AGNUCASTON ile ilgili çok önemli!!!!!!!!!!!!

andean

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2013
1.214
319
123
Antalya
İnternette araştırdıklarıma göre agnucastonu ( Hayıt tohumu) kullananlar günde 1 defa sabahları almışlar bu ilacı. ama doktorum bana günde 2 doz sabah ve akşam alacaksın dedi. prolaktinim olması gerekenden biraz yüksekti sadece, adetim zamanında geliyor fakat kanamalarda bir düzensizlik oluyordu mesela adet dönemimde 4. gün hiç adetim gelmiyorken 5. gün adetimin devam etmesi gibi.
4 gündür bu şekilde alıyorum ilacı ve bu adet dönemimin her gününde eşit ve dengeli bir adet geçirdim. şimdilik memnunum ama günde 2 doz olması beni şaşırttı. herkes günde 1 doz almışken..

hadi yaa ya benim prolaktinim yüzünden verdi agnucastonu bana doktor. beni strese sokan hamile kalıp kalmama derdi de değildi cnm. öğretmenim 1. sınıfları okutuyorum okuma bayramı kermes vs derken sürekli koşturmacada kaldım. evde bir sürü insan ağırladım yerime oturduğumu dahi hatırlamıyorum hiç. zaten prolaktinim strese bağlı artıyo. o arttıkça adetim dengesizleşiyor. doktorun verdiği ilaç şimdiden fayda ediyor. 1 haftadır kullanıyorum günde 2 tane. adetliyken kullandığımda eski halime geri getirdi. prolaktin yüzünden sürekli sert ve şiş olan göğüslerim eski haline geri döndü. şimdilik bir şikayetim yok inş hamile kalmamı da kolaylaştırır. herkesin bünyesine aynı faydayı vermez elbette.. bakalım bu ay da bu ilacı test edelim. zaten ilk kez geçen ay korunmadık onda da kimyasal gebelik oldu vardır bunda da bir hayır

seni çok iyi anlıyorum. bende anasınıfı öğretmeniyim. bizimde eş durumu stresimiz var. eşim hergün 200km yol gidip geliyor. yazın eş durumu isteyeceğiz ikimizde o nedenle düzenli bir hayatada sahip değiliz. hamileykende aynı şekilde bu stres vardı birde bu sene yaş grubumuz düştü çocuklar çok şımarık ve hala bebek gibi. küçük oldukları için kızamıyorsun o zamanda yaramazlıkları hiç bitmiyor ve sinirden kendi kendimi yedim bitirdim. sakin kalamadım hiç.inşallah faydası olur inşallah bu ayın sonunda hamile olduğumuzu yazarız buraya.

Sevgili arkadaşlarım merhaba... Bu yılın başında ay halim 5 gün yerine 11 gün sürdü. Sonrasında bir sorun olmadı. Ta ki geçen aya kadar... Geçen ay babamı kaybettim, o sırada ay halim 15 gün kadar gecikti. O sıkıntının içinde doktora gidemedim, ama bir süre önce kontrole gittim, bu arada epeyce bir endişelendim, rahim kalınlaşması gibi ihtimallerden söz edenler oldu. Doktor ultrasonla baktı, yumurtalıklar, rahim sağlam çıktı. Ama hormon testinde çok yüksek prolaktin çıktı ve sebebinin Motilium isimli bir mide ilacı olabileceği söylendi. Sütü olmayan annelere bile veriliyormuş. Şimdi düşmesi için ara verdi doktor, bekliyoruz. Bu ilacın ismini görünce merak ettim, acaba diyorum bu ilaç veya Hayıt tohumunun kendisi bu prolaktin sorununa çare olabilir mi? Dostinex gibi yan tesiri fazla ilaçlar kullanmak istemiyorum. Kullanan arkadaşların önerilerini bekliyorum.

Not: Adet gününün üzerinden yine 3 gün geçti, canım fena halde sıkkın dostlar

Sevgili arkadaşlarım merhaba... Bu yılın başında ay halim 5 gün yerine 11 gün sürdü. Sonrasında bir sorun olmadı. Ta ki geçen aya kadar... Geçen ay babamı kaybettim, o sırada ay halim 15 gün kadar gecikti. O sıkıntının içinde doktora gidemedim, ama bir süre önce kontrole gittim, bu arada epeyce bir endişelendim, rahim kalınlaşması gibi ihtimallerden söz edenler oldu. doktor ultrasonla baktı, yumurtalıklar, rahim sağlam çıktı. Ama hormon testinde çok yüksek prolaktin çıktı ve sebebinin Motilium isimli bir mide ilacı olabileceği söylendi. Sütü olmayan annelere bile veriliyormuş. Şimdi düşmesi için ara verdi doktor, bekliyoruz. Bu ilacın ismini görünce merak ettim, acaba diyorum bu ilaç veya Hayıt tohumunun kendisi bu prolaktin sorununa çare olabilir mi? Dostinex gibi yan tesiri fazla ilaçlar kullanmak istemiyorum. Kullanan arkadaşların önerilerini bekliyorum.

