- 29 Ekim 2016
- 399
- 107
Ne sorununuz vardı c life kullandinizBen kullandım . Hamile kaldığımı öğrenince bıraktım. Faydasını gördüm, Bir zararını görmedim .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne sorununuz vardı c life kullandinizBen kullandım . Hamile kaldığımı öğrenince bıraktım. Faydasını gördüm, Bir zararını görmedim .
Ben clife kullanmadm agnucaston kullandım . Adetlerim düzensizleşti stressten. Fsh yükselmişti stresse bağlı demişti doktor . Bebeğimi kaybetmiştim üstüne hormonlarım altüst oldu .Ne sorununuz vardı c life kullandiniz
merhaba. maşallah hamilesiniz, Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. bu ilaç mı vesile oldu hamile kalmanıza? bu ilacı nereden alabiliriz??Kızlar Agnucaston kullanıp hamile kalan var mı içinizde?
Hayır bu ilaçtan 1 sne sonra hamile kaldım ben sağolunmerhaba. maşallah hamilesiniz, Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. bu ilaç mı vesile oldu hamile kalmanıza? bu ilacı nereden alabiliriz??
Canim benim ben bu ilaci 6 ay sabah aksam kullandın çocuk veya adet düzeni için değil benim göğsümde 5mm fibrokist adında ağrılı kötü huylu olmayan kitle tespit edildi agri adet ve yumurtlama doneminde dayanilmayacak seviyede oluyordu genel cerrah verdi bu ilaci hayıt tohumu içerikli bir ilacmis icindede adet öncesi sendrom ve meme hassasiyet tedavisi için kullanıldığı yazıyor henüz hamile kalmadım meme agrım içinde iyi geldimi dersek e okadar şiddetli değil artık ama tamda geçtimi hayır ayrıca feci saçlarımı döktü bu ilaç kullanan çoğu kişide yapıyormuş doktor yazmasına gerek yok çünki devlet karşılamıyor eczaneden ücret ile alıyorsun en son geçen ay 26 tiydi öyle hatırlıyorummerhaba. maşallah hamilesiniz, Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. bu ilaç mı vesile oldu hamile kalmanıza? bu ilacı nereden alabiliriz??
42 yaş menopoz donemi için erken bir dönem canım abla içiyor ama bu ilaç sayesinde değildir o benceBen hayatımda hiç düzenli adet görmedim. Çok gergin sinirli idim. Doktor bana pms (adet öncesi gerginlik) için verdi. Asla ara vermeyeceksin en az 3 ay kullanacaksın dedi. Yoksa etkisini göremezsin dedi. Kullandığım ilk ay 30 günde adet gördüm. Sonraki ay 40. Günde ve ondan sonra yaklaşık 4 ay kullandım ve bir buçuk yıl hayatımda ilk defa 30 günde bir adet gördüm. Tabi bu esnada gebelik düşünmüyorum.
İşyerimde 41-42 yaşında bir ablayada başlattım. O menopoz başlangıcında. Menopoz başlangıcı ama FSH 7 küsürlerde Doktor nasıl olur diyor. Onunda 4. Ayı.
Hayıt tohumu FSH ve LH hormonunun salgılandığı beyinde bulunan hipofiz bezini dolaylı yoldan etkiliyor. Bir hormonunuz eksikse yükseltiyor, fazla ise azaltıyor.
Bununla ilgili birçok bilimsel makale mevcut.
Kıllanma tüylenme sivilce yok ediyor. 18 ay kadar sanırım kullanımında sorun yok.
Bunun tohumunu aktardan alıp biraz öğütüpte çayını da yapabilirsiniz sabah akşam.
Ben bildiklerimi yazdım. Ben asla bırakmam bırakmayacağım. Siz mutlaka doktorunuza danışın yine de.
