Gebeliğe Hazırlık AGNUCASTON ile hamile kalan?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Vitex agnus castus =hayıt tohumu=kadın bitkisi=agnucaston tb.

Tüm kadınlık hormonlarını dengeye sokar. Adet gerginliği stresi meme ağrısını alır. Adet düzenler. Etkinliğini görmek için en az 3 ay kesintisiz kullanmanız gerekir. Yan etkisi yoktur.
HAYIT tohumu çayı ile etkisi aynı değil mi . ben kullandıktan sonra hamile kaldım 2 kere . sizin kullandığınız daha etkili hali mi ?

Tüm kadınlık hormonlarını dengeye sokar. Adet gerginliği stresi meme ağrısını alır. Adet düzenler. Etkinliğini görmek için en az 3 ay kesintisiz kullanmanız gerekir. Yan etkisi yoktur.
Ya meme ağrısından bahsetmissiniz de benimde adetlerim düzensiz buay duphastonla oldum ama baya bi kanamam oldu adet bittikten sonra goguslerim sizlamaya başladı nedendir acaba

ne için veriliyor bu takviye

Uzun süre çocuğu olmayan, sorunu olayıp sebepsiz yere hamile kalamayanlara veriliyor 3 ay düzenli kullanım öneriliyor ama araştırdığım kadarıyla 3 ay dolmadan hamile kalan çok kişi var.
Hayıt; eksik olanı doldurur, fazla olanı azaltırmış hormonlarda ..
Regl ağrısına, meme hassasiyetine, gerignliğe herşeye iyi geliyor kadın otuymuş zaten hayıt ..

İş
Ya meme ağrısından bahsetmissiniz de benimde adetlerim düzensiz buay duphastonla oldum ama baya bi kanamam oldu adet bittikten sonra goguslerim sizlamaya başladı nedendir acaba
Regl düzeni için hatta pko lulara özellkle verilirmiş bu ilaç ama eczanden alabiliyorsunuz 30 tl.gibi bişeydi.
Göğüs te şişkinlik vs yok değil mi normal adette olan gbi sızlamaysa belki yumurtlama olacaksa ondan da olabilir.

arkadaşım hayıt için içirin ne meme ağrısı ne meme kisti kalır Allahın izni ile ama ara vermeyeceksiniz en az 3 ay. asla unutmayacaksınız. dr mutlaka danışlın

Kesinlkle eğer bir sağlık sorununuz varsa doktorunuza danışın. Kalp hastaları (kalbinde sorun olanlar) özellkle kullanamaz.
Çünkü bu bir hormon ilacı.
Fsh ve Lh sorunu olanlar, pko olanlar, regl düzsnsiz olanlar, yumurtlaması olmayanlar kullanıyor.
Önce adet düzene giriyor e haliyle fsh ve lh hormonları düzene girince yumurtlama meydana geliyor hormonlar düzene girdiği için de gebelik gerçekleşiyor ..
Benim araştırma sonucum bunu gösteriyor.
Ama şu an tiroid sorunum çıktığı için içemicem, sizlere faydalı olmak isterim araştırdıklarımı sizlerle paylaşıyorum.

Bir kere bu bir ilaç değil doğal bitkiden yapılmıştır.
Çayını da içebilirsiniz illa hapı almanıza gerek yok.
Sağlık sorunu yoksa bence herkes denemeli, zarar vereni okumadım daha hiç, herkes faydasını görmüş. Ha göremeyenlerde vardır tabiiki. Ama denemek lazım bence

İş

Regl düzeni için hatta pko lulara özellkle verilirmiş bu ilaç ama eczanden alabiliyorsunuz 30 tl.gibi bişeydi.
Göğüs te şişkinlik vs yok değil mi normal adette olan gbi sızlamaysa belki yumurtlama olacaksa ondan da olabilir.
Evet normal sizlama geç adet oluyorum yani en Son martta olmuştum mayısta oldum bide hani yumurtlama oluyomudurki acaba düzensiz adette

Uzun süre çocuğu olmayan, sorunu olayıp sebepsiz yere hamile kalamayanlara veriliyor 3 ay düzenli kullanım öneriliyor ama araştırdığım kadarıyla 3 ay dolmadan hamile kalan çok kişi var.
Hayıt; eksik olanı doldurur, fazla olanı azaltırmış hormonlarda ..
Regl ağrısına, meme hassasiyetine, gerignliğe herşeye iyi geliyor kadın otuymuş zaten hayıt ..
korunmayı bıraktım bu ay . hayıt otunu da unutmuştum iyi oldu denk geldiğim ben 2 gebeliğimde kullandım etkisi olduğuna eminim üstelik kaliteyi de arttırıyor

Evet normal sizlama geç adet oluyorum yani en Son martta olmuştum mayısta oldum bide hani yumurtlama oluyomudurki acaba düzensiz adette

Pko mu var sende acaba.
Bence kesinlkle sen bunu kullan düzene girer yumurtlamanda olur, pko da genelde yumurtlama olmaz yada 2 3 ayda 1 olur.
Sen ya çayını ya hapını bence 3 ay bir dene inşallah adetin düzene girerse yumurtlaman da düzene girmiş olur.
Sonrası da Allaha kalmış artık.

Ben hayatımda hiç düzenli adet görmedim. Çok gergin sinirli idim. Doktor bana pms (adet öncesi gerginlik) için verdi. Asla ara vermeyeceksin en az 3 ay kullanacaksın dedi. Yoksa etkisini göremezsin dedi. Kullandığım ilk ay 30 günde adet gördüm. Sonraki ay 40. Günde ve ondan sonra yaklaşık 4 ay kullandım ve bir buçuk yıl hayatımda ilk defa 30 günde bir adet gördüm. Tabi bu esnada gebelik düşünmüyorum.

