• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aglamak istiyorum

SURELLA27

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Merhabalar ben 35 yasinda 1 kızı olan biriyim. Eşimle ayri yaşıyorum kendisi 2 kez beni aldattı. Ama yinede kizim ufak diye ilkinde affettim.ikinci kez yapınca tabi kabul edemedim ama yinede belki bazı şeyler düşüncesiyle bekledim.kayimvalidemle birlikte oturdum evlendiğimde de kayinvalidem vardi .sagolsun bi arkadas gibiydik. 5 sene bu sekilde yasadim. Eşim başkasıyla birlikte kalıyordu bu süreç içerisinde. Ama en sonunda birseyler degismeyince kayinvalidemle durmayı bıraktım ve ailemin yanına geldim. Sagolsun kapıları herzmn acıktı. Kizim arkadaşlarına öğretmenlerine ortama çok çabuk ayak uydurdu . Bende tabi ailemleyim diye mutluydum. Hala bosanma davası açmadım eşimin bazı sıkıntıları problemi var diye. Psikolojik olarak. Yaz itibari ile onuda artik sonlandırmak istiyorum tabi.ama suan bana ailemin yanında olmak iyi geliyormu gelmiyormu bilmiyorum. Kendime suan bir işte bulamadim.onun skntisida var. Biyandan babamlar kendi.odalarini verdi kizimla bana orda yatıyoruz. Erkek kardeşim var evde . Onun kaldığı odayı hep birlikte kalabilxegimiz bir şekilde ayarlamaya çalışıyoruz.annemle babam kendi yerlerine gecsin diye. Eşyalarınızı tam anlamıyla yerleşik değil tabi.duzen yok..kendi düzenimiz yok gibi geliyor fazlalık gibi hissediyorum nedense . Böyle düşünmekte haklimuyim değilmiyim bilmiyorumda. Hicbiryere sığamıyorum baktığım zaman . Sanki tüm.duzeni bozmuş gibi hissediyorum.

Merhabalar ben 35 yasinda 1 kızı olan biriyim. Eşimle ayri yaşıyorum kendisi 2 kez beni aldattı. Ama yinede kizim ufak diye ilkinde affettim.ikinci kez yapınca tabi kabul edemedim ama yinede belki bazı şeyler düşüncesiyle bekledim.kayimvalidemle birlikte oturdum evlendiğimde de kayinvalidem vardi .sagolsun bi arkadas gibiydik. 5 sene bu sekilde yasadim. Eşim başkasıyla birlikte kalıyordu bu süreç içerisinde. Ama en sonunda birseyler degismeyince kayinvalidemle durmayı bıraktım ve ailemin yanına geldim. Sagolsun kapıları herzmn acıktı. Kizim arkadaşlarına öğretmenlerine ortama çok çabuk ayak uydurdu . Bende tabi ailemleyim diye mutluydum. Hala bosanma davası açmadım eşimin bazı sıkıntıları problemi var diye. Psikolojik olarak. Yaz itibari ile onuda artik sonlandırmak istiyorum tabi.ama suan bana ailemin yanında olmak iyi geliyormu gelmiyormu bilmiyorum. Kendime suan bir işte bulamadim.onun skntisida var. Biyandan babamlar kendi.odalarini verdi kizimla bana orda yatıyoruz. Erkek kardeşim var evde . Onun kaldığı odayı hep birlikte kalabilxegimiz bir şekilde ayarlamaya çalışıyoruz.annemle babam kendi yerlerine gecsin diye. Eşyalarınızı tam anlamıyla yerleşik değil tabi.duzen yok..kendi düzenimiz yok gibi geliyor fazlalık gibi hissediyorum nedense . Böyle düşünmekte haklimuyim değilmiyim bilmiyorumda. Hicbiryere sığamıyorum baktığım zaman . Sanki tüm.duzeni bozmuş gibi hissediyorum.
Kaynananın yanında fazlalık hissetmediysen öz ailenin yanında da hissetmezsin. Allah yardımcın olsun ama hâlâ o adamın psikolojisini dusunuyorsan geri gidersin bahanen de rahat hissetmiyorum olur.

Hicbirseyde dikiş tutturamiyior gibiyim. Ne gercekten soyle sevildim ne soyle ayakları üstünde durabildi. Kendimi suan çok aciz hissediyorum. İçimi buraya dökmek istedim. Kimseye anlatamamda bu dusuncede olduğumu hissettiğimi. En iyisi burasi dedim

Kaynananın yanında fazlalık hissetmediysen öz ailenin yanında da hissetmezsin. Allah yardımcın olsun ama hâlâ o adamın psikolojisini dusunuyorsan geri gidersin bahanen de rahat hissetmiyorum olur.
Orda da öyleydim artik son zamanları. Artık umudu kestiğim an yani. Cok sukur ac değilim açıkta degilim ama neden bu düşüncelere giriyorum bilmiyorum.