Bu bitki Hipokrat döneminde kullanılan şuan lokman hekimlerin macunlarında kullandığı bir bitki aynı zamanda. Ben İbrahim Saraçoğlu hocayı çok takdir ediyorum onunda çalışmaları mevcut bu bitki ile ilgili. :)
Rabbim şafi ismiyle şifa etsin inşallah faydası olur da o kitleyi ameliyat edemiyorlar mıCanim benim ben bu ilaci 6 ay sabah aksam kullandın çocuk veya adet düzeni için değil benim göğsümde 5mm fibrokist adında ağrılı kötü huylu olmayan kitle tespit edildi agri adet ve yumurtlama doneminde dayanilmayacak seviyede oluyordu genel cerrah verdi bu ilaci hayıt tohumu içerikli bir ilacmis icindede adet öncesi sendrom ve meme hassasiyet tedavisi için kullanıldığı yazıyor henüz hamile kalmadım meme agrım içinde iyi geldimi dersek e okadar şiddetli değil artık ama tamda geçtimi hayır ayrıca feci saçlarımı döktü bu ilaç kullanan çoğu kişide yapıyormuş doktor yazmasına gerek yok çünki devlet karşılamıyor eczaneden ücret ile alıyorsun en son geçen ay 26 tiydi öyle hatırlıyorum
Yok canım 6 ayda bir usg ile kontrol ama ağrısı inanılmaz oluyor hz peygamberin hadisi var ya etsiz kemik ağrısı (diş) kemiksiz et ağrısı (meme) Allaha sığınırım çok zordur gerçekten öyle Allahım cümle hastalara Şafii adı ile şifa eylesin daha zoru ile sınav etmesin kurban olduğum yinede ElhamdülillahRabbim şafi ismiyle şifa etsin inşallah faydası olur da o kitleyi ameliyat edemiyorlar mı
Merhaba bende bu ilaçtan kullanıyorum adetten sonra başladım birde troid ilacı kullanıyorm ikisini bir kullanamıyormuyuz?Kesinlkle eğer bir sağlık sorununuz varsa doktorunuza danışın. Kalp hastaları (kalbinde sorun olanlar) özellkle kullanamaz.
Çünkü bu bir hormon ilacı.
Fsh ve Lh sorunu olanlar, pko olanlar, regl düzsnsiz olanlar, yumurtlaması olmayanlar kullanıyor.
Önce adet düzene giriyor e haliyle fsh ve lh hormonları düzene girince yumurtlama meydana geliyor hormonlar düzene girdiği için de gebelik gerçekleşiyor ..
Benim araştırma sonucum bunu gösteriyor.
Ama şu an tiroid sorunum çıktığı için içemicem, sizlere faydalı olmak isterim araştırdıklarımı sizlerle paylaşıyorum.
BENDE ARADA TAKILIYORUM BÖYLE BURALARAYokmu kimseeee
Ben hayatımda hiç düzenli adet görmedim. Çok gergin sinirli idim. Doktor bana pms (adet öncesi gerginlik) için verdi. Asla ara vermeyeceksin en az 3 ay kullanacaksın dedi. Yoksa etkisini göremezsin dedi. Kullandığım ilk ay 30 günde adet gördüm. Sonraki ay 40. Günde ve ondan sonra yaklaşık 4 ay kullandım ve bir buçuk yıl hayatımda ilk defa 30 günde bir adet gördüm. Tabi bu esnada gebelik düşünmüyorum.
İşyerimde 41-42 yaşında bir ablayada başlattım. O menopoz başlangıcında. Menopoz başlangıcı ama FSH 7 küsürlerde Doktor nasıl olur diyor. Onunda 4. Ayı.
Hayıt tohumu FSH ve LH hormonunun salgılandığı beyinde bulunan hipofiz bezini dolaylı yoldan etkiliyor. Bir hormonunuz eksikse yükseltiyor, fazla ise azaltıyor.
Kıllanma tüylenme sivilce yok ediyor. 18 ay kadar sanırım kullanımında sorun yok.
Bunun tohumunu aktardan alıp biraz öğütüpte çayını da yapabilirsiniz sabah akşam.
Ben bildiklerimi yazdım. Ben asla bırakmam bırakmayacağım. Siz mutlaka doktorunuza danışın yine de.
Bu bitki Hipokrat döneminde kullanılan şuan lokman hekimlerin macunlarında kullandığı bir bitki aynı zamanda. Ben İbrahim Saraçoğlu hocayı çok takdir ediyorum onunda çalışmaları m
merhaba sıze ozelden yazmaya calısıyorum ama yazamadım bısey danısacaktımBen hayatımda hiç düzenli adet görmedim. Çok gergin sinirli idim. Doktor bana pms (adet öncesi gerginlik) için verdi. Asla ara vermeyeceksin en az 3 ay kullanacaksın dedi. Yoksa etkisini göremezsin dedi. Kullandığım ilk ay 30 günde adet gördüm. Sonraki ay 40. Günde ve ondan sonra yaklaşık 4 ay kullandım ve bir buçuk yıl hayatımda ilk defa 30 günde bir adet gördüm. Tabi bu esnada gebelik düşünmüyorum.
Bu bitki Hipokrat döneminde kullanılan şuan lokman hekimlerin macunlarında kullandığı bir bitki aynı zamanda. Ben İbrahim Saraçoğlu hocayı çok takdir ediyorum onunda çalışmaları mevcut bu bitki ile ilgili. :)
Ben tiroid 100 alıyorum hasimato, agnucaston 3 ay kullandum etki yapmadı tiroide. Tavsiye ederim.Merhaba bende bu ilaçtan kullanıyorum adetten sonra başladım birde troid ilacı kullanıyorm ikisini bir kullanamıyormuyuz?