- 29 Haziran 2016
- 1.449
- 2.476
- 133
- Konu Sahibi Kinoalihatun
-
Teşekkür ederim canım.aynen soyledigin gibi çocuklar severek yiyor.Mükemmel.az malzeme , az uğraş sonuç ;yemesi kolay ,besleyici, hiç bir çocuk hayır demez
Marketlerdeki 25 gramlık paketlerden canım.4yk süt yeterli oluyor.ilk yaptigimda bende şaşırmıştım.4 ymk kaşığı süt kek için yeterli oluyor mu? Birde kakao bir paket kaç gr lık ?
Bugun ekleyeceğiz canım.ozelden sanada atarım.Bir de Rica etsem bir dilim foto görebilir miyiz.
Orjinali böyle bozmak istemedim.Zamanında çok yapardım.şimdileri yapmadığımdan ćok tarifimi unutuyorum.biz de böyle bir tarif uygulamıştır.acil bir doğum günü pastası idi.fakat bizimkine kat çıktık. Sizde katlı yapmayı denediniz mı? Olur mu acaba?
Tesekkurler canım.Ellerine saglıkharika görünüyor
Teşekkür ederim.Harika
Melikem ne yaptın sen, pastalar başlar başlamaz ağlayan pasta demiştimEki Görüntüle 1869444 Geçen hafta yaptım kararsız kaldım basit gelmisti.ama benim favori pastam bu.icinde yağ olmadığı icin ağırda değil paylaşmak istedim.
Aglayan pasta
Malzemeler
Keki icin
4yumurta
1sb toz şeker
1sb un
4yk süt
bir paket kakao
1paket vanilya
1paket kabartma tozu
Keki ıslatmak için
1sb soğuk süt
Üzeri için
2paket krem santi
2sb süt
Bir paket cikolata sos
Bir kapta seker ve yumurtayı çırpıyoruz
Eki Görüntüle 1868438
Eki Görüntüle 1868439
icine kakao sut un ve kabartma tozunu vanilyayı ekleyip blendir ile 5dk çırpıyoruz.karışımı yağlanmış tepsiye koyup 180 derecedepisiriyoruz.
Eki Görüntüle 1868440
Eki Görüntüle 1868441
kürdan ile kontrol edip çıkarıyoruz fırından.ilk sıcağı çıkınca 1sb soguk sütü keke döküyoruz.
Soğuyunca hazırladığımız krem santiyi sürüp dolaba kaldiriyoruz.
Eki Görüntüle 1868442
Çikolatalı sosu benhazir kullanıyorum.klasik 2.5 bardak sütle hazırlıyoruz.Soğuyunca sürdüğümüz krem santinin üzerine döküyoruz.
Eki Görüntüle 1868443
Bir kac saat dolapta dinlendirip servis yapıyoruz.
Senin için yaptım nailemMelikem ne yaptın sen, pastalar başlar başlamaz ağlayan pasta demiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?