Orda da öyleydim artik son zamanları. Artık umudu kestiğim an yani. Cok sukur ac değilim açıkta degilim ama neden bu düşüncelere giriyorum bilmiyorum.
Belki de beklentiniz çıkmadığı için bu dusuncelere girdiniz , 5 yıl olmayan kocayı beklemek üstelik aldatilmisken... Dava acsaydiniz şuan ev alacak tazminatınız olurdu.

Bunların hiçbiri eşinle bosanmamana sebep değil, adam pisliğin tekiymis sakin tekrar dönme gibi bir şeye kapılma. Hemen bosan kızın için de nafaka al güzelce. iş bul çalış. Küçük bir eve çok güzel sığarsın. Ailenden de uzaklaşma bir sorun yaşadığında onlar yardımcı olur. Ama sen kendi evinde kendi düzeninde güzel bir hayat kurarsın

Kaynananiz evinde, onun duzenine gidip, ev ustune ev kurup yasadiysaniz ve kendinizi fazlalik hissetmediyseniz kendi aileniz de bunu hic hissetmemelisiniz

Bunların hiçbiri eşinle bosanmamana sebep değil, adam pisliğin tekiymis sakin tekrar dönme gibi bir şeye kapılma. Hemen bosan kızın için de nafaka al güzelce. iş bul çalış. Küçük bir eve çok güzel sığarsın. Ailenden de uzaklaşma bir sorun yaşadığında onlar yardımcı olur. Ama sen kendi evinde kendi düzeninde güzel bir hayat kurarsın
Evet benimde aslinda düşüncem.bu sekilde ama elim.kolum bağlı. Ailem canim.cigerim dediğiniz gibi yine yakın olmak istyorum ama.kendi düzenim olması cok.daha iyi olur. İs bakiyorum görüşmeye gidiyorum ya karsimdakileri gozum tutmuyor yada saatler çok geç oluyor kızıma ayırmak vakit bulamıyorum busefer. Kaldim böyle arada sanki sıkışmış gibi hissediyorum

Belki de beklentiniz çıkmadığı için bu dusuncelere girdiniz , 5 yıl olmayan kocayı beklemek üstelik aldatilmisken... Dava acsaydiniz şuan ev alacak tazminatınız olurdu.
Calismiyordu kendisi hala çalışmıyor gerci ne tazminat ne nafaka ödemeye durumu var öyle.diyim Size. Kayimvalidem işte yollarda eline gectikce yolluyor. İs bakıyormuş ama hala ortada birsey yok

Evet benimde aslinda düşüncem.bu sekilde ama elim.kolum bağlı. Ailem canim.cigerim dediğiniz gibi yine yakın olmak istyorum ama.kendi düzenim olması cok.daha iyi olur. İs bakiyorum görüşmeye gidiyorum ya karsimdakileri gozum tutmuyor yada saatler çok geç oluyor kızıma ayırmak vakit bulamıyorum busefer. Kaldim böyle arada sanki sıkışmış gibi hissediyorum
Kızınız en az 6 yaşında olmalı o zaman ilkokula gitme vakti gelmiş.
Keşke kayınvalidenizde kalırken iş bakma süreçlerine girseydiniz.
Çok ama çok pasif kalmışsınız her şeyde

Araştırmaya devam edin mutlaka bulursunuz güzel bir iş gerekirse bir süre daha aile evinde kalın geç saatler olursa kızınız onlarla kalabilir, yada ayrı eve çıksanız da akşam kızınızı babanızgilden alıp kendi evinize geçersiniz, bosanin ki kocanizdan da nafaka alın daha rahat edersiniz o zaman, bir de aldattığını ispatlayin ev bile isteme hakkınız olur, evin kirasını o öder mesela

Kızınız en az 6 yaşında olmalı o zaman ilkokula gitme vakti gelmiş.
Keşke kayınvalidenizde kalırken iş bakma süreçlerine girseydiniz.
Çok ama çok pasif kalmışsınız her şeyde
Cokk fazla hemde cokk. Hem.karsi tarafi dusundum. Psikolojik olarak etkide kaldim bide .

Calismiyordu kendisi hala çalışmıyor gerci ne tazminat ne nafaka ödemeye durumu var öyle.diyim Size. Kayimvalidem işte yollarda eline gectikce yolluyor. İs bakıyormuş ama hala ortada birsey yok
Böyle culsuz adam seni 1 kez aldatıp affedilip, 2. Ye aldatıp terk ediyor ve seni 5 yıl bekletip başka kadınla da yasayabiliyor pes... Varmış böylelerinin alıcısı gerçekten.

