aglamaktan helak oldum artık :(

cecece123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2010
115
0
96
Ankara
Merhaba arkadaslar suan sizin düsüncelerinize ve yorumlarınıza cok ihtiyacım var.Benim yaklasık 8 aydır bir birlikteliğim var,üniversitede okuyorum.Fakat öyle kötü bir dönemden geciyorum ki napsam gercekten bilmiyorum.söyle anlatmam gerekirse erkek arkadsımı ailem cok önermedigini söylüyolar fakat hic bir sekilde bi tanısmıslıkları yok nedendir bilmem pek hoslanmadılar ondan.ben bu durumu sevgilime şimdiye kadar hic caktırmamaya calıstım üzülmesin diye bi şekilde idare ettim ailem o cocukla görüsmiceksin demiyo ama hoslanmadıkları icin ben kendim rahatsız oluyorum haliyle.hatta bazen yalanlar söylemek zorunda kalıyorum onnunla degildim falan diyorum.ne yazık ki sorunum sadece bu kadar değil :( ben bu cocukla gecen sene cıkmaya basladım ve cok sacma bi nedendden dlayı ozamanki bi arkadasımla tartıstılar ve araları bozuldu ve haliyle benim de arkadaslarımla aram bozuldu.okulun ikinci dönemi onlardan tamamen koptuk sadece sevgilimle görüstüm ve aramız bozuk oldugu icin onlarla hic takılmadım yaz boyu da görüsmedim 1 hafta sonra okulum acılcak.okula gecen sene daha yeni basladım ve o konusmadıgım arkadas cevremden cok insanla da görüsmüyorum acıkcası şimdi okul acılınca yalnız kalmıs olucam muhtemelen ve erkek arkadsımla ilgili de kafam cok karısık.onu cok seviyorum bu bi gercek.onun da beni cok sevdigine eminim. her ayrılısımızda ufak tefek küslüklerimizde peşimi 1 dk bile bırakmadı zaten bana her an deli gibi asık oldugunu,benden iyisini bulamayacagını söyleyip duruyo..ara ara caktırmadan ciddi oldugunu,evlilik istedigini bile ima etti bi cok kez.ama söyle bi sorun var ki erkek arkadasımın ( bunu yeni yeni anlıyorum sanki) görüstügü öyle fazla arkadası yok.bu sene mezun olucak ve gidicek okulda arkadasları var ama hic biriyle iyi degil arası kısaca cevresi dar bi insan.bi erkek icin bu cok önemli diye düsünüyorum ben.bunun yanı sıra okudugu bölüm de hic acıcı degil yani bi gelecek vaat etmeyen pek kimselerin tercih etmedigi bi bölüm.mezun olunca napcak hic bilmiyorum.bunun dısında cok olumlu özelliklere de sahip tabi ki..mesela cok kültürlü,bilgili,dolu bi insan.ailesi oldukca düzgün.ama aannem bile okdugu bölümü begenmedigini benim cok cok daha iyilerini bulucagımı söylemişti zamanında.onu cok seviyorum ve onu unutmamamın cok zor oldugunu biliyorum ama onunla devam edersem bu sene de hem arkdaslarımdan olucam,yani ben de yalnız kalmaya devam edicem.onun yüzünden sosyal bi insan olamıcam en güzel yıllarım olan üniversite yıllarımı bos bos geciricem.üstelik gercekten onunla bi gelecegimiz olur mu bilmiyorum.sanırım mantıklı düsünüpü artık bitirmem gerek bu umutsuz askı icimde cok zor oldugunu biliyorum ama baska napabilirim ..öyle üzülüyorum ki üzüntüden gözüme kan oturdu ondan ayrılırsam onu ortada bırakmıs gibi olcak o da cok hassas bi insan eminim yıkılır böyle biseyde.cok caresizim deliler gibi seviyorum belki ama olmıcak biri gercekten kimse onunla birlikte olmamı istemiyor bu nasıl bisey anlamadım ben :(( napabilirim arkadaslar nolur bana yardım edin..bu sekilde devam da edemiyorum,ondan ayrılmak da cok zor olucak zaten benden kopamıcagını duruyo seni bırakmam nolursa olsun diyo hep.benim de onu unutmam suan icin imkansız gibi gözüküyo ama dedigim gibi mantıklı düsünmek zorundayım galiba ooooof oooof acil yardııııım!! :(

