Ohh be sonunda acnegenle ilgili başlık açıldı.
Bende kullanıyorum 1,5 ayı geçti... 3. kutumdayım.
Yüzümde sadece izler var,hiç sivilce çıkmıyor...
Ne gibi yan etkiler görüyorsun canım? Bende dudak kuruluğundan başka bir şey olmadı. Doktor bana 3 litre su içmemi söyledi. İlk bir hafta aksatmadım kuruluk falan yoktu sonra içmedim çok fena kurudu çatladı kanadı... nemlendirici krem sürüyorum şuan iyi... sende dudak kuruluğun için bol su iç,eğer içmiyorsan. kolesterolümü de yükseltmedi 150 normal
sanırım 4-6 ay kullanacağız ama iyileşmeye göre sanırım 4. ayda bitiririz. sormak istediğin soru varsa yardımcı olabilirim
Baya sivilce çıktı mı sende?
benim 1 haftanın sonunda bile yoktu acnegen öncesi başka bi tedavi görmüştüm onla da biraz iyileşmişti ama çıkıyodu yine büyük büyük...
şimdi çıksa da küçücük çıkıyor. siyah noktaların var mı? ben 2. kutumu kullanırken bitti hepsi
bi de dudağımın altında beyaz bi şeyler vardıkist deniyomuş galiba onlarda sivilce olarak çıktı bitti.
benim yüzümde soyulma dökülme falan yok.
evet canım kullanıyorum yeni bitti haftasonu gittiğimde başka bitane yazdı...
sürmeyi sakın ihmal etme kalıcı lekelere yol açabilirmiş sivilceden kurtulayım derken güneş lekeleriyle uğraşmayalım. 1. dereceden yanık etkisi yapıyomuş...
son gittiğimde doktor yine su içmemi söyledi ama içmiyorum eskisi kadar da kurumuyor dudaklarım bünye ilaca alıştı herhalde yan etki yapmıyorrr
en kötüsü ağda yapamamakinş bebekler gibi cildimiz olur
Doktor bana ya jiletle yada tüy dökücü kremle yapmamı söyledi.
krem kullanıyorum.......
Yok canım bende dudak kuruluğundan başka yan etkisi görülmedi...
İkinci haftamda falan suratımda hafif soyulmalar vardı o kadar.
Merhaba canım :) bende Acnegen kullanıyorum henüz 3. günüm. Günlük 30 mg verdi bana doktorum ve bepanthen kullanmamı istedi dudaklarım kuruyacakmış tedavi süresince...
Yalnız ben şu hapları bir türlü yutmayı öğrenemedimO yüzden ezerek içerim.. Ama bu ezilecek hap değil işte yumuşak jelatin kapsül :/ acaba sakız gibi çiğneyerek yani kapsülü patlatarak faydalansam ilaçtan zararı olur mu ki? :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?