Böyle culsuz adam seni 1 kez aldatıp affedilip, 2. Ye aldatıp terk ediyor ve seni 5 yıl bekletip başka kadınla da yasayabiliyor pes... Varmış böylelerinin alıcısı gerçekten.
Aynen oylee aynenn benim aptallığım. Ben hep kafası yerinde değil. Sorunları var . Yani böyle baktim hep inanirmisin. Bide annesiyle birlikteydik tabi onlarinda.psikolojik olarak tabi etkileri vardi bende. Yapma cocuk var soyle olur böyle olur. Aslinda yedim bitirdim kendimi. En sonunda canıma tak etti. Farkına vardım kendi degerimin

Aynen oylee aynenn benim aptallığım. Ben hep kafası yerinde değil. Sorunları var . Yani böyle baktim hep inanirmisin. Bide annesiyle birlikteydik tabi onlarinda.psikolojik olarak tabi etkileri vardi bende. Yapma cocuk var soyle olur böyle olur. Aslinda yedim bitirdim kendimi. En sonunda canıma tak etti. Farkına vardım kendi degerimin
Hadi gözün aydın.

İş bulup yakın bir eve taşınamaz mısınız kızınızla? Aileniz de destek olur belki. Bu şekilde herkes kendi düzeninde kalır.

Düzeniniz yokmuş ki zaten biran önce bosanirsiniz artık.İste çalışmamak için evlenilsede gün geliyor belli yaşta birde çocukla hayat kapımızı çalıyor.İsimize gelsin gelmesin bu böyle.Ben olsam kendimi hirpalarim biraz psikolojik olarak istediği kadar iyi olsun niye kayınvalide ile oturdum niye erken ayrılmadım niye çocuğu kaynanaya yada anneme bırakıp çalışmadım niye bu herifi bekledim vsvsvs.Sonrrada bir inat hayata kalkar ve yola çıkarım Evde yerde yatsam o kocanın kurduğu düzenden iyidir.Dûzen dediğin iyi eş ile olan bir kavram zaten Keşke tazminat alsaydınız.

Merhabalar ben 35 yasinda 1 kızı olan biriyim. Eşimle ayri yaşıyorum kendisi 2 kez beni aldattı. Ama yinede kizim ufak diye ilkinde affettim.ikinci kez yapınca tabi kabul edemedim ama yinede belki bazı şeyler düşüncesiyle bekledim.kayimvalidemle birlikte oturdum evlendiğimde de kayinvalidem vardi .sagolsun bi arkadas gibiydik. 5 sene bu sekilde yasadim. Eşim başkasıyla birlikte kalıyordu bu süreç içerisinde. Ama en sonunda birseyler degismeyince kayinvalidemle durmayı bıraktım ve ailemin yanına geldim. Sagolsun kapıları herzmn acıktı. Kizim arkadaşlarına öğretmenlerine ortama çok çabuk ayak uydurdu . Bende tabi ailemleyim diye mutluydum. Hala bosanma davası açmadım eşimin bazı sıkıntıları problemi var diye. Psikolojik olarak. Yaz itibari ile onuda artik sonlandırmak istiyorum tabi.ama suan bana ailemin yanında olmak iyi geliyormu gelmiyormu bilmiyorum. Kendime suan bir işte bulamadim.onun skntisida var. Biyandan babamlar kendi.odalarini verdi kizimla bana orda yatıyoruz. Erkek kardeşim var evde . Onun kaldığı odayı hep birlikte kalabilxegimiz bir şekilde ayarlamaya çalışıyoruz.annemle babam kendi yerlerine gecsin diye. Eşyalarınızı tam anlamıyla yerleşik değil tabi.duzen yok..kendi düzenimiz yok gibi geliyor fazlalık gibi hissediyorum nedense . Böyle düşünmekte haklimuyim değilmiyim bilmiyorumda. Hicbiryere sığamıyorum baktığım zaman . Sanki tüm.duzeni bozmuş gibi
Buraya ait hissetmiyorsunuz ama kayinvalidenize yada esinizin baskasiyla birlikte kaldigi eve ait mi hissedeceksiniz adam baskasiyla yasiyor siz psikolojisi bozuk diye bosanma davasi acmiyorsunuz bence siz kocaniza geri doneceksiniz o yuzden uzatmadan donun o da iki evli gibi yasar gider

Yani yanlış anlamayın da bunca zamandır hiç bir şey yapmadıysanız kızınız ve kendiniz için hala daha öylemi böylemi diyorsanız kocanizin size dönmesini bekliyor gibisiniz

Back
X