Ağlamaktan Gözlerim şişti :(

Bu konuyu başından beri takip ediyorm.
lucky sakinliğin dikkatimi çekti.Çoğu kişi senin yaşadıklarına senden daha fazla sinirlendi sert yorumlar yaptı.Ama sen çok sakinsin.demekki eşimde hatalı olduğunu kendine kabullendirememiş yada işine gelmedi.mesela bu cümlenizde sanki kendiniz için değilde başkası için yorum yapıyorsunuz.1 yıldır bu düzende devam edebilmeniz bu yüzdendir sanırım.

Son düzenleme:
geçmıs olsun
ama gercekten ıyı nıyetlı olduklarını dusunmuyorum nedense ben...
yoksa tabıkı bırseyler yapmak ıcın verılır ama butun aıle calısırsa
mesela sız yenı evlısınız sıze daıre almak araba almak gıbı bıseyse
verılır dı...
ama busekılde hıc hoş degıl...
hakkınızda hayırlısı olsun

lucky sakinliğin dikkatimi çekti.Çoğu kişi senin yaşadıklarına senden daha fazla sinirlendi sert yorumlar yaptı.Ama sen çok sakinsin.demekki eşimde hatalı olduğunu kendine kabullendirememiş yada işine gelmedi.mesela bu cümlenizde sanki kendiniz için değilde başkası için yorum yapıyorsunuz.1 yıldır bu düzende devam edebilmeniz bu yüzdendir sanırım.

evet katılıyorum kesinlikle
ben tecrubesizliğine verdim
henüz 22 yaşında
babasına da veriyormuş sanırım
bu eve geldiğindede yadırgamamış
tecrubesiz yaşı küçük diyorum ama bilemem

Siz beni yanlış anlamışsınız hemde taa en başından benm derdim 50 lira değil.benpara deli yada manyağı değilim.lütfen yanlış değerlendirmeyin.ne demek nihayet almışsınız bu ne demek oluyo.sanki bu kadar sıkıntıyı 50 lirayı almak için yaptım.rica ediyorum anlamadan kalp kırıcı şeyler yazmayın

SORUN DA BU ZATEN para manyağı olmaman hep başkalarını düşünmem fazlaca fedakar olman birazda kendini düşünsen diyoruz artık.:51:

ben bekarken babamdan çok çektim çok dayaklar yedim içer içer döverdi beni.tek istediğim evimde huzurdu başka bişi değil.evlendim ve aman huzurum olsun hi.bişi önemli değil mutlu oliyim ev alalım istedim.bu kadar sabırlıve sakin olmamdaki sebep bu huzum kaçmasın diyeydi.ama bakıyorum bazı şeyler çok suistimal ediyo ezildiğimi farkediyorum ne kadar susarsam susiyim daha çok eziliyorum.daha çok tepeme çıılıyo çünkü aksi bi insan değilim çocukla çocuk büyükle büyük oluyorum.demekki bu kadarı çokmuş ne kadar iyi niyet gösterirsen göster yine aynı muameleyi görüyosun.eşim konusuna gelince sanaırım eşimi çok sevdiğim ve değer verdiğim için bişi diyemiyorum.eşimin bazı şeyleri kabullenememesi gibi bende kabullenemiyorum çok açık ve net söylüyorum.bazı şeyleri tam olarak göremiyorum.en basiti daha düne kadar burdaki arkadaşlarla konuşana kadar kendi paramla bana hediye alınacağının farkında bile değildim burdaki arkadaşlar sayesinde evet yaa niye benim akıma gelemdi benim paramla bana hediye alını yo resmen dedim.çünkü kötü niyetli olduğnu düşnemedim.zaman geçtikçe bazı şeyleri daha iyi anlıyorum.ve enönemlisi ne kadar zor olursa olsun bazı şeyleri kabullenmek zorunda olduğumu öğrendm gerçek ne olursa olsun...