Yeni tanıştığın biri icin arkadaslarinla aranı bozman hiç iyi olmamış
Ailen istemiyor arkadaslarinla aran bozuluyor sen emin degilsin e geriye devam etmen icin mantıklı bir sebep bulamadım

senı ve erkek arkadasını tam olarak tanımadıgım ıcın gercekten net bır cvp veremem senın yazdıklarının kabataslak bır halı bu yazı en ıyısını sen kendın bılırsın ancak sana soyle bırsey onerebılırım sakın bır kafayla otur elıne kalem ve kagıt al ılk once ondan ayrılırsan yasayacagın olumsuzlukları yaz sonrada onunla olursan yasadıgın olumlu seylerı yaz hangısı daha fazlaysa yada cıkan cevapların hangısı gordugunde senı tatmın edıyorsa onda karar kıl eger ayrılırsan ve cok sevıyorsan ki bu benım nacızane fıkrım arkadaslarınla takılma fıkrın umdugun gıbı olmayabılır eger gercekten sevıyorsan gercek asklarında 1 senede ancak unutulabıldgını tıbben dusunursek 1 senenınde heba olacagını arkadaslarınla takılırken hıcbır haz alamayacgını unutmamak lazım farklı dusunursek kac senelık okuyorsun bılmem ama 4 senelık okudgunu dusunursekte 3 yılda hıc az bır zaman deıl eglenmek ıcın karar senın kalbının sesını dınle

Arkadaşlarnı da yeni tanımışsın sevgilini de . Zaten tarafını seçmişsin . Arkadaş çevreni sadece sınıftan oluşturman gerekmiyor ki . Başka bölümlerden başka arkadaşlar bul :)

Ailen tanımadan önyargılı olmuşlar . Seni bu kadar sevdiğini ilerde daha iyi anlarlar o zaman yargılamazlar diye düşünüyorum .

Okuduğu bölümü çok takma kafaya ..Artık iş bulmak bölüme bakmıyor . Nice işsiz mühendis , fen- edebiyat mezunu , öğretmen işsiz ... Artık iş işi ya şans ya torpil

İlişkinizi bitirmeniz ya da bitirmemenizle ilgili bir şey diyemem ama genel olarak bir şey söylemek istedim. Bir insanla ilişki yaşamak demek arkadaşları hayattan çıkarmak ya da uzaklaştırmak demek olmamalı. İkisi birbirinden çok farklı şeyler. Sizin olayınızda erkek arkadaşınız bir arkadaşınızla tartışmış, sizin de aranız bozulmuş. Konu ne, kim haklı (tabii size göre) vs. hiçbir şey bilmiyoruz. Belki gerçekten o arkadaşınızın yapmaması gereken bir şey vardı ve siz ilişkinizi kestiniz ama belki de erkek arkadaşınız hatalıydı. Her neyse de bir insanın arkadaşını hayatından çıkarması bu kadar kolay olmamalı diye düşünüyorum. Çiftlerden biri diğerinin arkadaşlarından hoşlanmıyor, o arkadaşlar hayatların çıkarılıyor. Ya da gene çiftlerden biri her dakika birlikte olmak istiyor, başka kimseyle görüşülsün istemiyor o arkadaşlarla araya mesefa konuluyor. Bu çok sağlıksız bir ilişki bence. İlişki yaşamak demek tek bir ortak hayatın olması demek değil ki. Kişinin hem kendine ait bir hayatı olmalı hem de hem de birlikte paylaşılan bir hayat olmalı diye düşünüyorum. Aşk çok güzel, sevgili çok kıymetli ama dost da kolay edinilmiyor ve değeri hak ediyor bence. Bunu sadece sizin olayınız için değil genel olarak çok şahit olduğum bir şey olduğu için dile getirmek istedim.

