- 4 Ağustos 2013
- 314
- 50
- 53
- Konu Sahibi adelebeyin
-----------------------------------
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya kızlar dün vivetin ılık ağdasını aldm genital bölgemi temızlemek ıcın bıkac yıldır hep jilet kullanıyodum maalesef üst tarafları yaptım acısada dayandım dayanılmıcak gibi değildi ama altlara dogru yaklastıkca fena acımaya basladı. eldivenle yapıyım dedım olmuyo yapamadım zaten alt kısımlar felaket olmus nasıl alıcam oraları bılmıyorm. kuaforede gtmek ıstemıyorum dinimizce uygun degıl cunku. sız neler yapıyosunuz yardm edın lutfen en sooonn çare giderım kuafore bıktım artk makat bolgesı de ayrı dert offf off bıktım artık şu tüylerden ((
ya kızlar dün vivetin ılık ağdasını aldm genital bölgemi temızlemek ıcın bıkac yıldır hep jilet kullanıyodum maalesef üst tarafları yaptım acısada dayandım dayanılmıcak gibi değildi ama altlara dogru yaklastıkca fena acımaya basladı. eldivenle yapıyım dedım olmuyo yapamadım zaten alt kısımlar felaket olmus nasıl alıcam oraları bılmıyorm. kuaforede gtmek ıstemıyorum dinimizce uygun degıl cunku. sız neler yapıyosunuz yardm edın lutfen en sooonn çare giderım kuafore bıktım artk makat bolgesı de ayrı dert offf off bıktım artık şu tüylerden ((
canım bende senin gibi beceremiyorum dayanamıyorum acısına hep yara oluyor morarıyor. en son çare kuaför
Canım bahsettiğin çok hassas bi durum çünkü kendi yapanlar gerçekten bilerek yapıyor tek önerim özel bölgeler için olan ağda bantlarından al çünkü ne kadar ağdayı sürceğini bilmene gerek yok ayrıca bulaştırma durumun yara yapma durumunda olmaz düzgün ve iyice yapıştır çek :)
üst bölgeler tamam da altları surup yapıstırması da tamam ama felaket acıyolar yaa nerden kullandım su jıletı. o ağda bantları acıtmıyo mu pekı nasıl onlar?
Ağda bantlarıyla kuaförün acısı aynı canım bi farkı yok çünkü aynı mantık sadece kuaföre gitmekten hoşlanmadığın için söyledim bu daha mantıklı ve çok daha kolay senin için ılık ağdadan. Üstelik alıştıkça ve 5-6 seferden sonra şimdiki acın hiçbir şekilde olmayacak :)
siz hangi markayı kullandınız onerebılcegnz bı marka varmı acaba?
Resim eklemeye çalıştım umarım olmuştur veet koltukaltı ve bikini bölgesi normal ciltler için olan
tsekkur ederm bunlarddan da denıcem artk. şey dıcem afedersnz ama makat bolgesıne de en aşagı bolgelerede uygulanıyommu bunlar?
İnanın o bölge heryerden daha az acır ve eğer becerebilirseniz tabiki uygulayabilirsiniz.
canım ben de hep jilet kullanıyordum bildiğin felaket kalınlaşmışlardı. sana önerim konserve sir ağda ve ısıtıcısını al. dondurma çubuğu gibi çubukları var onlarla ağdayı sürüyosun küçük küçük kestiğin ağda bezlerini de yapıştırıp alıyosun. inan çok kolay oluyor. yani benim gibi ağda özürlüsü bile yaptıysa sen de yaparsın. çok da acımıyor alışıyosun bir iki çektikten sonra
dün bacaklarıma sir agda yapmaya kalktım orasını bıle beceremedm yapıs yapıs oldu hıc kalkısmıym malum bolgeye sir agdayla :)
tatlım bende senin gibi hep jilet yaptığım için çok kötü durumdaydı daha sonra burda emle krem diye bişey duydum aldım eczaneden onu kullanarak yaptım ve gerçekten hiç bişey hissetmiyosun sende mutlaka dene
alt kızımlarıda el ağdasıyla al çünkü anatomik olarak başka türlü mümkün olmuyo :)
yapış yapış olmaması lazım canım çünkü sürünce bezi yapıştırıp çekiyosun.sir ağdadan bahsettiğine eminmisin