Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben bekarken babamdan çok çektim çok dayaklar yedim içer içer döverdi beni.tek istediğim evimde huzurdu başka bişi değil.evlendim ve aman huzurum olsun hi.bişi önemli değil mutlu oliyim ev alalım istedim.bu kadar sabırlıve sakin olmamdaki sebep bu huzum kaçmasın diyeydi.ama bakıyorum bazı şeyler çok suistimal ediyo ezildiğimi farkediyorum ne kadar susarsam susiyim daha çok eziliyorum.daha çok tepeme çıılıyo çünkü aksi bi insan değilim çocukla çocuk büyükle büyük oluyorum.demekki bu kadarı çokmuş ne kadar iyi niyet gösterirsen göster yine aynı muameleyi görüyosun.eşim konusuna gelince sanaırım eşimi çok sevdiğim ve değer verdiğim için bişi diyemiyorum.eşimin bazı şeyleri kabullenememesi gibi bende kabullenemiyorum çok açık ve net söylüyorum.bazı şeyleri tam olarak göremiyorum.en basiti daha düne kadar burdaki arkadaşlarla konuşana kadar kendi paramla bana hediye alınacağının farkında bile değildim burdaki arkadaşlar sayesinde evet yaa niye benim akıma gelemdi benim paramla bana hediye alını yo resmen dedim.çünkü kötü niyetli olduğnu düşnemedim.zaman geçtikçe bazı şeyleri daha iyi anlıyorum.ve enönemlisi ne kadar zor olursa olsun bazı şeyleri kabullenmek zorunda olduğumu öğrendm gerçek ne olursa olsun...
cnm ayrı eve çıkamayız çünkü eşim çalışmıyo.eşimin bi iş bulmasını bekliyorum ve maaşınıda bankaya atıp peşinat biriktirmeyi düşünüyoruz
en büyük hata sizde kusura bakmayın..ipleri ellerine vermişsiniz..okuyunca çok sinirlendim,onların yaptığı ayıp,sizinkide vur kafasına el ekmeğini oluyor..en kibar biçimde böyle söyleyebilirim..hem çalış hem paranı alsınlar..üstelik eşinde değil kayınpederin..çoğu insan eşine bile vermiyor kuruş kuruşuna ona ne oluyor siz bu hakkı ona neden verdiniz..hata en başta!! onlarda bunu tepe tepe kullanıyor işte..daha çok ağlarsınız.
yaa birşey merak ettim
evde neden tek çalışan sen ve kayınpederin?? o da işten çıkarılcakmış zaten
görümcen neden bıraktı işi?? peki görümcende aldığı parayı babasına mı veriyordu??
eşin neden çalışmıyor?? çalışmadığı halde sana iphone u nasıl alıyor ???
bende eşimde çalışıyoruz 1,5 yıllık evliyiz daha iphone değil... adam akıllı telefon alamadık kendimize düşün
üstelik ikimizde çalışıyoruz...
1.sen maaşını kayınpederine vermicen (gerekirse sert bi şekilde çıkış)
2.kocanı sıkıştırcan iş bulma işini hızlandırcak
3.iphone hayalini bi kenara bırakcan elindeki telefonla yetinmeyi bilecen