babasıyla yaşarken tabiki ailesinede verecekti para bunu ben yadırgamıyorum bende veriyordum ama babam asla harcatmazdı anneme biriciğin maaşı boğazımdan geçmesin ne eksiği varsa al derdi anneme

babasıyla yaşarken tabiki ailesinede verecekti para bunu ben yadırgamıyorum bende veriyordum ama babam asla harcatmazdı anneme biriciğin maaşı boğazımdan geçmesin ne eksiği varsa al derdi anneme

nekadar dusuncelı ve ıyı bır baban varmış.helal olsun çok duygulandım gercekten

luckı

sen cok ıyı nıyetlısın bunu anladık

ama bu ıyı nıyetın suıstımal edılıyor
bıran önce cozum bulmalısın

kendini ve eşini düşün hayatım gerisi boş inan buna ilk planda siz olun
aileleriniz 2.planda olsun
evlilik bunu gerektirir zaten..

sanırım kelimesi fazla kaçmış.çokkk safsın çok :51:

yaa aslında böle nasıl desem biraz fenayımdır ama eşimin ailesine nedense biş idiyemiyorum sanki önümde b duvar var bişi beni engelleiyo :25::25:

nekadar dusuncelı ve ıyı bır baban varmış.helal olsun çok duygulandım gercekten

saol cnm babam öyledir canımın içi herşeyim halada bana hep destek olmaya çalışır.
yağın bittimi kızım şekerin varmı kızım Allahıma nasıl bir kulluk ettim bilmyorum ama beni bu kadar mükemmel bir anne babaya sahip etti Allah eksikliklerini göstermesin hiç kimsenin anne babasının inşallah.

senin fena halin buysa gerisi nerde peki?

sus kı döferim heee :1:
nickim değişti biricik ben canım
bende eşimin babasına arada ne kadar kızsamda onu çok sevyorum ve ona asla bişi diyemem sert olarak.anca buna buna üzülüyorum baba böyle olmsa derim saygımı bozamıyorum.ama bana zaten kızları gibi davranıyolar sadece eşimle birlikte çalışıyorlar iş konusundaki kafasızlığına kızıyorum okadar

ne kadar saçma ya ben sadece eşimi bilirim maaşımı alır eşime veririm oda bana geri verir.ne kadar saçma,k.pederin babadır sayarsın ama ben çalışayım maaşımı alsın bide bana para vermesin yok böyle bişey ya

senin fena halin buysa gerisi nerde peki?

aslında saflık ve iyi niyetli olmasından ziyade
babasınıda anlattı
tam olarak sırtını dayıyabileceyi
problemlerini anlayacak ve çözmesinde yardımcı olacak bir aile bulamaması olabilirmi
kimse böyle bir yüzyılda bu kadar iyi niyetli yada saf olamaz diye düşünüyorum
elini kolunu bağlı hissetmesi olabilir kanaatimce..

saol cnm babam öyledir canımın içi herşeyim halada bana hep destek olmaya çalışır.
yağın bittimi kızım şekerin varmı kızım Allahıma nasıl bir kulluk ettim bilmyorum ama beni bu kadar mükemmel bir anne babaya sahip etti Allah eksikliklerini göstermesin hiç kimsenin anne babasının inşallah.

sorun kendi ailesinede para vermiş olması meselesi değil
istemeden istemeyede fark var
bilmem anlatabiliyormuyum
hiç bir evlat ailesinin ihtiyacı varken parasını sakınmaz ki

sus kı döferim heee :1:
nickim değişti biricik ben canım
bende eşimin babasına arada ne kadar kızsamda onu çok sevyorum ve ona asla bişi diyemem sert olarak.anca buna buna üzülüyorum baba böyle olmsa derim saygımı bozamıyorum.ama bana zaten kızları gibi davranıyolar sadece eşimle birlikte çalışıyorlar iş konusundaki kafasızlığına kızıyorum okadar

tanıdım zaten canım :70:ama ben bunu konu sahibine yazdım canım

Back
X