• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ağlıcam sinirden yaa :((

tatlım bende senin gibi hep jilet yaptığım için çok kötü durumdaydı daha sonra burda emle krem diye bişey duydum aldım eczaneden onu kullanarak yaptım ve gerçekten hiç bişey hissetmiyosun sende mutlaka dene
alt kızımlarıda el ağdasıyla al çünkü anatomik olarak başka türlü mümkün olmuyo :)

kımınde uyusturmuyomus paramdan olmak ıstemem acıkcası.. xylociane kullandnzmı hıc ona da ıyı dıolar fıyatı daha uygun hem..

yok canım sir yaptım bacagıma yapıs yapıs oldu snra yagıyla temızledm genıtal bolgemın bır kısmını ılık agdayla yaptım ama altları yapamadm ıste

hımm anladım canım bende olmuyo hiç oyle. bi daha ağdayla yaparsan çekerken çok gerdir hem daha az acır hem de daha iyi alır canım:40:

öncelikle 3-5 kere git düzgün bi kuaföre. özellikle adet döneminden hemen sonraki günlerde çünkü ozaman acıyı daha az hissediyorsun .kuaförde canın daha az acıyacaktır,hem gör nasıl yapıyor hem biraz incelme olacaktır sonra kendin almaya geçersin hatta şöyle yaparsın bimin ağda bantları var onlardan al büyük bantlar var bacak için falan onları küçük küçük kesip yapıştırıp çekersin hızlıca tüyler incelmiş olduğu için de daha az acır şimdi senin köklüdür acımak bir yana delik delik kanar bile o yüzden kendini yıpratma doğru kuföre

öncelikle 3-5 kere git düzgün bi kuaföre. özellikle adet döneminden hemen sonraki günlerde çünkü ozaman acıyı daha az hissediyorsun .kuaförde canın daha az acıyacaktır,hem gör nasıl yapıyor hem biraz incelme olacaktır sonra kendin almaya geçersin hatta şöyle yaparsın bimin ağda bantları var onlardan al büyük bantlar var bacak için falan onları küçük küçük kesip yapıştırıp çekersin hızlıca tüyler incelmiş olduğu için de daha az acır şimdi senin köklüdür acımak bir yana delik delik kanar bile o yüzden kendini yıpratma doğru kuföre

hımm anladım canım bende olmuyo hiç oyle. bi daha ağdayla yaparsan çekerken çok gerdir hem daha az acır hem de daha iyi alır canım:40:

27melek: öle yapıorm ama jılet sonrası oldugu ıcın yınede acıyo :)

zynpahsen: cogu yerde okudum bımdekı bantlarıda hıc denk gelmedım ya gıdıp onlardan alayım ben. bı alsam sımdı sonrası kolay zaten azalcak. bütün yontemlerı denedıkten snra hala bısey yapamazsam en son care gtcem kuafore.. kanıyor hemde nasıl ..

ya bimdeki sir ağda bantlarının uyarılar bolumunde genıtal bolgede uygulanmaz yazıyodu neden kı sız uyguluyomusunuz ?

27melek: öle yapıorm ama jılet sonrası oldugu ıcın yınede acıyo :)

zynpahsen: cogu yerde okudum bımdekı bantlarıda hıc denk gelmedım ya gıdıp onlardan alayım ben. bı alsam sımdı sonrası kolay zaten azalcak. bütün yontemlerı denedıkten snra hala bısey yapamazsam en son care gtcem kuafore.. kanıyor hemde nasıl ..

kendin ilk anda yapamazsın ben denemiştim senin gibi mümkün değil bide o sirli olduğu için temizlemesi de zor yapışıp kalınca dediğim gibi önce eli hafif bi kuaför başka yöntem arama önce bi kuaförde kıllar incelsin

ya kızlar dün vivetin ılık ağdasını aldm genital bölgemi temızlemek ıcın bıkac yıldır hep jilet kullanıyodum maalesef :( üst tarafları yaptım acısada dayandım dayanılmıcak gibi değildi ama altlara dogru yaklastıkca fena acımaya basladı. eldivenle yapıyım dedım olmuyo yapamadım zaten alt kısımlar felaket olmus nasıl alıcam oraları bılmıyorm. kuaforede gtmek ıstemıyorum dinimizce uygun degıl cunku. sız neler yapıyosunuz yardm edın lutfen :( en sooonn çare giderım kuafore bıktım artk makat bolgesı de ayrı dert offf off bıktım artık şu tüylerden :((( :47:

sir ağda daha pratik oluyor ilk yaptıgında biraz acır sonra alışırsın ben önce pudra sürüyorum sonra yapıyo4um artık hiç acımıyor hissetmiyorum bile agdaya alış bidaha jilet kullanma jilet mahfediyor

kımınde uyusturmuyomus paramdan olmak ıstemem acıkcası.. xylociane kullandnzmı hıc ona da ıyı dıolar fıyatı daha uygun hem..

