hemen hemen 5 ay kadar önce başladı tüp bebek yolculuğum. doktorum başta olmak üzere çok umutluyduk. bi sorun yoktu çok şükür. neden olmayacaktı ki, tüp bebekti bu en garantisiydi olacaktı elbet. ama olmadı.:1no2: ilk denemem karma karışıktı. önce pozitif diye söylendi. başta biz daha sonrasında aileler , arkadaşlar, kankiler yani tüm çevremiz çok sevindik özel gün ilan edip her sene kutlayalım dedik.... öyle ya 7 yıldır ilk defa pozitif çıkmıştı yapılan testler-tatlicadiarzu- ama 4 gün sonra kimyasal gebeliğe dönüştü. sustum... oysa haykırılacak , bağırılacak ve ağlayacak çok nedenim vardı, sustum...senağlama kendimi bırakamazdım teselli etmem gereken bi eşim vardı, bi annem vardı, bi babam vardı ve abilerim vardı... baba olmayı, anneanne olmayı,dede olmayı ve dayı olmayı haketmişlerdi artık bana göre.senağlama ilk torundu nasılda sevinç çığlıkları koparttırmıştı herkese ..:sm_cool:ama olmadı. senağlamayine kısmet değilmiş dedim hem kendimi hem onları teselli ettim. senağlamave kendi kendime bi karar alıp 2. denememi eşim ve kk dışında kimseyle paylaşmayacaktım. aldığım kimyasal haberinin 3 gün sonrası hasta oldum ve doktorda aldım soluğu. doktorum 3 ay beklememi istedi hayır dedim inatla eğer durumum müsaitse hemen yola çıkmak istiyorum. :lepi:kontroller yapıldı ve hiçbir sorun olmaması üzerine 2. deneme için start verildi. :lepi::teytey:vee 18 şubat yine istanbul yollarındayım. gamyoncuiremsubebişim için hiç bilmediğim memleket 2. adresim olmuştu. bu defa umutlanmakta yoktu CADIARZUolmayacak gözüyle bakmalıydım. ara ara öyle baksamda yinede bi yerlerde hep umut kırıntım vardısenağlama
hergün iğne vuruluyoruz transferden beri. bugün yine iğneye gittik. bi anda hemşireye gebelik testi yaptırılıp yaptırılmaadığını sorduk. yaptırıldığını da öğrenince tamam dedik ve doktordan tahlil istettik. 20:30 da kan verdim ve 22:00 da alabileceğimi söylediler. ve aldım. senağlamasenağlama bugün transferimin 9. günü ve sonuç kocaman bi sıfır. moralim berbat. eşime çaktırmaan ağlayacam diye oda da sessiz sessiz ağlıyorum 1 saattir.senağlama o bir odaya çekildi senağlama ben diğer bi odayasenağlamayine dedik vardır bi vakti zamanı vardır bi hayır diye ama içimde fırtınalar kopuyo bu defa senağlama bu nasıl bi acıdır , bu nasıl bi özlemdir ve bu nasıl bi umuttur Rabbim kimseye yaşatmasın. canım acıyobu defa pess dedim. kalmadı gücüm takatim. çok yoruldum ve çok ama çok canım acıyo ...senağlamasenağlama bende hamileyimmmmmmmmmmmm diye yazacaktım sonrasında doğum hikayemi. hani yıllardır okuduğum , dinlediğim şu doğum hikayelerinden bende yazacaktımsenağlama ama yine olmadı. bugün 9. gün ya acaba 12. güne kadar bişeyler değişirmisenağlamaRabbim bu yolda emek harcayan umut bağlayan kimseyi boş bırakmasın inşallah.
hergün iğne vuruluyoruz transferden beri. bugün yine iğneye gittik. bi anda hemşireye gebelik testi yaptırılıp yaptırılmaadığını sorduk. yaptırıldığını da öğrenince tamam dedik ve doktordan tahlil istettik. 20:30 da kan verdim ve 22:00 da alabileceğimi söylediler. ve aldım. senağlamasenağlama bugün transferimin 9. günü ve sonuç kocaman bi sıfır. moralim berbat. eşime çaktırmaan ağlayacam diye oda da sessiz sessiz ağlıyorum 1 saattir.senağlama o bir odaya çekildi senağlama ben diğer bi odayasenağlamayine dedik vardır bi vakti zamanı vardır bi hayır diye ama içimde fırtınalar kopuyo bu defa senağlama bu nasıl bi acıdır , bu nasıl bi özlemdir ve bu nasıl bi umuttur Rabbim kimseye yaşatmasın. canım acıyobu defa pess dedim. kalmadı gücüm takatim. çok yoruldum ve çok ama çok canım acıyo ...senağlamasenağlama bende hamileyimmmmmmmmmmmm diye yazacaktım sonrasında doğum hikayemi. hani yıllardır okuduğum , dinlediğim şu doğum hikayelerinden bende yazacaktımsenağlama ama yine olmadı. bugün 9. gün ya acaba 12. güne kadar bişeyler değişirmisenağlamaRabbim bu yolda emek harcayan umut bağlayan kimseyi boş bırakmasın inşallah.