Herkse Selam!ben birazda kendi çocuklarımdan yazmak isterdim dert dediğin 1 olur 2 olur ben harbiden bıktım artık herşeyden .kızım 5 yaşında,6 olacak haziranda,oğlum 3 yaşında,4 olacak haziranda.bu kız artık 3 yıl olacak kreşe gider,ilk yıl kötü geçmedi,sonraki 2 yıl bana çektirdi hem de ne çektirdi.3aile Moskova’da aynı evde apartman evinde yaşıyoruz.kızımın iki tane öğretmeni var,birini sever,öbürünü sevmez.nezaman ki sevmediği oluyor orda,(oğlan da tıpkı kız gibi olmuş her sabah ağlar).Nilüfer’in dramı başlıyor.bu sabahtan yazmak istiyorum
Sabah uyandım oğlanı ilk giyindirdim sabahları pek uyanamıyorum namaz da kılamıyorum kaç zamandır geceleri 3de yattığım için.oğlan başladı ağlamağa,sakız istiyorum,çay istiyorum,sakız verdim beğenmedi babası olacak herif bir kere adama yardımetmez,hep beni yargılar,sen yapmışsın çocukları böyle der.bana eşek mal dedi,ben de sana gösteririm kimmiş eşek nihayetinde babaannesi geldi oğlanı götürdü giydirdi.sonra bunu yapmasaydım olmazdı asansörde bir çaktım oğlana beni sinirlendirdiği için.kreşe gittik kızın sevmediği öğretmendi orda,başladık da ...kız girmiyor “anne bana el sallarmısın diyorum sallarım,diyor yalan söylemiyorsun değil mi?”tam 50 kere gitti döndü sinirlendim ona da bir çaktım,sonunda bakıcı kadın gelip aldı onu benden kız da ağlıyor.neyse gittim oğlanı götürdüm o da aynı şey ağlıyordu onun hocası bana gidin biz hallederiz dedi ve gittim giderken kızın hala beni beklediğini(pencere önünde)ve ağladığını gördüm.ya biri bana söyler mi ne yapayım ben bıktım artık