Erkek arkadasinin Bölumu ne gercekten cokkk merak ettim.
mantigi birak isi de birakmalisin bi kenara eger bi cirpida vazgecebiliyosan birak yollariniz ayrilsin yok vazgecemem diyosan rabbim bi kapi acar..

anlayamadığım bir arkadaşınla sorun yaşadı.peki diğerleri neden ona tavırlı görüşmeni istemiyor.
bir eksiklik var anlattığınızda. şu tartışma olayını bir açıklarmısınız. ve neden diğer arkadaşlarınızda ona cephe aldığını..
yani mantıklı olan biriyle sorun olabilir ama diğerlerini ilgilendirmezki bu.. hatta beraber bile oturup sohbet edebilirsiniz vs vs.

Son düzenleme:
Ben olsam sevgımın ardında dururdum sonuna kadar ve asla ayrılmazdım hiç suçu yokken ve sizi çok seviyorken ona bunu yaparsanız cezasız kalacağını mı düşünüyorsunuz bu davranışın?

:9: Sanki beni anlatmışsın ya bu kadar benzerlik olur... Aynı olay üniversite yıllarımda benim başıma gelmişti, ailemin ve bütün arkadaşlarımın onaylamadığı bir erkek arkadaş ve boşa geçen hayatımın en güzel 4 yılı....Asosyal biri olduğu için hiç arkadaşı yoktu, beni de arkadaşlarımdan uzaklaştırdı ve koca 4 yıl bomboş geçti, sen şanlısın en azından sonunda ne olacağını şimdiden kestirebiliyorsun. Ben o yıllara geri dönebilseydim kesinlikle arkadaşlarımı ve onlarla gezip tozmayı tercih ederdim, üniversite yılları çok kıymetli o yüzden tercihini iyi yap derim.. biz 4. yılın son döneminde ayrıldık, ailemi karşıma alamazdım gerçekten soğuk bir insandı. en güzel yıllarını geçirdiğin için tabiki unutmak çok zor oluyor bende çok ağladım ama unutuluyor, keşke en baştan bunun kararını verip ayrılsaymısız diye yakınırım hala..

