Ağlamaktan Gözlerim şişti :(

aynen tatlım kayınpedere para vererek naasıl birikecek paran?
ayrıca ne krediniz var?
eşin şuanda nerede ve ne yapıyor.mesleği ne?
gerekirse nakliyecilik şoförlük yapsın cnm

Son düzenleme:
80 milyar ev borcum var eşim krediyi ödüyor babasıyla aynı işteler.ve eşime bende harçlık veriyorum genelde.1 milyarla şükür geçiniyorum.faturalar taksitler eşime para derken...düşün işte.böyle yaşamaktansa soğan ekmek ye inan daha mutlu olursun

ben zaten şuyum buyum olsun istemiyorum.Allah ne verdiyse.Varlık içinde büyüen biri değilim maddi olarak o kadar çok çok sıkıntı çektimki.parasını çarç ur eden biri değilimdir.

işte bende bu sölediklerini yapmak istediyorum.bi konu hariç istediğim şeyleri çatır çatır almak dışında.benim derdim para biriktirmek başka bişi değil.

1 senedir ne biriktirebildiniz?..pedere verdiğin paralar birikiyormu? yoksa evin ihtiyaçlarına mı gidiyor?

aynen tatlım kayınpedere para vererek naasıl birikecek paran?
ayrıca ne krediniz var?
eşin şuanda nerede ve ne yapıyor.mesleği ne?
gerekirse nakliyecilik şoförlük yapsın cnm

nasıl birikicek o para bilmiyorum.bi evleneğimiz zaman 10 milyar kredi çekilmiş.evin bi kısmı yenilendi kapılar badana şu bu.ayrı çatı yapıldı.bunun için çekilmiş yani.eşim şuan evde mesleği kuyumculuk.

Boşanın demek biraz abartı olmuyomu sizce.çözüm ürtmek varken??

çözüm derken?? kimseyi kırmadan nasıl çözülür ben anlamadım. eş çalışmıyor ama kırılmasın, kayınpeder parayı son kuruşuna kadar alıyor ama kırılmasın, hiç anlamadım ben bu işi.

Kaçıncı defa yazışım...
Garsonluk,tezgahtarlık yapması,bu arada bir arkadaş limon satsın demiş...
Sizce hangi çözüm abartı?

Gitsin ne iş olursa olsun çalışsın dedik tık yok!
Boşanın deyince abartıyorsunuz oldum!!!
Eee tamam evde yayılan kocanızı ve ailesini beslemeye devam edin madem!

Kaçıncı defa yazışım...
Garsonluk,tezgahtarlık yapması,bu arada bir arkadaş limon satsın demiş...
Sizce hangi çözüm abartı?

tamam iş bulma konusundaki önerileriniz çok güsel bunda abartı yok ama siz sölediğiniz hemen kestirip atmak yani boşanmak abartı

Gitsin ne iş olursa olsun çalışsın dedik tık yok!
Boşanın deyince abartıyorsunuz oldum!!!
Eee tamam evde yayılan kocanızı ve ailesini beslemeye devam edin madem!

iş bulsun deidk tık yok derken??
ben zaten iş bulması konusunda sürekli konuşuyorum ve birlikte akşamları bakıyoruz ialnalra uygun olanlara başvuruyoruz.

peki cnm eşin başka bi meslek yada dediğim gibi ehliyeti varsa şoförlüğe sıcak bakmıyormu?
bir senedir kuyumculuk işi bulamaması mümkünde diil?

