size sunu söyleyeyim ki 5 ay önce bu cocuk tarafından aldatıldım ben zaten yani o da beni cok üzdü yıprattı ama hatasını affetirmek icin o kadar cok sey yaptı ki 5 aydır sürünüyo resmen ve ben onun üzülmesine dayanamıyorm.ben bana yaptıgı tüm sıkıntıları unuttum cünkü o icindeki sevgiyi bana fazlasıyla hissettirdi.simdi bu aldatılma olayı biraz bahanem oldu 4 aydır ayrıyız iste basta bahane degildi sonradan affedince onu mantıklı düsünmek istedim gelecegim noluck ya da böyle nereye kadar diye düsündüm.fkat o beni bırakmadı aradı görüsmek istedi ben de tutamadım kendimi..iste iyice sacmasapan bi hal aldı.Sanırım Allah tarafından sınanıyorum napsam bilmiyorum![]()
ay bir de yalnız bu o kadar da büyük bir dert değil ya Allah başka dertler vermesin.
Allah tarafından sınanıyorum sanırım demişsin de insanlar nasıl sınanıyor ne sorunlarla.
seni aldatan senin de ailenin de içine sinmeyen biri var ortada sadece ayrılırsın biter zaten çok sevsen ben nasıl daha iyisini bulurum diye düşünmezdin.
insanların ne sorunları var sen burada ben sosyal olamıcam diye ağlamaktan helak oluyorsun cidden ilginç ya.tabi derdini paylaşman normal burada ama bu kadar büyütme hayatta daha ne sorunlar çıkacak karşına.