Merhaba arkadaslar suan sizin düsüncelerinize ve yorumlarınıza cok ihtiyacım var.Benim yaklasık 8 aydır bir birlikteliğim var,üniversitede okuyorum.Fakat öyle kötü bir dönemden geciyorum ki napsam gercekten bilmiyorum.söyle anlatmam gerekirse erkek arkadsımı ailem cok önermedigini söylüyolar fakat hic bir sekilde bi tanısmıslıkları yok nedendir bilmem pek hoslanmadılar ondan.ben bu durumu sevgilime şimdiye kadar hic caktırmamaya calıstım üzülmesin diye bi şekilde idare ettim ailem o cocukla görüsmiceksin demiyo ama hoslanmadıkları icin ben kendim rahatsız oluyorum haliyle.hatta bazen yalanlar söylemek zorunda kalıyorum onnunla degildim falan diyorum.ne yazık ki sorunum sadece bu kadar değil :( ben bu cocukla gecen sene cıkmaya basladım ve cok sacma bi nedendden dlayı ozamanki bi arkadasımla tartıstılar ve araları bozuldu ve haliyle benim de arkadaslarımla aram bozuldu.okulun ikinci dönemi onlardan tamamen koptuk sadece sevgilimle görüstüm ve aramız bozuk oldugu icin onlarla hic takılmadım yaz boyu da görüsmedim 1 hafta sonra okulum acılcak.okula gecen sene daha yeni basladım ve o konusmadıgım arkadas cevremden cok insanla da görüsmüyorum acıkcası şimdi okul acılınca yalnız kalmıs olucam muhtemelen ve erkek arkadsımla ilgili de kafam cok karısık.onu cok seviyorum bu bi gercek.onun da beni cok sevdigine eminim. her ayrılısımızda ufak tefek küslüklerimizde peşimi 1 dk bile bırakmadı zaten bana her an deli gibi asık oldugunu,benden iyisini bulamayacagını söyleyip duruyo..ara ara caktırmadan ciddi oldugunu,evlilik istedigini bile ima etti bi cok kez.ama söyle bi sorun var ki erkek arkadasımın ( bunu yeni yeni anlıyorum sanki) görüstügü öyle fazla arkadası yok.bu sene mezun olucak ve gidicek okulda arkadasları var ama hic biriyle iyi degil arası kısaca cevresi dar bi insan.bi erkek icin bu cok önemli diye düsünüyorum ben.bunun yanı sıra okudugu bölüm de hic acıcı degil yani bi gelecek vaat etmeyen pek kimselerin tercih etmedigi bi bölüm.mezun olunca napcak hic bilmiyorum.bunun dısında cok olumlu özelliklere de sahip tabi ki..mesela cok kültürlü,bilgili,dolu bi insan.ailesi oldukca düzgün.ama aannem bile okdugu bölümü begenmedigini benim cok cok daha iyilerini bulucagımı söylemişti zamanında.onu cok seviyorum ve onu unutmamamın cok zor oldugunu biliyorum ama onunla devam edersem bu sene de hem arkdaslarımdan olucam,yani ben de yalnız kalmaya devam edicem.onun yüzünden sosyal bi insan olamıcam en güzel yıllarım olan üniversite yıllarımı bos bos geciricem.üstelik gercekten onunla bi gelecegimiz olur mu bilmiyorum.sanırım mantıklı düsünüpü artık bitirmem gerek bu umutsuz askı icimde cok zor oldugunu biliyorum ama baska napabilirim ..öyle üzülüyorum ki üzüntüden gözüme kan oturdu ondan ayrılırsam onu ortada bırakmıs gibi olcak o da cok hassas bi insan eminim yıkılır böyle biseyde.cok caresizim deliler gibi seviyorum belki ama olmıcak biri gercekten kimse onunla birlikte olmamı istemiyor bu nasıl bisey anlamadım ben :(( napabilirim arkadaslar nolur bana yardım edin..bu sekilde devam da edemiyorum,ondan ayrılmak da cok zor olucak zaten benden kopamıcagını duruyo seni bırakmam nolursa olsun diyo hep.benim de onu unutmam suan icin imkansız gibi gözüküyo ama dedigim gibi mantıklı düsünmek zorundayım galiba ooooof oooof acil yardııııım!! :(

ailen tanımadan olumsuz yapor. ee arkdasların buyüzden tavır alıyor sana çocuk okudğu bölüme laf ediliyor. sen sewdiğine eminmisin sewsen bu ikilemde kalmazdın. bıraksam üzülür diosun bunun içinmi bırakmıosun. çocuk okuyor sonçta peşinide bırakmıo. nerden bliosun belki sen hiç bi meslek sahbi olamıcaksın o sni geçicek ?

Arkadaşlarınla neden tartıştı?neden çevresinde kimse yok?
aslında bunlar önemli şeyler.Annengil tanışmamış ama büyük bir
ihtimal okuduğu bölümden dolayı istemiyor.
kimse burda sana ayrıl yada devam et diyemez.artılarıyla eksileriyle
sen karar vereceksin.
Erkek arkadaşının işe girebilmesi yada girememesi,
senin okulu bitirip işe girmen ki uzun bir süreç var.bunlar
biraz sıkıntılı durumlar.
okulu bitiripte işe girdikten sonra ciddi bir ilişki düşünüp devam etmek
daha mantıklı bana göre.
Ayrıca bunları düşünüp hesap yapıyorsan,insanın aklına sevdiğinden eminmisin diye
bir soru geliyor.

