Sivilceli Ciltler Agnecen kullanan arkadaşlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

bgmm

veeeeee yeni hayat 08 08 2014
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
2 Mart 2011
1.478
10
358
37
mrb kızlar ben yaklaşık 3 ay önce sivilce tedavisine başladım ilk ilaçlarımı 2 ay kullandım fayda etmedi tekrar gittim neyse agnecen ilaç verdi şimdi tam biray oldu çok sayıda yan etkileri var göremeye başladım ama benim için sorun değil sabırlı oluyorum daha ne kadr kullacam bilmiyorumyarın kontrolle gidince öğrenecem neyse kullanan arkadaşlar nasıl faydasını gördünüz yazarsanız sevinirim

kimse yok mu ya yanlızmıyım offf

Ohh be sonunda acnegenle ilgili başlık açıldı.

Bende kullanıyorum 1,5 ayı geçti... 3. kutumdayım.
Yüzümde sadece izler var,hiç sivilce çıkmıyor...

Ne gibi yan etkiler görüyorsun canım? Bende dudak kuruluğundan başka bir şey olmadı. Doktor bana 3 litre su içmemi söyledi. İlk bir hafta aksatmadım kuruluk falan yoktu sonra içmedim çok fena kurudu çatladı kanadı... nemlendirici krem sürüyorum şuan iyi... sende dudak kuruluğun için bol su iç,eğer içmiyorsan. kolesterolümü de yükseltmedi 150 normal

sanırım 4-6 ay kullanacağız ama iyileşmeye göre sanırım 4. ayda bitiririz. sormak istediğin soru varsa yardımcı olabilirim

en başta bendede dudak kuruması oldu cnm doktor nemlendiri verdi onu sürüyorum yüzümde kızarıklıklar başladı belli iyer kızarıyo sonra moararıp pul gibi dökülüyo cnm bende var cnm sivilce yani yüzüm kusmaya başladı yüzüm pul pul oluyo menlendirici kullanıyorum iyi geliyo ayrıca günde bi defa güneş kremi sürüyorum doktor verdi sen kullanıyormusun güneş kremmi ? bana bol su iç falan demedi ben ikinci kurum son tabletteyim bu gün kan vermeye gittim bakalım sonuç yarın cıkacak sabır sabır sadece 4 veya 6 ay sonunda inş çicek gibi bi cildim olacak

Baya sivilce çıktı mı sende?
benim 1 haftanın sonunda bile yoktu acnegen öncesi başka bi tedavi görmüştüm onla da biraz iyileşmişti ama çıkıyodu yine büyük büyük...
şimdi çıksa da küçücük çıkıyor. siyah noktaların var mı? ben 2. kutumu kullanırken bitti hepsi
bi de dudağımın altında beyaz bi şeyler vardı kist deniyomuş galiba onlarda sivilce olarak çıktı bitti.
benim yüzümde soyulma dökülme falan yok.
evet canım kullanıyorum yeni bitti haftasonu gittiğimde başka bitane yazdı...
sürmeyi sakın ihmal etme kalıcı lekelere yol açabilirmiş sivilceden kurtulayım derken güneş lekeleriyle uğraşmayalım. 1. dereceden yanık etkisi yapıyomuş...
son gittiğimde doktor yine su içmemi söyledi ama içmiyorum eskisi kadar da kurumuyor dudaklarım bünye ilaca alıştı herhalde yan etki yapmıyorrr
en kötüsü ağda yapamamak inş bebekler gibi cildimiz olur

Son düzenleme:

yok cnm her gün sürüyorum güneş kremimi hava bulanık oldumu sürmüyorum benim burnumun üstünde çok siyah nokta vardı yanlar kayyboldu üstlerde kaldı biraz cnm şuan sadece kuruma böyle pul pul olma var onun dışında sivilce yok ilk zaman çıktı bakalım şimdilik yok dün gittim yazdı iki kutu bakalım 1 ay sonra tekrar gidecem hayırlısıyla sabırla çiçek gibi bi cilde kavuşacaz bnimde şu son günlerde çok kurumuyo cnm kuruluk var işte onda zaten nemlendirici verdi iyi geliyo o dün doktora sormaya unutmuşum ağda yaptırmak yasak mı ya sen nasıl yapıyorsun tüy işini

Son düzenleme:
Doktor bana ya jiletle yada tüy dökücü kremle yapmamı söyledi.
krem kullanıyorum.......

Doktor bana ya jiletle yada tüy dökücü kremle yapmamı söyledi.
krem kullanıyorum.......

ellerim üstünde kızarıklıklar oldu böyle pütür pütür bu gün gittim doktora buda ilaçın yan etkisiymış cnm ya mehlem verdi kızarıklığı gecene kadar sür dedi sende oluyomu cnm

Yok canım bende dudak kuruluğundan başka yan etkisi görülmedi...

İkinci haftamda falan suratımda hafif soyulmalar vardı o kadar.

Yok canım bende dudak kuruluğundan başka yan etkisi görülmedi...

İkinci haftamda falan suratımda hafif soyulmalar vardı o kadar.

cnm bu arada dün benim biraz burnum kanada doktor demişti bana ellerim üstü geçti

Merhaba bende 6.ayımdayım sabah 10 akşam 20 mg kullandım.. El ve dudak kuruluğu dışında hiçbir yan etkim olmadı. Ama kışın başlamış olsamda güneş kremimi sürekli kullandım. Makyaj altına da sürdüm.. Dudağıma bepanten vermişti doktorum bir süre kullandım ama tadı ve kokusu çok rahatsız etti bu yüzden nivea hydracare dudak nemlendricisini kullanmaya başladım.. Şu an bitmek üzere çünkü sürekli sürüyorumm.. Tatsız kokusuz renksiz bir nemlendiricii.. Ağdadan kesinlikle uzak durun özellikle yüz bölgesinde.. Ben diğer bölgelerde kullandım sorun yaşamadım.. Sadece bu ay kollarımı aldırdığımda bazı bölgeler çok kızardı, sanırım derim çok inceldi ondan oldu. Sivilceden eser kalmadıı sadece birkaç çukurum var doktorum geçeceğini söyledi. Güneş kreminizi ve nemlendiricinizi hiç ihmal etmeyin derim... İlk başladığımda bepantenle geziyordum hiç kuruluğum olmasada hep sürdüm dudağıma ve ellerime :).. Benim 3.aydan sonra kolestrolüm çıktı 200 ün üzerindeydi 6.ayıma kadar hep yüksek çıktı. doktorum ilacı bırakınca düşer dedi..

Merhaba canım :) bende Acnegen kullanıyorum henüz 3. günüm. Günlük 30 mg verdi bana doktorum ve bepanthen kullanmamı istedi dudaklarım kuruyacakmış tedavi süresince...
Yalnız ben şu hapları bir türlü yutmayı öğrenemedim O yüzden ezerek içerim.. Ama bu ezilecek hap değil işte yumuşak jelatin kapsül :/ acaba sakız gibi çiğneyerek yani kapsülü patlatarak faydalansam ilaçtan zararı olur mu ki? :/

İlaçları ezerek yada çiğneyerek yutmak çok zararlı ölümcül bile olabılır!.

Benim tedavim bitti sonuç mukemmel 7 aydır çok rahattim cektigim zahmetlere değdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…