• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ağlicammm

"ayy ben yemicem, aç değilim, tokum:KK54:" ayaklarını bı gecıcen ne geldiyse onune karsında 40 yıllık dostun varmıs gıbı doğal olcan bak ozaman nasıl yiyiyosun. :kk77::KK53: hep heycandan cekıngen:oops: olmandan kaynaklanıyo bencee :KK66:

aslında şey de var. aklıma hep eve geç kalmasam sıkıntısı var annem arar şimdi düşüncesi ondan mı dicem ama vakit olduğu zamanlarda yiyemiyorum :D artık kankam gibi görcem onu yemek anında sonra sevgiliye dönüş yapcam :d:D

aslında şey de var. aklıma hep eve geç kalmasam sıkıntısı var annem arar şimdi düşüncesi ondan mı dicem ama vakit olduğu zamanlarda yiyemiyorum :D artık kankam gibi görcem onu yemek anında sonra sevgiliye dönüş yapcam :d:D
bence sen fazla naz yapma :KK53:

Allah korusun. aman hayırlısı ya :)
şaka bı yana evdede yemek yiyemıyosan iştah acıcı bı srup var bnde kullanıyorum gayette memnunum recetesiz alabılıyosun eczanelerden 5 lira sanırım fıyatı. bı dene istersen

Ben 5 senedir onunla aynı evdeyken tuvalete gidemiyorum. Sen 1.5 senedir yaninda yemek yiyemiyosun. Allah sifamizi versin :D

şaka bı yana evdede yemek yiyemıyosan iştah acıcı bı srup var bnde kullanıyorum gayette memnunum recetesiz alabılıyosun eczanelerden 5 lira sanırım fıyatı. bı dene istersen

çok iyi olur canım ismini yazarsan sevinirim

seninki daha bi ilginçmişş :D

prakten diye gecio canım :)

bebeğim onu kullamdım ama uyutuyor o ve iş yerinde verimli olamıyorum ama düzenli kullanınca uyku etkisi olmuyor :)

Biz karsilikli durumleri gotururuZ:KK53: kendini kasma canm o senin sevdigin insan:oops:

Back