İşyerimde 41-42 yaşında bir ablayada başlattım. O menopoz başlangıcında. Menopoz başlangıcı ama FSH 7 küsürlerde :KK70: Doktor nasıl olur diyor. Onunda 4. Ayı.

Hayıt tohumu FSH ve LH hormonunun salgılandığı beyinde bulunan hipofiz bezini dolaylı yoldan etkiliyor. Bir hormonunuz eksikse yükseltiyor, fazla ise azaltıyor.
Bununla ilgili birçok bilimsel makale mevcut.
Kıllanma tüylenme sivilce yok ediyor. 18 ay kadar sanırım kullanımında sorun yok.

Bunun tohumunu aktardan alıp biraz öğütüpte çayını da yapabilirsiniz sabah akşam.

Ben bildiklerimi yazdım. Ben asla bırakmam bırakmayacağım. Siz mutlaka doktorunuza danışın yine de.

Bu bitki Hipokrat döneminde kullanılan şuan lokman hekimlerin macunlarında kullandığı bir bitki aynı zamanda. Ben İbrahim Saraçoğlu hocayı çok takdir ediyorum onunda çalışmaları mevcut bu bitki ile ilgili. :)
tesekkur ederım canım verdiğin bilgiler için.pekı bu ılac içerken korunmakmı gerekiyor.cocuk dusunuyorum da sorun olurmu.bırdr adetten hemen sonra mı başlanıyor istenilen bir zamanda da baslanabılırmi.

tesekkur ederım canım verdiğin bilgiler için.pekı bu ılac içerken korunmakmı gerekiyor.cocuk dusunuyorum da sorun olurmu.bırdr adetten hemen sonra mı başlanıyor istenilen bir zamanda da baslanabılırmi.
hayır korunmak gerekmiyor.gebe kaldığınızda bırakın doktora danışın mutlaka

hayır korunmak gerekmiyor.gebe kaldığınızda bırakın doktora danışın mutlaka

arkadaşlar ben bitkilere inanıyorum ve doğru vitamin ve beslenme ile pcos belirtileri düzeleceğine inanıyorum. hayıt tohumu da bunlardan birisi.Uzman değilim ama ben çok yararını gördüm. Yüksek doz alımlarında bile zararı olmayan birşeyi neden kullanmayayım ki? Süt arttıran bir bitki emziren annelere bile tıp tarihinde verilmiş. onlar zarar görmemiş koskoca hipokrat kullanmış hastalarına, ben neden kullanmıyorum ki? Bu benim kendi inancım. Bana bu hapı veren dr gerginliğini alır dedi.bu ilaç beni düzene soktu kullanımdan sonra ultrasona gittim ben pco benzeri yumurtalıklarım lafını bekliyorum o bana normal dedi. USG de de gayet normal kadın yumurtalığı idi. Menopoz başlangıcı ablanın FSH 7 küsür çıktı 3 aydır hayıt kullanıyor. aynı doktor sen menopozsun FSH nasıl böyle çıkar dedi, üniversite hastanesine git dedi. ama aynı doktor gebelik şansını arttırdığını düşünmüyor. Bunlar tesadüf mü yani? Ben bitkilere inanıyorum,hayıta da bayılıyorum.

Pko mu var sende acaba.
Bence kesinlkle sen bunu kullan düzene girer yumurtlamanda olur, pko da genelde yumurtlama olmaz yada 2 3 ayda 1 olur.
Sen ya çayını ya hapını bence 3 ay bir dene inşallah adetin düzene girerse yumurtlaman da düzene girmiş olur.
Sonrası da Allaha kalmış artık.
İnşallah canm kullanirim duzelsinde bebeğim olsun da farketmeez

K
arkadaşlar ben bitkilere inanıyorum ve doğru vitamin ve beslenme ile pcos belirtileri düzeleceğine inanıyorum. hayıt tohumu da bunlardan birisi.Uzman değilim ama ben çok yararını gördüm. Yüksek doz alımlarında bile zararı olmayan birşeyi neden kullanmayayım ki? Süt arttıran bir bitki emziren annelere bile tıp tarihinde verilmiş. onlar zarar görmemiş koskoca hipokrat kullanmış hastalarına, ben neden kullanmıyorum ki? Bu benim kendi inancım. Bana bu hapı veren dr gerginliğini alır dedi.bu ilaç beni düzene soktu kullanımdan sonra ultrasona gittim ben pco benzeri yumurtalıklarım lafını bekliyorum o bana normal dedi. USG de de gayet normal kadın yumurtalığı idi. Menopoz başlangıcı ablanın FSH 7 küsür çıktı 3 aydır hayıt kullanıyor. aynı doktor sen menopozsun FSH nasıl böyle çıkar dedi, üniversite hastanesine git dedi. ama aynı doktor gebelik şansını arttırdığını düşünmüyor. Bunlar tesadüf mü yani? Ben bitkilere inanıyorum,hayıta da bayılıyorum.
Kesinlkle canım, bende inanıyorum ..

Benin regl çok düzenli
Ters etki yapar mı

Kızlar örnek olsun die bişey anlatıcam
Bu ay ilk ama ilk defa tamam mı
Öbür aylar ömrümde yaşamadığım bişey oldu
Göğsüme iğne Batar gibi sızlıyo 3-5 saniye devam edio
Ama fos çıktı :))
Adet oldum
Geçen ay da ilk kez yaşadığım olay ve hâlâ şaşkınım
Göğsümde üç dört damar kocaman belirdi
Hamilelik belirtisi olduğunu hiç duymadım Kİ piskolojik olsun
Netten baktım hamilelik belirtisiymiş