Ağlasam tesiri yok, Sussam gönül razı değil...

çok zor olduğunu anlayabiliyorum.ama sabret.inan bana hayattaki herşey vakit saate bağlı.Rabbim ol deyince oluyor.%2-3 hamile kalma şansın var diyen doktora rağmen,tedavisiz iki kızım oldu.ne tıp ne o ne bu.Allah imdadına yetişsin canım

Allahım isteyen herkese versin inşallah
çok üzülüyorum böyle şeyleri okuyunca

Çok etkilendim yazdıklarından.Canım benim sakın isyan etme, hep dua et Allah'a... Bizim için neyin ne zaman hayırlı olacağını o bilir.. Sakın umutsuzluğa kapılma moralini yüksek tut olur mu bitanem...Allahım inşallah yakın zamanda sağlıkla bebeğine kavuşmayı nasip etsin...:Saruboceq:

aglamakta ne demek kendine bu yaptigin yuzunden sonuc vermiyor aferim sen devam et boyle kendini tuketmeye vucutta hormonal olarak kitlesin kendini bak arkadasim herseyin zamani vardir suan o zaman ve mekanin bulusmamis belli yazin o dakikaya yazilmamis rahat ol sakin ol olmadimi yine zamani bekle olmadimi yine yine yine sakin moralini bozma esinide etkileme o etkilenirsede olmaz kendini rahatlat saplanti haline getirme sakin sen boyle kendini uzdukce cok beklersin bunca sirma sacli bebekten sende nasip alicaksin elbet hatta simdi gozumde canlandi yazin sezaryan mi olsam normal mi konuyu acan myworld .........cocuk odamin rengine karar veremedim ............imdat cok kilo aliyorum nasil vericem ............catlak basladi..........bebegim dogdu ama cok gazi var ...........konu acan myworld yazayim mi daha ayni yollardan bende gectim kisirim dedim ciktim isin icinden sonraaaaaaaaaaaaaa birgun artik yaptigim 67888 test pozitifti ama neden cunku isin pesini birakip oluruna birakmistim haa o pozitif ne mi oldu tam kosedeki resimde optugum sirine oldu gercei inan saat 6da kalkip oyun istediginde hic o sirinligi hissedemiyorum ya neyse unutma suan sira henuz sende degil ama gelicek aglayip zirlamayi kes topla kendini ne oyle salya sumuk relaxxxxxxxxxxxxxx olucaksin hicccc takmiycaksin sonrada hamileyimmm kizlar diyeceksin bunu son soyledigim kiz arkadasimin bebisi 6aylik oldu haydi bakalim sira sende

sizi kutluyorum bir yaklasim bu kadar mi guzel olur terapi gibi olmus gule gule buyutun yavrunuzu

sizede bir doktor olarak soyliyecegim tek sey pozitif olun asil cocuk icin tedavi budur moral cok onemli moral yuksek girilen bir asilama ile tukenmis girilen asilama sonucu cok farklidir calistigim yerde Tup bebek uygulamasi var ve arkadasimin on gorusmede hastaya soyledigi ilk sey buraya dis cekimi hissi takinarak gelin sakin olun uzun bir surecte alabilir kisa bir surede tedavinin buyuk kismi moral,sakinlik,rahatlik,dr guven cok kucuk bir kismi tedaviyi olusturur kendinizi ve esinizi motive edin en kisa surede iyi sonuclar alicaginiza eminim

Rabbim dilerim tez zamanda senide benide tüm isteyenleride anne yapar. her zaman hayırlısını diledim hep sabrettim ama bu defa sanki gücüm kalmadı ne bilim saol canım desteğin için

özloş canım benim az çok biliyorum seninde nasıl beklediğini. ve biliyorum seninde ne hayallerle sonrasında hayal kırıklıkları yaşadığını Rabbim tez zamanda hepimizi güldürsün inşallah. saol canım benim

canım inşşallah kucağına almayaı nasip eder rabbi m bebişini üzme canını üzme eşini herşeyde bir hayır vardır ....rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlatlara kavuşmayı nasip etsinnnn
aminnn canım aminnn. ama işte bazen bardağın taştığı zaman oluyor. dilerim Rabbimden herkesin muradını tez zamanda verir. saol canım

tam 18 yıl sabırla beklemek... ben çok mu çabuk pess ediyorum dedim şimdi. yada bu defa çok mu umut etmiştim acaba. canım benim çok saol Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin

asla umudunu kaybetme birtanem...
dualarım seninle ve tüm istiyenlerle.......

hep söyledim bunu hep buna inandım Rabbim OL dediğinde öyle yada böyle olacak biliyorum. ama o kadar yorulmuşum ki canımın artık acıdığını hisseder oldum artık. Rabbim yavrularını sana senide onlara bağışlasın hayırlı ömür versin inşallah. saol canım.