Son düzenleme:
Öncelikle ilgilendiğiniz için cok cok tesekkür ederim hepinize güzel sanatlar bölümünde okuyo dolayısıyla sanatcı yani bizim ülkemizde sanatcılar fazla iş yapmıyor bildiginiz gibi amaa inanılmaz dolu ve bilgili bi insan 3 4 tane dili de var zaten sanatın yanında kafasında baska planları var yönetmenlik falan bile düşünüyo idealleri var tabi..ama ne kadarı gercek olur bilemeyiz ki.bi de etrafımdaki kız arkadaslarım beni hep etkiliyo sen daha iyilerini bulursun iste daha zzenginini bilmem o kadar üüzlüyorum ki böyle söyleyince onlar.benim zenginlikte falan hic gözüm yok benim dengim olsun bana yeter.ama onlar illa benden daha yukarda olması gerektiğini o cocugun cok fazla artısının olmadıgını sylüyolar ve etkileniyorum ben de haliyle.3aydır ayrı olup hala arada görüstügümüz bi ilişkimiz var öyle ızdıraplı bi hal aldı ki üzüntüden eridim aktım agzımın ici yaralar doldu sıkıntıdan ve gecmiyo.bazen diyorum ki yurtdısına falan gidiyim unutıyım en iyisi ölmeyi bile düsündüm cünkü hic bi cözüm üretemiyorum yeterince hassas bi insanım birini severken vazgecmek cok acı geliyo.Her gün dua ediyorum Allahım ya ikimiz de unutalım acı cekmeden ya da bi cözüm bul her sey bi anda degissin diye :( bu sene mezun olucak mesela belki bi sans olur da bekledigimden cok daha iyi bi işi olur diye her gece dua ediyorum.kendimden cok onun iyi olmasını mutlu olmasını istiyorum.bu ara yine görüstük 2 haftadan sonra ve okadar kötü oldum ki her allahın günü aglıyorum nerdeyse.o beni icin cok baskaydı simdi unutıyım hayatıma devam ediyim desem o kadar zor ki.onu boynu bükük bırakmıs gibi hissediyorum bi daha kimseyi böyle sevemem bu kadar da sevilmem sanırım :(

anlayamadığım bir arkadaşınla sorun yaşadı.peki diğerleri neden ona tavırlı görüşmeni istemiyor.
bir eksiklik var anlattığınızda. şu tartışma olayını bir açıklarmısınız. ve neden diğer arkadaşlarınızda ona cephe aldığını..
yani mantıklı olan biriyle sorun olabilir ama diğerlerini ilgilendirmezki bu.. hatta beraber bile oturup sohbet edebilirsiniz vs vs.

yani digerleri de arkadasımın yanında oldular işte güya yalakalıktan mıdır bilinmez.

Ben olsam sevgımın ardında dururdum sonuna kadar ve asla ayrılmazdım hiç suçu yokken ve sizi çok seviyorken ona bunu yaparsanız cezasız kalacağını mı düşünüyorsunuz bu davranışın?

size sunu söyleyeyim ki 5 ay önce bu cocuk tarafından aldatıldım ben zaten yani o da beni cok üzdü yıprattı ama hatasını affetirmek icin o kadar cok sey yaptı ki 5 aydır sürünüyo resmen ve ben onun üzülmesine dayanamıyorm.ben bana yaptıgı tüm sıkıntıları unuttum cünkü o icindeki sevgiyi bana fazlasıyla hissettirdi.simdi bu aldatılma olayı biraz bahanem oldu 4 aydır ayrıyız iste basta bahane degildi sonradan affedince onu mantıklı düsünmek istedim gelecegim noluck ya da böyle nereye kadar diye düsündüm.fkat o beni bırakmadı aradı görüsmek istedi ben de tutamadım kendimi..iste iyice sacmasapan bi hal aldı.Sanırım Allah tarafından sınanıyorum napsam bilmiyorum :(

