rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah gönül rahatlığıyla kullanabilirim o zaman çekindim çünkü gebe kalırsam haberim yok içince bişey olur mu diye çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…