Ağlamaktan Gözlerim şişti :(

lucky88 varmı bir gelişme canım naptın akşam?

Son düzenleme:
Eve gelin degil de i$çi almi$lar.
Damat yatsin, görümce yatsin sen çali$!

Kusura bakmayin ama ya$adiginiz hayat $artlari bana göre degil yazilarinizdan da memnun gibi gözüküyorsunuz. Madem her$ey normal geliyor... 50ytl $imdiden kesmesi de normal gelsin. Bu internet parasini bilgisayari nerden aldiniz onlari kim ödüyor?
TR de domates bile pahallanmi$ belki kayinpeder onu ve kurban bayramini dü$ünerek $imdiden tasarufa ba$lami$tir. :51:

ben halimden memnunum derken en azından dışarıdakilere nazaran gördüklerime karşın bizimkiler daha iyi.neler görüyoruz neler.ben halima baen şükrediyoru.ya laftan anlamaz cahil insan olasalardı ne yapardım iyice kafayı yerdim.tabi kafayı yeme safhasına gelmeden çeker giderdim.Allahıma çok şükür bu zamana kadar kimseyi utandırıcak bişi yapamdım yapmamda.kim istemezki kendi düzeni kendi evi olsun?benim tek istediğim bu.lütfen yanlış anlamayın beni.

ben halimden memnunum derken en azından dışarıdakilere nazaran gördüklerime karşın bizimkiler daha iyi.neler görüyoruz neler.ben halima baen şükrediyoru.ya laftan anlamaz cahil insan olasalardı ne yapardım iyice kafayı yerdim.tabi kafayı yeme safhasına gelmeden çeker giderdim.Allahıma çok şükür bu zamana kadar kimseyi utandırıcak bişi yapamdım yapmamda.kim istemezki kendi düzeni kendi evi olsun?benim tek istediğim bu.lütfen yanlış anlamayın beni.

yani ne yaptın dün akşam konuştun mu eşinle?

lucky88 varmı bir gelişme canım naptın akşam?

Cnm dün akşam eşimle herşeyi konuştuk bir an önce iş bulucak işe başladığından babasıyla konuşucak.kendide kabul etti bazı şeyleride en başındanben hata yaptım dedi.maaşını babama ver dememeliydim dedi.haklısın dedi.işe girdiğimde herşey farklı olcak hepimiz yolumuza bakıcaz söz dedi.bide akşam yatarken eşim geldi dediki bizim odadan konuşulanlar duyulurmu dedi bilmem dedim bende.o dışarda durdu bende bişiler mırıldandım hani ses gdiyomu diye.dedimki niye böle bişi sordun.cebinden 50 lira çıkardı bu ne dedim.babam sana verdi dedi.Allah Allah dedim duydular sanırım dedim.ama duysalardı mutlaka eşime çıtlatırlardı.hala neden öle bişi yaptı anlamadım.

Son düzenleme:
Cnm dün akşam eşimle herşeyi konuştuk bir an önce iş bulucak işe başladığından babasıyla konuşucak.kendide kabul etti bazı şeyleride en başındanben hata yaptım dedi.maaşını babama ver dememeliydim dedi.haklısın dedi.işe girdiğimde herşey farklı olcak hepimiz yolumuza bakıcaz söz dedi.bide akşam yatarken eşim geldi dediki bizim odadan konuşulanlar duyulurmu dedi bilmem dedim bende.o dışarda durdu bende bişiler mırıldandım hani ses gdiyomu diye.dedimki niye böle bişi sordun.cebinden 50 lira çıkardı bu ne dedim.babam sana verdi dedi.Allah Allah dedim duydular sanırım dedim.ama duysalardı mutlaka eşime çıtlatırlardı.hala neden öle bişi yaptı anlamadım.

:27:..................

nihayet alabildiniz:6:

Siz beni yanlış anlamışsınız hemde taa en başından benm derdim 50 lira değil.benpara deli yada manyağı değilim.lütfen yanlış değerlendirmeyin.ne demek nihayet almışsınız bu ne demek oluyo.sanki bu kadar sıkıntıyı 50 lirayı almak için yaptım.rica ediyorum anlamadan kalp kırıcı şeyler yazmayın

kırılmanızı istemem para delisi olduğunuzuda düşünmüyorum

tatlım eşin yenimi anladı senin haklı olduğunu?
1 senedir anlamamasıda garip değilmi
?