:9: Sanki beni anlatmışsın ya bu kadar benzerlik olur... Aynı olay üniversite yıllarımda benim başıma gelmişti, ailemin ve bütün arkadaşlarımın onaylamadığı bir erkek arkadaş ve boşa geçen hayatımın en güzel 4 yılı....Asosyal biri olduğu için hiç arkadaşı yoktu, beni de arkadaşlarımdan uzaklaştırdı ve koca 4 yıl bomboş geçti, sen şanlısın en azından sonunda ne olacağını şimdiden kestirebiliyorsun. Ben o yıllara geri dönebilseydim kesinlikle arkadaşlarımı ve onlarla gezip tozmayı tercih ederdim, üniversite yılları çok kıymetli o yüzden tercihini iyi yap derim.. biz 4. yılın son döneminde ayrıldık, ailemi karşıma alamazdım gerçekten soğuk bir insandı. en güzel yıllarını geçirdiğin için tabiki unutmak çok zor oluyor bende çok ağladım ama unutuluyor, keşke en baştan bunun kararını verip ayrılsaymısız diye yakınırım hala..

iste sorun su ki unutmam imkansız :( ikimiz de birbirimizi cok seviyoruz aslında asosyal hic degil ama öyle dostu yok hic bildigim arkadasları var tabiki.farklı bi insan,ilginc iyi yönleri de var tabiki ailesi de cok düzgün.ama iste geleceği kafamı karıstırıyo dediğim gibi

Öncelikle ilgilendiğiniz için cok cok tesekkür ederim hepinize güzel sanatlar bölümünde okuyo dolayısıyla sanatcı yani bizim ülkemizde sanatcılar fazla iş yapmıyor

Bence siz ayrılın adamın başını da yakmayın,sevgilinizin bölümünden bi haber 1900lerin mantığıyla yaklaşıyorsunuz! o kadar uzaksınız ki sevgilinizin mesleğine..şaşırdım,üzüldüm... en güzeli bir doktor bulun evlenin...sert konuşuyorum ama bu mantık ninelerin mantığı yani...

Güzel sanatlar okuyanlar kazanır çok da iyi kazanır... hiç bir iş yapmayanı galeriyle anlaşır resim satar...bir resim en az 2000-3000tl en az!! artık devir değişti iş olanağı çok...

açıkçası çok ilginçsin.

çocuk seni aldatmış ayrılmamışsın.

şimdi bölümü kötü arkadaşı yok diye ayrılmayı düşünüyorsun.

yok daha iyisini bulabilirim ne ya seven insan nasıl böyle düşünür anlamıyorum.

ama sen ayrılmalısın bence erkek arkadaşın asosyal ya da güzel sanatlar okuyor sen daha iyilerine layıksın diye değil seni ALDATTIĞI için.

ve seni aldattığı için evet sen daha iyilerine layıksın.

Güzel sanatlarda okuyan pırıl pırıl genç bir adam, sana karşı bir hatası yok, ailene karşı bir hatası yok

Üç beş zibidi arkadaşınla konuşmadı diye, ileride para kazanamaz diye bırakmayı planlıyorsun bir yandan da seviyorum diyorsun

Arkadaşlarına zibidi dedim bilerek ve isteyerek söyledim altını çizeyim; sana daha zenginini bulursun diye akıl veren arkadaş arkadaş değildir.

Çok iyi bölümlerde okursun, yıllarca işsiz kalırsın, senin beğenmediğin güzel sanatlar mezunu yürür gider, rızık nasip işidir. Ama sen ilişkini yanlış bir temel üzerinde götürüyorsun.

Çocuğa yazık, oyalama daha fazla, isteklerini karşılayabilecek popüler bir sevgili bul ....

Aldatıldığını sonradan yazmışsın, konunun başında göremedim, kötü bir olay tabi ki güveni sarsar. Ama az önce yazdıklarım bakidir, fikirlerinin doğrultusu hatalı, bir adam aldattığı için bırakılır ama asosyal diye ya da sen çevresini algılayacak kapasitede değilsin diye bırakılmaz

Back
X