Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
80 milyar ev borcum var eşim krediyi ödüyor babasıyla aynı işteler.ve eşime bende harçlık veriyorum genelde.1 milyarla şükür geçiniyorum.faturalar taksitler eşime para derken...düşün işte.böyle yaşamaktansa soğan ekmek ye inan daha mutlu olursun
işte bende bu sölediklerini yapmak istediyorum.bi konu hariç istediğim şeyleri çatır çatır almak dışında.benim derdim para biriktirmek başka bişi değil.
aynen tatlım kayınpedere para vererek naasıl birikecek paran?
ayrıca ne krediniz var?
eşin şuanda nerede ve ne yapıyor.mesleği ne?
gerekirse nakliyecilik şoförlük yapsın cnm
Boşanın demek biraz abartı olmuyomu sizce.çözüm ürtmek varken??
1 senedir ne biriktirebildiniz?..pedere verdiğin paralar birikiyormu? yoksa evin ihtiyaçlarına mı gidiyor?
Kaçıncı defa yazışım...
Garsonluk,tezgahtarlık yapması,bu arada bir arkadaş limon satsın demiş...
Sizce hangi çözüm abartı?
tamam iş bulma konusundaki önerileriniz çok güsel bunda abartı yok ama siz sölediğiniz hemen kestirip atmak yani boşanmak abartı
Gitsin ne iş olursa olsun çalışsın dedik tık yok!
Boşanın deyince abartıyorsunuz oldum!!!
Eee tamam evde yayılan kocanızı ve ailesini beslemeye devam edin madem!
peki cnm eşin başka bi meslek yada dediğim gibi ehliyeti varsa şoförlüğe sıcak bakmıyormu?
bir senedir kuyumculuk işi bulamaması mümkünde diil?
o zamnalar ben çalışmıyodum. borçlar vardı ve biz evlendikten 1 ay sonra eşimi işten çıkardılar.eşim zaten anlaşmış durumu işler kötü gittiği için her an çıkartılabilirim diye
nasıl birikicek o para bilmiyorum.bi evleneğimiz zaman 10 milyar kredi çekilmiş.evin bi kısmı yenilendi kapılar badana şu bu.ayrı çatı yapıldı.bunun için çekilmiş yani.eşim şuan evde mesleği kuyumculuk.
aynen lalecim
yorum yapmak kolay tamam
yakınmanıada kolay
eşiniz hakkında hiç bir şey söylemediniz onu kusurlu görmüyorsunuz
adamın evinde oturup kendi kurallarınızı koymanız sadece hayal bence
ne dememizi istiyorsunuz
vah vah çok kötü kayınpederiniz var dememizimi
bu çözümmü sizce
iş bulsun deidk tık yok derken??
ben zaten iş bulması konusunda sürekli konuşuyorum ve birlikte akşamları bakıyoruz ialnalra uygun olanlara başvuruyoruz.
cnm şuan kuyumculuk sektöründe ciddi bi sıkıntı va rçünkü eşimin eski çalıştığı yerdeki bi arkadaşıda 1 aylık evli ve onuda işten çıkardılar. oda iş bakyo ama piyasa çok kötüymüş