- 12 Şubat 2017
- 1.021
- 703
- 43
- 35
- Konu Sahibi Zencefill90
arkadaşlar merhaba. kıyafetlerimden uçuşan tüy ve tozlarla başım dertte. yıkıyorum kurutma makinasına atıyorum çıkarıp dolaba koyarken ertafa birsürü minik tüy iplik ve toz yayılıyor ama sanki kar yapar gibi o kadar fazla ki. yeni yıkanmış bir çamaşır nasıl bu kadar tozlu olabilir aklım almıyor. kıyafetler bildiğiniz tüy ve toz döküyor yani hepsi öyle. sürekli evde uçuşan toz ve tüyler var artık çıldırmak üzereyim. 5 aylık bebeğim var o tozları soluyor sürekli diye korkuyorum ciğerlerine bişey olucak diye. herkese olan bir durum da ben mi bebeğim olduğu için yeni dikkat etmeye başladım bilmiyorum ama gerçekten özellikle güneş varsa kıyafetleri sallayınca birsürü toz ve minik iplikler yayılıyo. sizde de oluyor mu lütfen bişey söyleyin cidden kafayı yemek üzereyim bu tozlarla. günde 4-5 defa tpz alıyorum 10 dk sonra yine üstümüzden yayılıyo yapmamışım gibi. evde olanlardan rica etsem güneş alan bi odada dolaptan çıkardığınız bi koyafeti aallayıp bakar mısınız sizin kıyafetler de tüy döküyor mu ? kazak falan değil bildiğiniz normal pamuklu badiler çarşaflar bebeğimin kıyafetleri hepsi aynı şekilde. makinamda mı sıkıntı var anlamadım