Çalışan annelerle ilgili sıkıntılı yorumlarım oluyor ve genelde kalpleri kırılıyor. Bu yüzden ender olarak yaptığım bişey yapıyor ve gerçek fikrimi susuyorum.
Fakat "bi isim takıp evine götürme oyunu" önerisi çok orjinal, zekâ sahibi arkadaşımı tebrik ediyorum. Bebeğimi sağlıkla kucağıma almak ve o günlere ermek nasip olursa mutlaka deneyeceğim.
merhaba hanımlar, 27 aylık oğluma 9 gündür tuvalet eğitimi vermeye çalışıyorum. olmuyor olmuyor çıldırıcam. annem bakıyo ben çalışıyorum gündüz o akşam ben 9 gündür ama olmuyor. en son çare işyerimden 5 gün izin istedim yarından itibaren başlıyo. bu arada bugün patladım ve biraz kızdım. sonrasında çok üzüldüm... bu arada eğitimin 5. günü hastalandı, boğaz enfeksiyonu oldu, antibiyotik kullanıyoruz. bırakmadım ama benimle inatlaşıyo, çişi hiç söylemiyor saatte bir ya da yarım saatte bir götürüyoruz yapıyo. ama kaka tam bi facia hep üstüne yaptı sadece bugün sabah lazımlığa yaptı aferin oğlum dedik kakayla vedalaştık hatta tuvalete beraber döktük. sabah çok mutluyduk ama akşamüzeri iki defa üstüste gözümün içine baka baka çiş yaptı. söylemiyo hiç haber vermiyo. pes etmek istemiyorum ama gücüm kalmadı. farklı fikri olan yardımcı olabilecek hertürlü fikre açığım. şimdiden teşekkürler....
senin nikini rahim ağzı yetmezliği konusundan tanıdım.bebeşin oldu da çişe mi alıştıryorsun.benim ki abi oldu bile.geçen yaz denedimolmadı bebeğim yeni doğmuştu ben emzirirken o arka odada yapardı.şimdi 25 aylık geçen hafta 2 gün arada hep götürdüm yapmadı.3. gün çişinin rutinimi öğrendim.götürdüm yaptı.ama asla söylemedi.1hafta oldu arttık anne çişim geldi diye tepiniyor.zannediyorum çok sıkışık koşuyorum ama min3dk sonra yapıyor.he birde kazımlığı o kadar müzikli tekerlekli bişe aldığım halde ona oturmayı hep reddetti. wc oturuyo,
altına yaptıkça sabırlı ol.sen çiş mi yaptın de .bilsin yaptığının ne olduğunu
kolay gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?