Merhaba arkadaslar suan sizin düsüncelerinize ve yorumlarınıza cok ihtiyacım var.Benim yaklasık 8 aydır bir birlikteliğim var,üniversitede okuyorum.Fakat öyle kötü bir dönemden geciyorum ki napsam gercekten bilmiyorum.söyle anlatmam gerekirse erkek arkadsımı ailem cok önermedigini söylüyolar fakat hic bir sekilde bi tanısmıslıkları yok nedendir bilmem pek hoslanmadılar ondan.ben bu durumu sevgilime şimdiye kadar hic caktırmamaya calıstım üzülmesin diye bi şekilde idare ettim ailem o cocukla görüsmiceksin demiyo ama hoslanmadıkları icin ben kendim rahatsız oluyorum haliyle.hatta bazen yalanlar söylemek zorunda kalıyorum onnunla degildim falan diyorum.ne yazık ki sorunum sadece bu kadar değil
ben bu cocukla gecen sene cıkmaya basladım ve cok sacma bi nedendden dlayı ozamanki bi arkadasımla tartıstılar ve araları bozuldu ve haliyle benim de arkadaslarımla aram bozuldu.okulun ikinci dönemi onlardan tamamen koptuk sadece sevgilimle görüstüm ve aramız bozuk oldugu icin onlarla hic takılmadım yaz boyu da görüsmedim 1 hafta sonra okulum acılcak.okula gecen sene daha yeni basladım ve o konusmadıgım arkadas cevremden cok insanla da görüsmüyorum acıkcası şimdi okul acılınca yalnız kalmıs olucam muhtemelen ve erkek arkadsımla ilgili de kafam cok karısık.onu cok seviyorum bu bi gercek.onun da beni cok sevdigine eminim. her ayrılısımızda ufak tefek küslüklerimizde peşimi 1 dk bile bırakmadı zaten bana her an deli gibi asık oldugunu,benden iyisini bulamayacagını söyleyip duruyo..ara ara caktırmadan ciddi oldugunu,evlilik istedigini bile ima etti bi cok kez.ama söyle bi sorun var ki erkek arkadasımın ( bunu yeni yeni anlıyorum sanki) görüstügü öyle fazla arkadası yok.bu sene mezun olucak ve gidicek okulda arkadasları var ama hic biriyle iyi degil arası kısaca cevresi dar bi insan.bi erkek icin bu cok önemli diye düsünüyorum ben.bunun yanı sıra okudugu bölüm de hic acıcı degil yani bi gelecek vaat etmeyen pek kimselerin tercih etmedigi bi bölüm.mezun olunca napcak hic bilmiyorum.bunun dısında cok olumlu özelliklere de sahip tabi ki..mesela cok kültürlü,bilgili,dolu bi insan.ailesi oldukca düzgün.ama aannem bile okdugu bölümü begenmedigini benim cok cok daha iyilerini bulucagımı söylemişti zamanında.onu cok seviyorum ve onu unutmamamın cok zor oldugunu biliyorum ama onunla devam edersem bu sene de hem arkdaslarımdan olucam,yani ben de yalnız kalmaya devam edicem.onun yüzünden sosyal bi insan olamıcam en güzel yıllarım olan üniversite yıllarımı bos bos geciricem.üstelik gercekten onunla bi gelecegimiz olur mu bilmiyorum.sanırım mantıklı düsünüpü artık bitirmem gerek bu umutsuz askı icimde cok zor oldugunu biliyorum ama baska napabilirim ..öyle üzülüyorum ki üzüntüden gözüme kan oturdu ondan ayrılırsam onu ortada bırakmıs gibi olcak o da cok hassas bi insan eminim yıkılır böyle biseyde.cok caresizim deliler gibi seviyorum belki ama olmıcak biri gercekten kimse onunla birlikte olmamı istemiyor bu nasıl bisey anlamadım ben
( napabilirim arkadaslar nolur bana yardım edin..bu sekilde devam da edemiyorum,ondan ayrılmak da cok zor olucak zaten benden kopamıcagını duruyo seni bırakmam nolursa olsun diyo hep.benim de onu unutmam suan icin imkansız gibi gözüküyo ama dedigim gibi mantıklı düsünmek zorundayım galiba ooooof oooof acil yardııııım!!