"ayy ben yemicem, aç değilim, tokum" ayaklarını bı gecıcen ne geldiyse onune karsında 40 yıllık dostun varmıs gıbı doğal olcan bak ozaman nasıl yiyiyosun. hep heycandan cekıngen olmandan kaynaklanıyo bencee
bence sen fazla naz yapmaaslında şey de var. aklıma hep eve geç kalmasam sıkıntısı var annem arar şimdi düşüncesi ondan mı dicem ama vakit olduğu zamanlarda yiyemiyorumartık kankam gibi görcem onu yemek anında sonra sevgiliye dönüş yapcam :d
yarın bi gidin beraber kelle paça yemeyeaslaaaaa
yarın bi gidin beraber kelle paça yemeye
ZIKKIM YER MİSİN ZIKKIIM aa!sevdiğimi biliyor onuda içmeye gittik 2 kaşık aldım içemedim o içti benimkiniD:d:d
fazla naz aşık usandırır demedi deme
Allah korusun. aman hayırlısı ya :)fazla naz aşık usandırır demedi deme
şaka bı yana evdede yemek yiyemıyosan iştah acıcı bı srup var bnde kullanıyorum gayette memnunum recetesiz alabılıyosun eczanelerden 5 lira sanırım fıyatı. bı dene istersenAllah korusun. aman hayırlısı ya :)
şaka bı yana evdede yemek yiyemıyosan iştah acıcı bı srup var bnde kullanıyorum gayette memnunum recetesiz alabılıyosun eczanelerden 5 lira sanırım fıyatı. bı dene istersen
e sonra noldu pekiiBen 5 senedir onunla aynı evdeyken tuvalete gidemiyorum. Sen 1.5 senedir yaninda yemek yiyemiyosun. Allah sifamizi versin
Bişey olmadi hala ayni:) evlenince çözülcek bu sorun sanirime sonra noldu pekii
Bişey olmadi hala ayni:) evlenince çözülcek bu sorun sanirim
Amin canim inşallah :)inşallah düzeliriz :)
Ben 5 senedir onunla aynı evdeyken tuvalete gidemiyorum. Sen 1.5 senedir yaninda yemek yiyemiyosun. Allah sifamizi versin
çok iyi olur canım ismini yazarsan sevinirim
seninki daha bi ilginçmişş
prakten diye gecio canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?