ben sadece emlayı denedim ama bendede tek tüp yetmedi uyuşturmaya iki tüp sürdüm ayrıcada ben kullandıktan sonra hemen hemen bütün arkadaşlarım denedi ve hepsinde işe yaradı sadece kesinlikle hava akmıycak şekilde kapat ve pek hareket etmeden bekle 1.5 saat ben ilkinde sürdükten sonra işlerimi yapıyım bu arada diye düşündüm ama sardığım şey kaydığı için hava almış ve kremim boşa gitmiş ti
bence bi dene 55 lira biraz pahalı evet ama bu rahatlığa değiyo inan

hazır ağda bandı kullanmanı tavsiye etmem
bildiğin sıradan çamsakızı öneriyorum
minik bir parça kopar ve o kalınlaşmış tüylere dal çok uzun zamanını alacak ama azar azar al tek tek bile olsa
zamanla alışırsın 5 dakikada tertemiz oluverir
kesinlikle ağdadan da şaşma bi daha çünkü temizlik budur diyeceksin sonunda

Çamsakızı çok acıtır mı?
Ya ben de denemek istiyorum amaa...
Cilde zarar veriyor diyorlar ne kadar doğrudur? :26:

Çamsakızı çok acıtır mı?
Ya ben de denemek istiyorum amaa...
Cilde zarar veriyor diyorlar ne kadar doğrudur? :26:

hazır ağda bandı daha çok acıtıyor
epilatör zaten kullanılmıyo parçalar oradaki deri biraz esnek olduğu için
ama en iyisi çamsakızı başlarda acıtır ama alışınca uzatmadan alırsan hiç bişeycik hissetmezsin
kullandığın yerin kuru olmasına dikkat et yeter
dünya varmış diyeceksin

kendin ilk anda yapamazsın ben denemiştim senin gibi mümkün değil bide o sirli olduğu için temizlemesi de zor yapışıp kalınca dediğim gibi önce eli hafif bi kuaför başka yöntem arama önce bi kuaförde kıllar incelsin

bütün yontemlerı denedıkten sonra son care kuaför..

sir ağda daha pratik oluyor ilk yaptıgında biraz acır sonra alışırsın ben önce pudra sürüyorum sonra yapıyo4um artık hiç acımıyor hissetmiyorum bile agdaya alış bidaha jilet kullanma jilet mahfediyor

jilet daha surmem yaa mahvetti resmen..

ya kızlar dün vivetin ılık ağdasını aldm genital bölgemi temızlemek ıcın bıkac yıldır hep jilet kullanıyodum maalesef :( üst tarafları yaptım acısada dayandım dayanılmıcak gibi değildi ama altlara dogru yaklastıkca fena acımaya basladı. eldivenle yapıyım dedım olmuyo yapamadım zaten alt kısımlar felaket olmus nasıl alıcam oraları bılmıyorm. kuaforede gtmek ıstemıyorum dinimizce uygun degıl cunku. sız neler yapıyosunuz yardm edın lutfen :( en sooonn çare giderım kuafore bıktım artk makat bolgesı de ayrı dert offf off bıktım artık şu tüylerden :((( :47:

valla acıtır ama ne yapacaksınız mecbur, ben acısa bile alırıdm kılları, şimdi alıştım. hem ağdayla azalıyor. bikini bölgesi çok komplike, altı var makatı var bilmem nesi var. allah kolaylık versin.

Bende 5-6 yıldır jilet kullanıyordum ama dün gidip cerrahi eldiven alıp tek tek yolmaya çalıştım. Kökler kalın olduğu için acısı da süresi de uzun sürdü. Bikini bölgesi ve makat bölgesini hallettim. Genital bölgenin de bir kısmını yapabildim acısından bıraktım :43: Bimin ağda bantlarını da kullandım hiç işe yaramadı bende acısı da yanına kaldı. Kıl tüy derdi ne zormuş :50::50:

hazır ağda bandı daha çok acıtıyor
epilatör zaten kullanılmıyo parçalar oradaki deri biraz esnek olduğu için
ama en iyisi çamsakızı başlarda acıtır ama alışınca uzatmadan alırsan hiç bişeycik hissetmezsin
kullandığın yerin kuru olmasına dikkat et yeter
dünya varmış diyeceksin

Çok teşekkür ederim şimdi gidip alıyorum sağ olun :71:
Sormak istediğim bir soru daha var, dudaklarda sarkma yapar mı? :26:

Philips HP6540 bu ürünü almayı düşünüyorm ama bi türlü emin olamadm hani kökünden alıyo cok az cıyo fln yazmslar hep yorumlarına madem kökünden alıyo niye az acıyo? aranzda kullanan var mı?

Back