Tuvalet Eğitimi ağlıycam yardım........

Bezi bıraktığımız andan başlayıp bugüne dek yaşadığımız sorunlar, altına kaçırma, tuvalet eğitimine dair herşeyin paylaşıldığı alandır.
kelin ilaci olsa basina surermis :)
benim de 2,5 yasini asmis bir oglum var. hazir olduguna inanarak ramazan oncesi bezini actim. 1 hafta icinde ogrenecegini dusunuyordum ama 2 aydir ugrasiyoruz hala ben tuvalete goturmesem cism geldi demiyor. 2 ay icinde sadece 3 defa soyledi...
tuvaletten korkmuyor, cisini kakasini yapica cok seviniyor kendisi sifonu cekiyor mutlu oluyor ama onu tuvalete goturmek pek de kolay olmuyor. inada bindrdi tamam sen yapma tuvalete altna yap ben yaparim tuvalete deyince giriyor yoksa girmicem diye agliyo ve itiyor beni. halbuki ben ilk zamanlar onun inatlasmasina sebep olacak rencide edici tavrlardan cok kacndim bilinclice sakince anlatarak, altna yaptiginda kizmadan ustunu degisrtirdim hep ama 2 ayda yoruldum dogrusu. artik sesimi yukseltiyorum. altina yaptiginda kendisi uzgunce gelip sirnasarak "benim oglum altina cis yapmamis mi" diyor cunku tuvalete soktugumda altna yapmadiysa ben oyle soyleyip opuyorum onu.
bu kadar ugrastiktan sonra bezlemeyi hic dusunmuyorum. inadini kirmlak icin ne yapmaliym sizce :26:

Back