Evet ben hala olmadım testler de negatifbugün ayın 5, yani 5 ekim 2020 ,
Evet ben hala olmadım testler de negatif
Erken mi yani canım çıkabilir . Mi26 ekime daha 21 gün var canım yaaa
Dikkatsizligim ya 26 eylulAnlamadım 26 Ekim bat ve siz hamilelik olabileceğini düşündünüz ve test negatif diye üzüldünüz mü ?
Ya siz tarihleri yanlış söylüyorsunuz, ya da ben daha uyanamadımEvet canım ve belirtim de var piskolojik sanırım
Eylul ya fark etmedim canım teşekkür ederim söylediğin içinBat 26 eylül olmasın ?
Evet klavye hatası eylül ekim olarak yazılmış 26 eylul bat tarihimYa siz tarihleri yanlış söylüyorsunuz, ya da ben daha uyanamadım
Eğer geçen regl üstüne görme gibi bir şey yaşamadıysanız zaten öğrenmeniz imkansız hatta hamile olmanızda imkansız.
yapman gereken birşey yok. bu ay olmadıysa umudunuzu yitirmeden devam edeceksiniz hayatınızaKızlar bat 26 eylul di ve ben bu gün test yaptım negatif yikildimilk defa adetim bu kadar geçiyor ve ilk hamileliğimide 8 günde öğrenmiştim bu 10 gün oldu nerdeyse çok moralim bozuk sizce ne yapmalıyım
Adetleriniz düzenliyse eğer kan verin geç döllenme olmuştur belkiEylul ya fark etmedim canım teşekkür ederim söylediğin için
Olsaydı çıkardı değil miyapman gereken birşey yok. bu ay olmadıysa umudunuzu yitirmeden devam edeceksiniz hayatınıza
Inşallah ya biraz daha bekleyip kan vereceğimAdetleriniz düzenliyse eğer kan verin geç döllenme olmuştur belki
Şimdi oldu, çok gecikmiş.Evet klavye hatası eylül ekim olarak yazılmış 26 eylul bat tarihim
Nişan da düşük yaptım ozaman dan beri en fazla 2 gün gecikmem oldu 7 gün sürüyor adetim 5 tl olan testlerden alıp yaptımŞimdi oldu, çok gecikmiş.
Tek test mi yaptınız ? normalde gecikir mi döngünüz kaç gün ?
Adetim geceli 10 gün oldu canım 26 eylülde olmam gerekiyor du olmadımAma daha 10 gün olmuş aletinin biteli varsada çıkmazdı 26 ekime daha 20 gün var
son zamanlarda testlere güvencim hiç kalmadı oldukça yanıltıcı olmaya başladılarNişan da düşük yaptım ozaman dan beri en fazla 2 gün gecikmem oldu 7 gün sürüyor adetim 5 tl olan testlerden alıp yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?