Öncelikle ilgilendiğiniz için cok cok tesekkür ederim hepinize güzel sanatlar bölümünde okuyo dolayısıyla sanatcı yani bizim ülkemizde sanatcılar fazla iş yapmıyor bildiginiz gibi amaa inanılmaz dolu ve bilgili bi insan 3 4 tane dili de var zaten sanatın yanında kafasında baska planları var yönetmenlik falan bile düşünüyo idealleri var tabi..ama ne kadarı gercek olur bilemeyiz ki.bi de etrafımdaki kız arkadaslarım beni hep etkiliyo sen daha iyilerini bulursun iste daha zzenginini bilmem o kadar üüzlüyorum ki böyle söyleyince onlar.benim zenginlikte falan hic gözüm yok benim dengim olsun bana yeter.ama onlar illa benden daha yukarda olması gerektiğini o cocugun cok fazla artısının olmadıgını sylüyolar ve etkileniyorum ben de haliyle.3aydır ayrı olup hala arada görüstügümüz bi ilişkimiz var öyle ızdıraplı bi hal aldı ki üzüntüden eridim aktım agzımın ici yaralar doldu sıkıntıdan ve gecmiyo.bazen diyorum ki yurtdısına falan gidiyim unutıyım en iyisi ölmeyi bile düsündüm cünkü hic bi cözüm üretemiyorum yeterince hassas bi insanım birini severken vazgecmek cok acı geliyo.Her gün dua ediyorum Allahım ya ikimiz de unutalım acı cekmeden ya da bi cözüm bul her sey bi anda degissin diye
bu sene mezun olucak mesela belki bi sans olur da bekledigimden cok daha iyi bi işi olur diye her gece dua ediyorum.kendimden cok onun iyi olmasını mutlu olmasını istiyorum.bu ara yine görüstük 2 haftadan sonra ve okadar kötü oldum ki her allahın günü aglıyorum nerdeyse.o beni icin cok baskaydı simdi unutıyım hayatıma devam ediyim desem o kadar zor ki.onu boynu bükük bırakmıs gibi hissediyorum bi daha kimseyi böyle sevemem bu kadar da sevilmem sanırım