- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.696
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hindinin boynuna altın bilezik takılıp gönderilebilir :)
Hindinin boynuna altın bilezik takılıp gönderilebilir :)
Gülünmeyecek gibi degil ki.![]()
ya normalde konularda geyik yapılınca üzülürdüm, kızın derdi var millet geyiğe bağlamış diye ama bu konudaki yorumlar beni gül gül öldürdü
![]()
 totom uzman adet örf uydurmak dabizde yılbaşında adetir bişiler getirilmesiki bizim örf adetler ağırdır
Var yada yok sana harcamak zorunda degil ki...babası ayda 7 milyar para kazanıyorrr biz daha nişanlıyız ve bize karşıı hiç bir desteği yokkkkk yokkk allahım anlatamıyormuyum ??? neden ben kınanıyorum ya düşünki sen nişşanlısın kayınbaban senin nişanlını takmıyor senin adet örfünü yerine getirmiyor ve nişanlında bunu görmemezliğe vurup sürekli yoktur diyor ki yemın ederim varrrr ayrıyettendeee ben kesinliklee para konusunu açmadımm kendisi açtıı benim zoruma gidende o doğum günümde 1 milyar masraf ediceğini söyleyip yüzüme vurdu benim elim ayağım titrerken neden herkes bukadar bencil yorumlar yapıyor???
Yilbasinda hediye adet mi sizin orda? Neresi ya merak ettim hic duymamistim cunki.konu nişanlım kızlar allah rızası için kırıcı yorumlar yapmayın pskolojikmen hiç iyi değilim az önce nişanlımla tartıştık nişannlım askerde bana yıl başında hediye alcaktı ve bana dediki mart 9 da doğum günün ozamana kadar para toplim ağır bişiler alalım dedik (kesinlikle ben ısrar etmedim) neyse çok sevindim gururlandım bizde yılbaşında adetir bişiler getirilmesiki bizim örf adetler ağırdır neyse biz bunlara hiç takılmadık nişanlımın aileside bi halt yapmadı zaten neyse 1 hafta önce nişanlım kendi kendine ailemde yardım edicek doğum gününde altın almam için para ekliycekler üstüne dedi daha sonra az önce konsuurken bu konu açıldı aynen şöyle .ççok acıktım dedi bende hayatım kendine biskrem tutku felan al akşam atıştırırsın dedim yok dedi bu hafta çok bütçeyi aştım dedi bende kendini sıkma bak ailende destekçin olucak dedim baktım bana hasbinallah sen ailemi niye katyosun ben ailemin düşmanımıyım dedi babam kalkıp kızını evlendirdi 35 milyar borç yaptı (kızını evlendiren birisi 35 milyar ) ben ailemin düşmanı değilim dedi bende orda sana ailenden destek al mı dedim sadece kendini sıkma dedim .bana kalkıp bu doğum günündede 1 milyar masraf yapıcam dedi ve ben orda öyle bi kötü oldum ki anlatamam aynen şöyle dedim bugune kadar bize değer vermeyip ailem şunu yaptı bunu etti başkalarına diyip bizi arkaya atanda sensin kendini aşağıya çekip 1 milyar diyip gözümün içine sokanda sensin bak ben sana sevindirici bi haber verim paran cebinde kalcak çünkü bu saaten sonra bana alcagın yapacağın 1 süprizin bile bi kıymeti değeri kalmadı dedim.iyi geceler dedim aradı açmadım üf açmıyorsan açma diiyp msj attı ve bana vicdansız dedi ve şunuda eklim geçen hafta onalra gittiğimiz zaman kayın babam kızı evli olmasına rağmen kayınbabamdan 1oo lira yol parası alıp kocasının cebine attı.bayramda kayınbabam beni karşısına alıp borcum var kızım evli onun ev masrafları var seninde bu bayram altınını alamıycaz dedi nişanlım onun oğlu değilmiş gibi ve kayınbabam 2 ek iş yapyor gündeliği 200 lira diğer iştede 2 bucuk milyar para alıyor kaynanamın kolu boynu bilezik dolu kayınbabam ha bire kızım ev alırsa yardım ederim diyor benim nişanlım ise bizim arkamızda durmuyor allah aşkınaa kızlar yarın sabah uyanınca tepkim ne olsun ? şu duruma birşeyler yapın birşeyler diyin ben ailesinden hiç bir şekilde yardım etmesini dahi söylemedim kalkıp gözümün içine soka soka 1 milyar masraf yapcam doğum gününde dedi çok kırıldım üstelik kayınbabamların durumuda çok iyi
Kutlamak günah, altın alıp vermek her daim sevapyılbaşında hediye almak adet mi tam çay içiyordum boğazımda kaldı
nerede yaşıyoruz biz türkiye değil mi burası
hani yılbaşı gavur icadı diye coşanların,hediyeleşenlere kutlayanlara ağız dolusu küfürler edenlerin baya bollukta olduğu bir yerdi en son 2017 girişimizle birlikte adetlerde mi değişti
adamın kızına ev alması ile oğlunun nişanlısına her bayram altın alması bir mi? hatta yılbaşında bi de... ne kadar saçma.
Daha nişanlı olan kız babamın bana verdiği 100tl nin hesabını yapamaz. İster evli olurum ister bekar. İstersem de düğünümde 100 milyar masraf yaptırırım. Sanane!ya allah aşkına kafayı yicem yemin edeirm bak kızım ha evli diyip ona sürekli yardım edicem şu bu diyor kızı evli olmasına ragmen kızına para veriyor kızıda kocasına nişanlım ise babası hakkında adam çalısıyor kızını evlendirdi 35 milyar çekti diyip duruyorki kayınbabamın durumuda iyi 2 iş yapıyor kızına 1oo lira harclık veriyorsa kızı evliyken nişanlım kalkmış adamda para yok diyor ee sen nesin ozaman herşeyi geçtim sanki ben öyle bir imada bulunup git baban annen yardım etsin demişim allahm kafayı yicem yaa
adam KIZINA ev alamaz çünkü o kızı.100 lira yol parası da veremez çünkü o KIZI.
ama oğlunun karısına bunların hepsini yapabilir çünkü o OĞLU.oğlu kutsal varlık.erkek çocuk kolay mı
kızının babasından 100 lira istemesi ayıp ki bence de ayıp ama gelin hanımın adet diye sürekli aileyi yolmaya çalışması ayıp değil gelenek görenek