Ağlamaktan Gözlerim şişti :(

Bu kadar üye sızın ıcın çözüm üretti..

Bır cok konu açan uye gıbı bıldıgınızı okumadınız..

Ve yazılanlardan ders alarak aldıgınız karar ıcın tebrık ederım..

Dılerım eşınız en kısa zamanda iş bulur..

Cok mutlu mesut olursunuz..

Mutlu haberlerle sıtede konu açarsınız....

Fedakarlıklarınızın karşılıgınıda kat kat alırsınız

diğer konularından hatırlıyorum seni canım
evini ayırmadan bu sıkıntılardan kurtulamazsın:50:
umarım eşin bir an önce iş bulur da ayrı eve çıkarsınız
küçük büyük demeyin kira da olsa evinizi ayırın yoksa bu sıkıntıların bitmez canım

gercek olan ne harcliginin tamamen kesilebilme ihtimalimi ?
zaten esim is bulamazsa ailemin yanina dönücem demisken
bu ihtimali düsünmek bence gereksiz

konu sahibi kızın yaşı küçük ve tecrubesiz anladığım kadarı ile eşide kızı etkiliyor
ailem kızar diye

valla bende maaşınızı ndn verdiğinizi anlamadım birikim yapmak için aynı evde oturuyor olmanız lazımdı :26: ihtiyaçları yok birde:28:allah yardımcınız olsun ne diyim çok üzüldüm ...

valla bende maaşınızı ndn verdiğinizi anlamadım birikim yapmak için aynı evde oturuyor olmanız lazımdı :26: ihtiyaçları yok birde:28:allah yardımcınız olsun ne diyim çok üzüldüm ...

hakkaten ihtiyaçta yok..k.validenin maaşı var,k.pederin maaşı var, üstelik çalışıyor da duble maaş..
görümce de düne kadar çalışıyordu..Eeeee..
bu kız aileye girdi masrafları mı arttı?
ya çalışmayan biri olsa,evhanımı olsa ne olacaktı k.pederin tutumu?..
insan utanır gelinin maaşını almaya.. yönlendirsin gelinini oğlunu ,
bankaya hesap açtırsın..sizin adınıza yatırayım falan desin,getirip banka cüzdanını göstersin,anlarım..
ama hiç birtürlü anlamıyorum..

eşinde de hata çok..babam kızar, maaşını ona ver de ne demek..

görümce başka türlü. maaşını kime vericen diye soruyor..sende lafı soksana..
senin gibi maaşımı saklamıyorum diye..
bu da sana bir fırsat olur, maaşını pedere vermemek için..ben olsam bunu kendi lehime çeviririm..
belki anne babasının haberi var maaşını eksik söylediğinden.. size öyle aktarılıyor olabilir..

kararli olman güzel ama lafta kalmasin uygulamaya gec ezdirme kendini canim,bencede 1 ay süre cok esine ,bir hafta bilemedin 10 günde bulsun bi is aksama kadar evde isi ne gezsin bulsun?her yükü sen omuzladiktan sonra evliligin amaci neki...

nasıl yani ya ,maaşını kayınpedere vermek te ne oluyor ,çok garip ,ben bütün ay çalışıcam ve kayınpedere vericem öylemi ,oldu canım ..

ah bu aileler ben eşimin aklına uydum 170 bin para yatırdım evim olacak diye o parayı eşşek gibi afedersiniz ödemek zorunda kaldım sonunda ne mi oldu ayrıyız onlardan onları kapımdan içeri sokmam ne bu aile otoritesi 2 insan hayatını birleştşrmeye karar verdiyse sıkıntıyıda kendileri çekmeli rahatıda kayınpederle değil.. bu lafıma kızabilirsniz ama uzatmamak için anlatmıyorum hata sende de demek istemiyorum ama sanırım gerçek bu aile içinde olan meseleleri bilemeyiz ben senin yerinde olsam derhal o işten ayrılırım onlara para vermemek adına ama birikim yapıcam diyorsanda bu durumda işin zor arkdşım allah yardımcın olsun

ama senin yerinde olsam eşim iş bulur bulmaz hemen ayrı eve çıkarım sıkıntıyı eşimle beraber çekerim yeri geldğinde de paramı harcarım üzüldüm durumuna ama kayınpederini boğmak geldi içimden hadi sen veriyosun o neden alıyor kii saçmaa

Son düzenleme:
UFF içim daraldı gerçekten okudukça.
allah size sabır versin
siz çok fedakar birisiniz.
ama kendiniz çoook yıpranırsınız.
eşiniz öyle böyle bi işe girsin ve çıkın bnce o evden.

benimde içim daraldı arkadaşa sabır değil AKIL versin diyorum.:20:daha diyecek bişey yok galiba.:68:

:43:valla ınsanın moralı cok bozuluyo ya en buyuk hata esınde bence eşin bıraz pısırık sanırım yeterınce senı sahıplenemıyo bence elını vuracak masaya o kadar bence cozum cok basıt paranı vermeyeceksın o kadar aynı evde oturuyorsun para bırıksın dıye ama para gordugun yok cok buyuk haksızlık senın ıyı nıyetınden faydalanıyorlar ac gozunu bence kım surat yaparsa laf soylerse soylesın boyle de huzurun yok sonucta tavrını koy ses cıkarmazsan ezerler ...

