İnternette araştırdıklarıma göre agnucastonu ( Hayıt tohumu) kullananlar günde 1 defa sabahları almışlar bu ilacı. ama doktorum bana günde 2 doz sabah ve akşam alacaksın dedi. prolaktinim olması gerekenden biraz yüksekti sadece, adetim zamanında geliyor fakat kanamalarda bir düzensizlik oluyordu mesela adet dönemimde 4. gün hiç adetim gelmiyorken 5. gün adetimin devam etmesi gibi.
4 gündür bu şekilde alıyorum ilacı ve bu adet dönemimin her gününde eşit ve dengeli bir adet geçirdim. şimdilik memnunum ama günde 2 doz olması beni şaşırttı. herkes günde 1 doz almışken..[/QU
hayıt tohumu benim tüm dengelmi altüst etti. prolaktin için dostinex kullanıyorum şuan ve geçen ay hiç olmayan yumurtlama akıntım şuan başladı. hamile kalma şansın yüksek hamile kaldığın zaman ilacı bırak dedi. bu kadarda emin konuştu. bakalım ne olacak.. önceki hamileliğimde de dostinex kullanırken hamile kalmıştım. üstelik benim göğsümde acı şişlik süt gelmesi falanda yok. sinsice art ymış yine. ama kesinlikle hayıt tohumu uzak olsun benden artık. soğan kürü en iyisi
İnternette araştırdıklarıma göre agnucastonu ( Hayıt tohumu) kullananlar günde 1 defa sabahları almışlar bu ilacı. ama doktorum bana günde 2 doz sabah ve akşam alacaksın dedi. prolaktinim olması gerekenden biraz yüksekti sadece, adetim zamanında geliyor fakat kanamalarda bir düzensizlik oluyordu mesela adet dönemimde 4. gün hiç adetim gelmiyorken 5. gün adetimin devam etmesi gibi.
4 gündür bu şekilde alıyorum ilacı ve bu adet dönemimin her gününde eşit ve dengeli bir adet geçirdim. şimdilik memnunum ama günde 2 doz olması beni şaşırttı. herkes günde 1 doz almışken..[/QU
hayıt tohumu benim tüm dengelmi altüst etti. prolaktin için dostinex kullanıyorum şuan ve geçen ay hiç olmayan yumurtlama akıntım şuan başladı. hamile kalma şansın yüksek hamile kaldığın zaman ilacı bırak dedi. bu kadarda emin konuştu. bakalım ne olacak.. önceki hamileliğimde de dostinex kullanırken hamile kalmıştım. üstelik benim göğsümde acı şişlik süt gelmesi falanda yok. sinsice art ymış yine. ama kesinlikle hayıt tohumu uzak olsun benden artık. soğan kürü en iyisi
sen agnucaston mu kullandın yoksa direk hayıt tohumunu mu kullandın cnm
sen agnucaston mu kullandın yoksa direk hayıt tohumunu mu kullandın cnm
ben hayıt tohumunun kendisini kullandım. doktor kızdı zaten bi sorunun yok hayıt soğan karıştırma mideni dedi. eğer sorun sadece prolaktinse hamilelik sağlayan tek ilaç dostinex. adetlerin normalse hap kullanma bence. hatta adet döneminde hiç kullanma. ben içtiğim o majeziklerin cezasını şuan çekiyorum.azcık ağrıya dayansaydım geçmişte keşke. adet düzensizliğinin nedeni stresli hayat. birde sana şunu söyleyeyim. vücut hamile kalmaya hazırlanıyorsa adetler düzensizleşiyormuş. hamile kalmadan önce adetlerim hep düzenliydi. günü gelince gelirdi bekletmezdi. günlere dağılımı bile aynıydı. ama son 4 ayda bir ay çok geldi. bir ay az geldi diğer ay ilk 3 gün gelmedi son 2 gün geldi son ay ise 1 gün geldi kesildi. ve 5. adetim görmedim zaten hamileymişim. birde hatırladığım kadarıyla sen kimyasal gebelik yaşadın sanırım. kimyasal gebeliğin nedenlerinden biride stres. acaba hamilemiyim değilmiyim test yapsam çıkar mı gibi düşünceler strese neden olduğu için bebeğin tunutunmasını engelliyor.