Siz beni yanlış anlamışsınız hemde taa en başından benm derdim 50 lira değil.benpara deli yada manyağı değilim.lütfen yanlış değerlendirmeyin.ne demek nihayet almışsınız bu ne demek oluyo.sanki bu kadar sıkıntıyı 50 lirayı almak için yaptım.rica ediyorum anlamadan kalp kırıcı şeyler yazmayın

Mevzu sizin para delisi olmanız değil ki.
Elbette kazandığınız, emek verdiğiniz paranın derdine düşeceksiniz.
O zaman kayınpederiniz para delisi, elinizde avucunuzda birşey bırakmıyor bakın.
Siz o evde neden kalıyorsunuz, neden kabul ettiniz, birikim yapmak için mi,elinizde kalmayan 5 kuruşla mı, birikim yapacaksınız.
Yani neresinden tutsanız, kopuyorsunuz.
İnsanın yeri geldiğinde eşi iş bulamayabilir, kadın idare edebilir,
ama bir yere kadar, kayınpedere de bakmak zorunda değilsiniz.
Ama aynı evde yaşadığınız için de, sorumlusunuz malesef.
Ama bu herşeyinizi elinizden alma hakkını vermiyor onlara.
Siz istiyorsanız da kendi emeğinizi istiyorsunuz, istemek ne kelime hatta,
vermemelisiniz, kayınpeder de istememeli zaten.
Eşiniz umarım verdiği sözleri tutar, biran önce iş bulur ve ayrılırsınız inş.
Bu da sizin sağlam duruşunuzu korumanızla ancak gerçekleşir.

Son düzenleme:
Mevzu sizin para delisi olmanız değil ki.
Elbette kazandığınız, emek verdiğiniz paranın derdine düşeceksiniz.
O zaman kayınpederiniz para delisi, elinizde avucunuzda birşey bırakmıyor bakın.
Siz o evde neden kalıyorsunuz, neden kabul ettiniz, birikim yapmak için mi,elinizde kalmayan 5 kuruşla mı, birikim yapacaksınız.
Yani neresinden tutsanız, kopuyorsunuz.
İnsanın yeri geldiğinde eşi iş bulamayabilir, kadın idare edebilir,
ama bir yere kadar, kayınpedere de bakmak zorunda değilsiniz.
Ama aynı evde yaşadığınız için de, sorumlusunuz malesef.
Ama bu herşeyinizi elinizden alma hakkını vermiyor onlara.
Siz istiyorsanız da kendi emeğinizi istiyorsunuz, istemek ne kelime hatta,
vermemelisiniz, kayınpeder de istememeli zaten.

benim yazmama gerek yok arkadaş yazmış düşündüklerimi
buradaki herkez size iyi niyetli yaklaştı ama siz her şeyi anlamak istediğiniz gibi anlıyorsunuz
siz mutluysanız bize söz düşmez

cnm allah kolaylık versın...
taaa en basından yanlıs yapmıssınız...
gelelım bugune....esınle ıyıcekonus mutlaka bır iş bulsun bıran once.gerekırse ıstedıgınden bıraz daha az paralı olsun.hıc degılse evde oturmaktan ıyıdır...o zaman bıraz daha rahatlarsınız.allah kolaylık versın

peki canım eşin evde ne yapıyor bütün gün ?

Son düzenleme:
benim yazmama gerek yok arkadaş yazmış düşündüklerimi
buradaki herkez size iyi niyetli yaklaştı ama siz her şeyi anlamak istediğiniz gibi anlıyorsunuz
siz mutluysanız bize söz düşmez

ben anlamak istediğim gibi anlamıyorum.eğerki öle düşünüyo olsam burdaki arkadaşlar sayesinde bi karara varmam.ve hereksinde iyi niyetli olduğunu zaten biliyorum ve bu yüzden derdimi sizinle paylaşıp tecrübeli arkadaşlar fikir aldım.kararımında arkadasınyadım varsın kim kırılırsa kırılsın umurumda değil.benim sağlığımdan önemli değil hiçbişi.

ayrıca mumkunse gorumcende iş bulsun.herseyı senın ustune yıkmışlar gıbı geldi bana....

Kayınpederinize maaşınızı vermekle baştan yanlış yapmışsınız evlerindeki kuralı size mal etmeleri saçmalık siz bütün bi ay çalışıpta maaşınızı kayınpederinize veriyosunuz birde üstüne sıkıntısını siz çekiyosunuz kimseye para vermek mecburiyetinde değilsiniz para kolay kazanılmıyor ne zorluklarla ne emeklerle kazanıyoruz kolay mı oh ne güzel iş alışmışlar birde senin paranla sana harçlık veriyorlar bence eşiniz işe başlar başlamaz ayrı bir eve çıkın o zamana kadarda ben size bundan böyle bütün maaşımı veremem veya iş yerinizde sıkıntı oldugunu maaşınızı düşürdüklerini falan söyleyin yani size mi güveniyorlar sizde çalışmıyor olabilirdiniz eşinize verseniz neyse diycem eşinizdir neticede ama siz ailesini beslemek zorunda değilsiniz insanda çalışma isteği kalmaz siz o evin gelinisiniz sonuçta gerçekten yapılan haksızlık hani eve bi katkınız olabilir ama parayı götürüp eline saymayın bunu yapmayın para sizin paranız siz çalışıyosunuz siz kazanıyosunuz kendi paranızla rezil olmayın. Siz iyi niyetlisiniz ama insanlar iyi niyetinizi suistimal ediyorlar.

Back
X