Not: Adet gününün üzerinden yine 3 gün geçti, canım fena halde sıkkın dostlar

canım öncelikle prolaktin değerin kaç? çok yüksek demişsin 100 ün üzerinde değildir inş. benim kullandığım ilaç strese bağlı olarak yükselen prolaktin değerleri içinmiş. benim en fazla 39 oldu prolaktin. 23.3 olması gerekirken. 2 hafta hiç ilaç kullanmadım çünkü ilacım yoktu sadece stresimi azalttım, sıkı iç çamaşırı giymedim, vs vs derken 2 haftanın sonunda prolaktinime tekrar baktırdım 24,4 çıktı. üst sınır 23.3 olması gereken 24,4 çıkınca ben yine sevindim. en azından ilaç kullanmadan azalabiliyor diye ama bu kimyasal gebelik olayında olsun okulumuzun işlerinden kaynaklı olarak çok stres olacağımı bildiğim için doktordan ilaç yazmasını isedim. doktor da bana bu AGNUCASTON'u verdi. tamamen bitkisel bir ilaç günde 2 tane al dedi. ve şu an 10 gündür kullanıyorum çok memnunum.

Merhabalar... Öncelikle geç yanıt için kusura bakma... Benim prolaktin 70 civarı. Elbette ki yüksek. Bana da agnucaston verildi. 7 gündür kullanıyorum, sende 15 gün sonra mı olumlu etkileri ortaya çıktı? Yanıtın için teşekkürler bu arada

cnm ben adetimin 3. gününden itibaren kullanmaya başladım. normalde her gün az az gelen adet kanamam düzenli geldi ve zamanında bitti. ilk kez yumurtlama akıntısının bu kadar çok olduğunu gördüm bu ay :) eskiden ( yani prolaktin derdim yokken de) aynı böyle olurdu. ovulasyon testi de almıştım. test bölümündeki çizgi kontrol bölümündeki çizgiden çok daha koyu çıktı bu da sevindirici birşey :)
canım ben agnucastonu günde 2 doz alıyorum, sabah ve akşamları. sanırım o yüzden faydasını çabuk gördüm. doktorum bana günde 2 doz alacaksın dedi. ama içindeki kağıtta günde 1 doz alın yazıyor. ben faydasını erken gördüm. bir de doktor tam 3 paket bitireceksin dedi. yarın ilk paketim bitecek mesela.

prolaktin değerin 100 ün üzerinde olmadığı için de yüksek değil cnm benim. az bir stresle üzerinden gelinebilir.

ben 4 yillik evliyim 2 yil once bir dusuk yaptim evlendigimden.beri korunmuyorum benim sat tarihilerim 28 gunde bir olurdu son 6 aydur 21 gunde bir olmaya basladim ve adetlerim hep sancilidir ilk gunu agrim olurdu son 6 aydir adetim ilk gunu agrim olmuyor ve 2 3 4 gueri olmaya basladi adetin 3 gunu hormon testleri verdim aramizda yardimci olabilecek varmi bana
fsh 6.3
Lh 12.4
prolaktin 9.3
progesteron 0.57
tsh 0.42
e2 38.4

Merhaba arkadaslar.. 21 yaşında bekar bir kadınım. Bu ilacı doktor banada verdi adet duzensizligim ve sancili adet donemim icin. 3 ay kullan , regl gunlerinde de kullanmami onerdi. 1 kutu bitti 2.ye basladim suan. Bende dogum lekeleri var. Bu ilaci kullandiktan sonra lekelerim koyulasti ve saclarim dokuluyor. Boyle bir deneyim yasayan oldu mu ? Sevgiler..

Arkadaşlar bu agnucaston ne zaman baslanıyo adet döneminde içiliyor mu hap bittikten sonra diğer kutuya baslsrken ara vrriyormusunuz

merhaba arkadaşlar bende yeni başladım agnucaston kullanmaya düzenli kullananlar varsa bilgilendirme yapabilir mi

merhaba arkadaşlar bende yeni başladım agnucaston kullanmaya düzenli kullananlar varsa bilgilendirme yapabilir mi

Merhaba ben bu ilacı eczacı arkadaşımın önerisiyle kullanmaya başladım bitkisel bir ilaç. Kullanma sebebim bende psm var ve gögüslerim ağlayacak kadar ağrırdı.

İlacı her sabah tok aç farketmez demişti arkadaş bana 1 adet aldım. Uzun süre kullandım.
İnanılmaz faydalı adetleri düzene sokuyor, gögüs agrısı ve sinirlilikten eser kalmamıştı bende.

Şuan kullanmıyorum ama 2 sene kadar sürekli kullandım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…