erkek arkadaşımın yanında yemek yiyemiyorum. 1 buçuk yıldır beraberiz bi oturup yemek yiyemedik. benim midem bulanır hemen wcye koşarım. yada bi lokmayı 10 dakikada yutarım. ama onun yanında olmadığım zaman 2 ekmekli dürümü anında yutarım bitiriyorum. oda üzülüyor bende mi sorun var diye. ama yok ben neden böyleyim anlamıyorum...
ben sevgilimle ilk tanıştığım zamanlarda yanında su bile içemiyodum ama sonra alıştım hertürlü yiyorm 1 buçuk senede uzun bi zaman seninde alışmış olman lazım artık aslında
Zayıfsan yemek yemeyi zaten sevmiyosan normalde de yavas yıyorsan streslı bı anda yemek yemek sana gore degıldır..
benım de oyleydı..gerek gormuyodum acıkmıyordum ac olsam da az bıseyle geçiştirirdim..çok utanırdım bende sosyal bozukluk da var biraz..ya biyere bulaştırırsam ya bogulursam filan gıbı dusunuyodum..ama şimdi yiyorum karşısında bu sefer yavaş ye boğulcan diyo
erkek arkadaşımın yanında yemek yiyemiyorum. 1 buçuk yıldır beraberiz bi oturup yemek yiyemedik. benim midem bulanır hemen wcye koşarım. yada bi lokmayı 10 dakikada yutarım. ama onun yanında olmadığım zaman 2 ekmekli dürümü anında yutarım bitiriyorum. oda üzülüyor bende mi sorun var diye. ama yok ben neden böyleyim anlamıyorum...