Oturup konuşsanız faydası olurmu acaba?Tabiki çözüm üretmek varken yuva yıkmak olmaz.Sonra her ailede başlangıçda ciddi de olsa sorunlar oluyor .Bunlar zamanla rayına oturuyor.Kayınpederinize sizinde hevesleriniz ihtiyaçlarınız olduğunu anlatsanız.Ailenize destek çıkmanız güzel tabii ama bu derece harçlıksız gezecek kadar destek olmamalı

Son düzenleme:
aynen lalecim
yorum yapmak kolay tamam
yakınmanıada kolay
eşiniz hakkında hiç bir şey söylemediniz onu kusurlu görmüyorsunuz
adamın evinde oturup kendi kurallarınızı koymanız sadece hayal bence
ne dememizi istiyorsunuz
vah vah çok kötü kayınpederiniz var dememizimi
bu çözümmü sizce

peki cnm eşin başka bi meslek yada dediğim gibi ehliyeti varsa şoförlüğe sıcak bakmıyormu?
bir senedir kuyumculuk işi bulamaması mümkünde diil?

cnm şuan kuyumculuk sektöründe ciddi bi sıkıntı va rçünkü eşimin eski çalıştığı yerdeki bi arkadaşıda 1 aylık evli ve onuda işten çıkardılar. oda iş bakyo ama piyasa çok kötüymüş

o zamnalar ben çalışmıyodum. borçlar vardı ve biz evlendikten 1 ay sonra eşimi işten çıkardılar.eşim zaten anlaşmış durumu işler kötü gittiği için her an çıkartılabilirim diye

tatlım anlamıyorum cidden ,ayrı eve çıkmadınız eşya almadınız neyin borcunu yaptınız ki? eşinin ailesi resmen seni sömürüyor ama sen kabullenmek istemiyorsun hala burda o kadar şey yazıldı hala bahane buluyosun çaba göstermiyorsun.Git ailenin yanına benden sana tavsiye..

Peki sen ne yapmayı düşünüyorsun lucky?
kaç kişi sormuş ama cevap vermemişsin heralde göremedim,ailen ne diyor bu duruma?
çok üzüldüm inan ki durumuna:((
bende kayınvalidemle aynı eve gittim,4 yıl oturduk,paramızı biriktirdik ev aldık çıktık,evin bütün masrafı bizdeydi ama parayı götürüpte kayınvalideme vermiyordum,bendeydi idare,sende öyle yap,madem çıkacak gücünüz yok şuan,sen alışverişini falan yap,ama komple paranı verme,eşinide sıkıştır çalışması için...

nasıl birikicek o para bilmiyorum.bi evleneğimiz zaman 10 milyar kredi çekilmiş.evin bi kısmı yenilendi kapılar badana şu bu.ayrı çatı yapıldı.bunun için çekilmiş yani.eşim şuan evde mesleği kuyumculuk.

Gelinin maaşına güvenerek mi çekilmiş o kredi?..evlerini yenilemiş aile resmen..
size ev için çekilmiş olsaydı o kredi,evinizde ayrı yaşarken, şimdi eşin çoktan iş bulmuştu kendine..
kapalı çarşı piyasasında mı çalışıyordu eşin önceden?

aynen lalecim
yorum yapmak kolay tamam
yakınmanıada kolay
eşiniz hakkında hiç bir şey söylemediniz onu kusurlu görmüyorsunuz
adamın evinde oturup kendi kurallarınızı koymanız sadece hayal bence
ne dememizi istiyorsunuz
vah vah çok kötü kayınpederiniz var dememizimi
bu çözümmü sizce

ben zaten k.pederimi kötüleyin demedimki.amacım ne yapabilmekti.bu sıkıntıya karşı nasıl bi öneml almalıyım.nerde hata yaptım.her ailede sorunlar oluyo ama sırf bu yüzden nenden kolay yolu tercih ediyimki bunu anlamaıyorum

iş bulsun deidk tık yok derken??
ben zaten iş bulması konusunda sürekli konuşuyorum ve birlikte akşamları bakıyoruz ialnalra uygun olanlara başvuruyoruz.

cnm şuan kuyumculuk sektöründe ciddi bi sıkıntı va rçünkü eşimin eski çalıştığı yerdeki bi arkadaşıda 1 aylık evli ve onuda işten çıkardılar. oda iş bakyo ama piyasa çok kötüymüş

Ne kuyumculuK sektörü ne krizi arkadaşım?
Tamam mesleğidir anlarım ama siz bu kadar sıkıntıdayken iş beğenmemezlik lüksü olamaz!!

Back
X