hadi yaaya benim prolaktinim yüzünden verdi agnucastonu bana doktor. beni strese sokan hamile kalıp kalmama derdi de değildi cnm. öğretmenim 1. sınıfları okutuyorum okuma bayramı kermes vs derken sürekli koşturmacada kaldım. evde bir sürü insan ağırladım yerime oturduğumu dahi hatırlamıyorum hiç. zaten prolaktinim strese bağlı artıyo. o arttıkça adetim dengesizleşiyor. doktorun verdiği ilaç şimdiden fayda ediyor. 1 haftadır kullanıyorum günde 2 tane. adetliyken kullandığımda eski halime geri getirdi. prolaktin yüzünden sürekli sert ve şiş olan göğüslerim eski haline geri döndü. şimdilik bir şikayetim yok inş hamile kalmamı da kolaylaştırır. herkesin bünyesine aynı faydayı vermez elbette.. bakalım bu ay da bu ilacı test edelim. zaten ilk kez geçen ay korunmadık onda da kimyasal gebelik oldu vardır bunda da bir hayır
hadi yaaya benim prolaktinim yüzünden verdi agnucastonu bana doktor. beni strese sokan hamile kalıp kalmama derdi de değildi cnm. öğretmenim 1. sınıfları okutuyorum okuma bayramı kermes vs derken sürekli koşturmacada kaldım. evde bir sürü insan ağırladım yerime oturduğumu dahi hatırlamıyorum hiç. zaten prolaktinim strese bağlı artıyo. o arttıkça adetim dengesizleşiyor. doktorun verdiği ilaç şimdiden fayda ediyor. 1 haftadır kullanıyorum günde 2 tane. adetliyken kullandığımda eski halime geri getirdi. prolaktin yüzünden sürekli sert ve şiş olan göğüslerim eski haline geri döndü. şimdilik bir şikayetim yok inş hamile kalmamı da kolaylaştırır. herkesin bünyesine aynı faydayı vermez elbette.. bakalım bu ay da bu ilacı test edelim. zaten ilk kez geçen ay korunmadık onda da kimyasal gebelik oldu vardır bunda da bir hayır
Sevgili arkadaşlarım merhaba... Bu yılın başında ay halim 5 gün yerine 11 gün sürdü. Sonrasında bir sorun olmadı. Ta ki geçen aya kadar... Geçen ay babamı kaybettim, o sırada ay halim 15 gün kadar gecikti. O sıkıntının içinde doktora gidemedim, ama bir süre önce kontrole gittim, bu arada epeyce bir endişelendim, rahim kalınlaşması gibi ihtimallerden söz edenler oldu. doktor ultrasonla baktı, yumurtalıklar, rahim sağlam çıktı. Ama hormon testinde çok yüksek prolaktin çıktı ve sebebinin Motilium isimli bir mide ilacı olabileceği söylendi. Sütü olmayan annelere bile veriliyormuş. Şimdi düşmesi için ara verdi doktor, bekliyoruz. Bu ilacın ismini görünce merak ettim, acaba diyorum bu ilaç veya Hayıt tohumunun kendisi bu prolaktin sorununa çare olabilir mi? Dostinex gibi yan tesiri fazla ilaçlar kullanmak istemiyorum. Kullanan arkadaşların önerilerini bekliyorum.
Not: Adet gününün üzerinden yine 3 gün geçti, canım fena halde sıkkın dostlar
canım öncelikle prolaktin değerin kaç? çok yüksek demişsin 100 ün üzerinde değildir inş. benim kullandığım ilaç strese bağlı olarak yükselen prolaktin değerleri içinmiş. benim en fazla 39 oldu prolaktin. 23.3 olması gerekirken. 2 hafta hiç ilaç kullanmadım çünkü ilacım yoktu sadece stresimi azalttım, sıkı iç çamaşırı giymedim, vs vs derken 2 haftanın sonunda prolaktinime tekrar baktırdım 24,4 çıktı. üst sınır 23.3 olması gereken 24,4 çıkınca ben yine sevindim. en azından ilaç kullanmadan azalabiliyor diye ama bu kimyasal gebelik olayında olsun okulumuzun işlerinden kaynaklı olarak çok stres olacağımı bildiğim için doktordan ilaç yazmasını isedim. doktor da bana bu AGNUCASTON'u verdi. tamamen bitkisel bir ilaç günde 2 tane al dedi. ve şu an 10 gündür kullanıyorum çok memnunum.
Merhabalar... Öncelikle geç yanıt için kusura bakma... Benim prolaktin 70 civarı. Elbette ki yüksek. Bana da agnucaston verildi. 7 gündür kullanıyorum, sende 15 gün sonra mı olumlu etkileri ortaya çıktı? Yanıtın için teşekkürler bu arada
Merhabalar... Öncelikle geç yanıt için kusura bakma... Benim prolaktin 70 civarı. Elbette ki yüksek. Bana da agnucaston verildi. 7 gündür kullanıyorum, sende 15 gün sonra mı olumlu etkileri ortaya çıktı? Yanıtın için teşekkürler bu arada
kizlarr bisey sorucam recetesiz bu ilaci eczaneden alabiliyor muyum ???
merhaba arkadaşlar bende yeni başladım agnucaston kullanmaya düzenli kullananlar varsa bilgilendirme yapabilir mi
ben direk eczaneden aldım reçeteye gerek yokkizlarr bisey sorucam recetesiz bu ilaci eczaneden alabiliyor muyum ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?