kızın maaşını bekleyenler çok hele avukat görümceye ne demeli soruya bak maaşını kime vercen diye soruyormuşş yuh diyorum artık..bulmuşlar senin gibi iyi niyetli saf kalpli kızı kullanıyorlar yazık..insanlık nereye gidiyor hele senin eşine ne demeli..eşi çalışıyo adam keyif yapıyor oh ne ala..aldığın kararı uygularsan emin ol hızlıca işler yoluna girecek..en azından ailenin yanında çalış ve paranı biriktir..bu en güzeli şuanda

çık işten uzat Bacaklarını akşama kadar yayıl.. hatta hamile kal ikiz çocuk yap.. sana da çocuklarına da Baksınlar.. çook kızdım yaa ! oğullarına sorumluluk duygusu vermedikleri giBi gelinlerinin de özgüvenini ellerinden almışlar kızın parasına göz dike dike.. size Birey olduğunuzu aile olduğunuzu unutturmuşlar.. eşine de sana da normal gelmeye Başlamış ellerine para saymak.. resmen en kötüsüne aliştirip susturmus Bastırmıslar.. ne ürkütücü Bi aile yaa.

yaa Bi ay çalişip kazandiğim parayı onlara sayacağima Boşanır gider kendi anama BaBama Bakarım yaa.. gençmişsin daha çek restini git ananın evine.. Böyle koca olmaz olsun yaa koca dediğin dağ gibi olmalı dağ.. evin erkeği sen olmuşsun, nasıl iş Bu yaa..

Valla çok zor bir hayat. İnşallah kararınızın arkasında durabilirsiniz.. Allah kolaylık versin size. Hakkınızda hayırlısı olsun..

bence onalr işin kolayına kaçıyolar saçmalığa bak gelinin parası alınır mı ya bir verirsin iki veririsin sıkışık die hep vermek de ne oluyo tamam eşin çalışmıyo onun açığını kapatıyon zaten sen e kızı varmış yada kendi çalışşısn yeni işe girsin çalıştığı yer gençleşmeye gidiyo die her yer her işyeride böylemi yapıyo gitsin çalışsın bence onlar sömürgecilik yapıyo sakın kendine gel ipleri verme ellerine sonra geri alamazsın tartışma çıkacakmış bırak çıksın sen olmasan ne yapacaklar kusura bakma ama kendini ezdirme derim ben yinede senin kararın ama yanlış yoldasın

kayinpederiniz ne genis insanmis.
insan cocugundan esinden para almaya cekinir, kayinpederiniz gelinin maasini alip ona cocuk gibi harclik verecek kadar mi du$mu$ bu nasil istir ben anlamadim?
nasil bir yuzdur ki issiz oglun evde otururken gelinin tum ay calisan parasini almayi kabul edersin?
hadi aldin diyelim nasil verdigin uc kurusu ondan kesersin?
nasil bir dunya oldu bu ben anlayamiyorum.
sizde de cok kabahat var, ne diye gider maasinizi kayinpederinize verirsiniz yani bu ne sacmaliktir...
baska da yorumum yok vallahi icim sIkIldi bu ne yaaaaa... :53:

Eve gelin degil de i$çi almi$lar.
Damat yatsin, görümce yatsin sen çali$!

Kusura bakmayin ama ya$adiginiz hayat $artlari bana göre degil yazilarinizdan da memnun gibi gözüküyorsunuz. Madem her$ey normal geliyor... 50ytl $imdiden kesmesi de normal gelsin. Bu internet parasini bilgisayari nerden aldiniz onlari kim ödüyor?
TR de domates bile pahallanmi$ belki kayinpeder onu ve kurban bayramini dü$ünerek $imdiden tasarufa ba$lami$tir. :51:

hakkaten ihtiyaçta yok..k.validenin maaşı var,k.pederin maaşı var, üstelik çalışıyor da duble maaş..
Görümce de düne kadar çalışıyordu..eeeee..Bu kız aileye girdi masrafları mı arttı?

Ya çalışmayan biri olsa,evhanımı olsa ne olacaktı k.pederin tutumu?..
Insan utanır gelinin maaşını almaya.. Yönlendirsin gelinini oğlunu ,
bankaya hesap açtırsın..sizin adınıza yatırayım falan desin,getirip banka cüzdanını göstersin,anlarım..
Ama hiç birtürlü anlamıyorum..

Eşinde de hata çok..babam kızar, maaşını ona ver de ne demek..

Görümce başka türlü. Maaşını kime vericen diye soruyor..sende lafı soksana..
Senin gibi maaşımı saklamıyorum diye..
Bu da sana bir fırsat olur, maaşını pedere vermemek için..ben olsam bunu kendi lehime çeviririm..
Belki anne babasının haberi var maaşını eksik söylediğinden.. Size öyle aktarılıyor olabilir..
Bu kız aileye girdi masrafları mı arttı?

Son düzenleyen: Moderatör:
üstteki mesajdaki saptama
konu sahibi arkadaşta zamanla tecrube kazanır hakkını aramasını öğrenir
eşindende çevresindende:34:[/B]

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X