Allahım isteyen herkese versin inşallah
çok üzülüyorum böyle şeyleri okuyunca

amin canım inşallah. saol

,,amin dilerim isteyen herkes bi an önce bebeğine kavuşur. isyan değil ama insan neden diye sormadan da edemiyor. düşünüyosun onca çocuk arayan anne varken onca çocukta anne arıyor yurtlarda. nasıl bi düzendir nasıl bi sınavdır Rabbim bu ki sevdiği kullarına verirmiş çok şükür bin şükür saol canım iyi dileklerin için

canım benim ne güzel yazmış ne güzel şeyler dilemiş neler geçirmişsin aklından Rabbim öncelikle yavrunu sana bağışlasın ve hayırlı ömürler versin. 7 yıldır hiç bu kadar kendimi koyverdiğimi bilmiyorum ilk defa bu kadar üzülüp ağladığımı hatırlarım demekki zamanında azar azar ağlasaydım şimdi bu kadar büyük bir patlama olmayacaktı. desteğin için saol.

canım benim az çok beni bilenler biliyor nasıl pozitif ve sabırlı olduğumu ama bu defa helede ilki kimyasal olunca tamam dedim 2. kesin tutacak hep buna inandım ve belkide bu kadar yıkılmam bu yüzdendi. saol desteğin için

asla umudunu kaybetme birtanem...
dualarım seninle ve tüm istiyenlerle.......

sorun ne biliyomusun özloşcum sanırım ben umudumu kaybettimsenağlama yada cesaretimi ama bişeyler benden gitti adını koyamasamda giden bişeylerim var biliyorumsenağlama

hayatım ilk zamanlar bende aynı düşüncedeydim.....
tabiki şu an acın çok taze..
ama herşeyin hayırlısını dileyip dua edersen zamanla acın birazda olsa hafifler birtanem..
seni çok ama çok iyi anlıyorum ama birde şu taraftan bak,hadi bebeğimiz olsa ve sağlıklsız olsa yada kaybetsek...
ALLAH KORUSUN BUNLAR ÇOK DAHA BÜYÜK ACILAR Kİİ BUNLARA BİLE ALIŞILIYOR...
kendini ferahlat,ağlamak istiyorsan sıkma kendini ağlaa,eşinle konuş,canın ne yapmak istiyorsa onu yap ama asla umudunu kaybetme birtanem..
..

benim durumumda olupta pozitif gören kimsede yok sanırımsenağlama yine doktorumla görüştüm şimdi. test için 9. gün çok erken heleki dondurulmuşlarla dese de çıkanın çıkıyor ama.bide üstüne fırça yedik 9. gün belli olsaydı o gün test isterdik 12. ve 15 gün değil diyor ne yapacağımı şaşırdım ya. kalkar bide 12. gün esti pozitif çıkarmışdelikafadulden ama nerde bende o şanssenağlama

sanki gücüm kalmadı,hayır lütfen böyle düşünmeyin...
dahada güçlü olun....
vardır bundada bi hayır deyin...
sabretmeyi bilmiyoruz galiba,bu iş sabır gerektiren bi iş bunu unutmayın...
pes etmek yok,yola devam...

sabrımla inancımla gücümle cesaretimle geldim ben bunca yıldır bu aşamalara ama şimdi sanki hepsini yitirdim. bugüne kadar hep durmak yok desem de şimdi artık yeter der oldum. Rabbim daha büyük acılar vermesin. desteğin için saol gülüm

keske canim insallah öyle olur sana ozaman bi güzel firca atarim niye bizi üzdün kendinde hamile hamile sabahlara kadar agladin diye inan aksamdan beri dua ediyorum insallah 3 gün sonra pozitif denir diye allah kuru tasa can verir isterse inaniyorumki seninde yüzün gülecek
daha acin taze olmamissa bile biraz zaman gecsin utnutulmaz ama hafifler acin allah yardimcin olsun insallah

canım çok üzdümdümsenağlamaçocuk isteyen ve sahip olmayan biri olarak seni o kadar iyi anlıyorumki herşey Allahtan canım isyan etmeden sabır göster.dua et olucak inşallah.çok zor ama pes etmek yok

Canım,mesajını okurken çok üzüldüm ve gözlerim doldu neyi yaşamak istediğini ne hayal kurduğunu biliyorum.Ama güçlü ol çok güçlü,gün doğmadan neler doğar elbet sen de birgün anne olucaksın ve biz buradan bu haberi okuyacağız,demmekki biraz daha zamana ihtiyacın var sakın inancını yitirme.Şimdilik eşinle birliktesin bunun keyfini çıkar,sağlıklısınız birbirinizi seviyorsunuz.Stres yaparsan bildiğim kadarıyla biraz daha zor oluyor.Herşey olucağına varıyor,herşeyin bir zamanı var.

canım benim öncelikle umudunu hiç bir zaman kaybetme
ve stres yapma ne kadar çok düşünürsen o kadar çok zorlanırsın
evet bu söylediklerimi yapmak zor ama sakın pes etme
annesi bebeğin seni daha fazla üzmeden gelicek inşallah:Saruboceq:
allahım herkese bu mucizeyi yaştma imkanı versin :Saruboceq:

çok üzüldüm inan.rabbim inşallah.en kısa zamanda,yüreğini,kucağını dolduru.tüm özlemlerini giderir.cektiğin acılara,sadece gülümseyeceğin anlar,gelir be kızım tez günde.hayırlısıyla bebekler versin rabbim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…