aglamayana meme yok derler ya...

GKBN1987

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Mart 2014
246
60
Biraz uzun olcak ama fikirlerinize göruslerinize ihtiyacim var. Iki sene önce memlekete gitmistik kayinvalidmegille beraber, izinimiz zehir oldu. Esim tarafi akrabalara gitmistik. Bide ilk izinimizdi beraber kv le. 4-5 hafta boyunca evden cikamamistik cunku arabanin anahtarlari saklaniyordu. Simdi eltimler orda, birde kayinbabam gitti sadece. Biz esimle evliligmiz boyunca kayinvalidemgili hic uzmedik aglatmadik sikintimizi kavgamizi yansitnadik ne keni aileme ne de onlara. Kesinlikle bizden yana sorun sikinti yasamadilar. Eltimgil surda daha evleneli bir kac yil oluyor aglattilarda, problemde cikariyolar, her kavgada kosun gelin. Hep problem. Simdi izinde kayinbabam heryeri gezdiriyor tozduruyor. Bizde mi uzmemiz kirmamiz lzm degerli olmamiz icin. Beni cok seviyorlar suphem yok. Aman tek onlar kavga etmesinler problem cikmasin diye istediklerini yapma ozgurlugune sahipler. Simdi bende hir gür kavga gurultu mu cikarayim. Eminim buna benzer baska olaylar yasayanlarda vardir. Hayat hep boyle mi? Aglamayana meme yok derler. Kotuler, olay cikaranlar el ustunde. Agzi var dili yok, herseye tmm diyen, buyuktur saygida kusur olmasin diyenlerin hic degeri olmaz. O hicbirseye layik degildir. Adalet mi bu simdi. Isterseniz kiskanc diyin umrumda degil. kotu bir huyum var bide acik acik sorup konusamiyorum. Mesela kayinbabama, baba bizide keske dusunup gezdirseydin fln filan demeyede cesartim yok. Kizar yada ne tepki verir bilmiyorum. Sirf bu olaydan degil. Normalindede kimseyi kirmamak icin birsey demiyorum. Ama sonradan icim icimi yiyor. Heleki soz konusu insanlar anne babaysa hicbirsey diyemiyorum. Baska insanlara karsida oyle. Farkli yollardan demeye calisiyorum artik anliyolar mu anlamiyolar mi bilemiyom. Icine kapanik bir insanim. Hep dusuncemde bgn varim yarin belki yokum kimseyi uzmeyim kirmayim iyi gecineyim dusuncesi var. Ama ben piskolojik mahvoluyorum bu sefer (

Sinir olurum insan ayıran evlat ayıran insanlara ...

Gezmek için neden kayınpederinizi bekliyorsunuz ?
Kendiniz gezin

haklısın ağlamaya meme yok
ama yorumun yanlış olmuş
burdaki ağlamak
hır gür çıkarmak anlamında değil

bebekler ihtiyaçlarını göstermek için ağlar yaygara koparır
yetişkinler ise
ihtiyaçlarını dile getirir ve talepte bulunur

hır gür çıkarmak yerine
öncelikle seninde yapman gerek bu
sen talepte bulunmaz istemezsen
kv ler nerden bilsin ne istediğini

heee eğer bu işe yaramıyor ise
yine de ağlamayacaksın
elini masaya vurup hakkını isteyeceksin

çocukca oyunlara gerek yok zannımca
ama gerektiği zamanda sert bil dil kullanmak mubahtir

Bilmedigimiz bir yerdi, ilk defa gidiyoruz. Araba verilmiyordu. Muhtac gibiydik yani
Anladım kırılmakta kısmen haklısınız ama bence boşverin bunu dert etmeyin kendinize
Başkalarından beklenti içinde olmak daima hayal kırıklığı yaratıyor :/

Evet siz söyleyemiyosunuz ya hıh işte sabrınız taşıpta kv denize fırça atıncaya kadar değeriniz de olmayacak malesef edepsizce bi yorum oldu ama deveye diken yaranıyo

Birak ne yaparlarsa yapsınlar. ..kiskanmişsin...sen eltinle kiyasladikca kendini ve aileni bu duygudan hiç kurtulamazsin.
Bunun altında hep beni daha çok sevsinler, ben sorunsuzum isteği yatıyor.
Sen de gezdirilmek istiyorsan soyleyebilirsin...onu gezdirdiler beni gezdirmediler bu düşüncede kalirsaniz ohoooo. ..

Haklisin, ama ben onu yapamiyorum iste. Omrum boyunca kimseyle kavga etmedim, saygisizlik etmedim. Soylenen son soze daha soz eklemedim. Suanda eltim demiyor ki kayinbaba kendilinden yapiyor.

biizm k peder de evlendiğimizde tek kuruş destek olmadı.. Oğlunun sevgilisi ile yaptığı telefon parasını 3 bin tl ödemek zorunda kalmış. Bir de utanmadan bize söylüyor. Hepsi aynı b.k ..Ağlayacaksın dediğin gibi.. Oğlu askere gidecek sevgilisi üniversite okuyor neymiş askerdeyken onun tüm masraflarını bizim kpeder karşılayacakmış hayır dedi camı çerçeveyi indirdi çocuk. Sonradan kabul etmek zorunda kaldılar..

Ama kız çoktan ayrıldı bundan para musluğu kesildiği için. Allah çıkartır bir yerden boşver.

Benzer sey yasamasiniz sizde. Hep oyle oluyor

kendınızı kahretmeyın onlar ıyı olsun da Siz uzakta huzurlu olun.. Onlara yaptılar bıze yapmadılar dıye ortaya koysanız adınız kıskanç olur sadece.. Bosverin kim kime dum duma.. Keyfınıze bakın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…