- 31 Ağustos 2021
- 1.085
- 2.381
-
- Konu Sahibi Probisinkokusu
Formalite gibi yapmaya kalkarsa ben gülme krizine giriyorumMerhabalar kk kadınları. Bu başlığada ilk konumu açayım bakalım. Eşimle sekiz ay önce uzun bir birliktelik sonrası evlendik. Zaman zaman ilişkimiz zora girsede yuvarlanıp gidiyoruz.
Atışmadığımız zamanlarda cinsel anlamda gayet iyi anlaşırız. İkimizde birbirimizin ilk cinsellik yaşadığı insanlarız.Benim ilk evlendiğim dönemde iki ay kadar vajinismus sorunum oldu. Yani doktor öyle söyledi. Sonrasındaki ilk tam birleşmede ben ağlamaya başladım. Sonrasında hiç olmadı böyle bir durum ta ki dün geceye kadar. Dün gece yine birden boşalma esnasında değil ilişki sırasında ağlamak geldi içimden gözlerimi yaşlar bastı yani ne hissettiğimi de bilmiyorum bir boşluk gibi. Eşimde gülerek karşılık verdi ciddi misin kız deli misin falan dedi. Öyle bir süre güldük
Bunun dışında da eşimle birlikteliğimizde zaman zaman o boşalma sonrası gülmeye başlar birden. ona daha sık oluyor bu durum.Ama nasıl katıla katıla gülüyor. Bende bazen sinirim bozulsada keyfini kaçırmamak için onunla birlikte gülümserim.Bana sadece iki kere ağlama şeklinde oldu. Sebebini sorunca bilmiyorum içimden geliyor diyor
Birimiz yengeç birimiz balık Burcu duyguları biraz üstte mi yaşıyoruz ne oluyor bilmiyorum. Başınıza böyle şeyler gelen var mı içinizde? Ya da ne sıklıkta hangi duygu ile yaşıyorsunuz. Benim açımdan bir sorun yok. Hatta tatlı bile buluyorum ama aynı durumları yaşayanlar var mı merakta ediyorum. Cevaplarınız için teşekkür ediyorum
O da biz az önce ne yaptık ya der gibi gülüyor asadadfa anlamadım kiFormalite gibi yapmaya kalkarsa ben gülme krizine giriyorumbildiğin gülme krizi
Boşalırken sinirleri de boşalıyor sanırımAğlanacaksa zevkten ağlanabilir, ötesi saçma bence
Hele gülmeye bi mana veremedimkomik bir sey olsa o anda okey de, durduk yere garip biraz.
Herhangi bir ağrı acı yok hıçkırarak değil ama içimi çeke çeke ağlıyorum birden.O kadar ani oluyor ki ben bile şaşırıyorum birden ağlamamaNasıl bir ağlama çeşidi. Gözden yaş gelmesi mi bayağı hıçkırarak mı ağlama?
Gözden yaş gelmesi normal. Duygusal olarak rahatlıyorsunuz. Hıçkırarak ise vajinusmusunzla alakalı olabilir. Kendinizi çok kasıyorsunuzdur.
Eşim zaten tuhaf olduğunu söylerdi ama bende normal değilim sanırımIkinizde tuafsiniz
Beynin orgazma verdiği tepki kişiden kişiye değişir, benden çıkan ses de ne gülmeye ne ağlamaya benzer mesela, olduğu gibi kabullenip yola devamMerhabalar kk kadınları. Bu başlığada ilk konumu açayım bakalım. Eşimle sekiz ay önce uzun bir birliktelik sonrası evlendik. Zaman zaman ilişkimiz zora girsede yuvarlanıp gidiyoruz.
Atışmadığımız zamanlarda cinsel anlamda gayet iyi anlaşırız. İkimizde birbirimizin ilk cinsellik yaşadığı insanlarız.Benim ilk evlendiğim dönemde iki ay kadar vajinismus sorunum oldu. Yani doktor öyle söyledi. Sonrasındaki ilk tam birleşmede ben ağlamaya başladım. Sonrasında hiç olmadı böyle bir durum ta ki dün geceye kadar. Dün gece yine birden boşalma esnasında değil ilişki sırasında ağlamak geldi içimden gözlerimi yaşlar bastı yani ne hissettiğimi de bilmiyorum bir boşluk gibi. Eşimde gülerek karşılık verdi ciddi misin kız deli misin falan dedi. Öyle bir süre güldük
Bunun dışında da eşimle birlikteliğimizde zaman zaman o boşalma sonrası gülmeye başlar birden. ona daha sık oluyor bu durum.Ama nasıl katıla katıla gülüyor. Bende bazen sinirim bozulsada keyfini kaçırmamak için onunla birlikte gülümserim.Bana sadece iki kere ağlama şeklinde oldu. Sebebini sorunca bilmiyorum içimden geliyor diyor
Birimiz yengeç birimiz balık Burcu duyguları biraz üstte mi yaşıyoruz ne oluyor bilmiyorum. Başınıza böyle şeyler gelen var mı içinizde? Ya da ne sıklıkta hangi duygu ile yaşıyorsunuz. Benim açımdan bir sorun yok. Hatta tatlı bile buluyorum ama aynı durumları yaşayanlar var mı merakta ediyorum. Cevaplarınız için teşekkür ediyorum